Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy in1

Labukas mamyte 4u.gif
Ka galite pasakyti apie Pia?
Gal kas turi?
Ar mate gyvai,kaip jo spalvos?
Nes esu ne lietuvoj ir apie viska sprendziu is jusu pasakojimu ir nuotrauku zippy pusl g.gif
Atsakyti
QUOTE(leja76 @ 2012 07 10, 17:30)
Labukas mamyte 4u.gif
Ka galite pasakyti apie Pia?
Gal kas turi?
Ar mate gyvai,kaip jo spalvos?
Nes esu ne lietuvoj ir apie viska sprendziu is jusu pasakojimu ir nuotrauku zippy pusl g.gif

Pia lopsio matmenys isliko tie patys, kaip ir zippy, atrodo labai dailiai , stilingai.
Spalvos... tai cia skonio reikalas , man nilabai tos dvispalves, bet uztat yra lininiai variantai, triju spalvyciu, tik gaila dar foto nera . Atrodo labai prabangiai ir mielai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaaa: 10 liepos 2012 - 18:37
Pia maciau ir ciupinejau linini, pilka. Man jis laaabai patiko. Medziagytes visos naturalios atrodo. Isivaizduoju, kad kudikelis turetu jame puikiai jaustis. Man tik uzkliuvo jo aukstis (pati as ne is aukstuju) - ar neuzstotu vaizdo vaikstinejant, kad ant ko neuzvaziuoti... smile.gif Vyras laaabai dailiai su juo ziurejosi smile.gif Uztai klausiu, gal kas jau isbande ir realiai, ne tik parduotuveje tuscia pastumde?
Atsakyti
gal kas pasakys kurioje vietoje urmo bazeje yra ju sandelys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 07 16, 21:11)
gal kas pasakys kurioje vietoje urmo bazeje yra ju sandelys  ax.gif

Bijau sumaisyt spalvas, bet lygtais zalioj rampoj, ten gaunasi tiesiai priesais ta vieta kur sendaikcius po stogu pardavineja( ten tarp dvieju rampu). Ta parduotuvele turi atskira iejima, nereik po sandelius ieskot. tikiuosi pakankamai aiskiai parasiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos:)
As turiu Pia. Patenkinta esu, bet man kazkaip keistai lopsys visas kleba ties ta vieta kur isistato i rema... Niekam taip nebuvo??
Atsakyti
QUOTE(katane @ 2012 07 08, 16:26)
Kazkaip graziausiai ir elegantiskiausiai atrodo Zippy Leather. Gal kas turi pasakys ar nesunku priziureti odini? Ar gerai jis nusivalo? Truputi baiminuosi, kad oda lengvai gali braizytis ir iplysti jei kur uzkabinsim.

thumbup.gif man irgi jis graziausiai, prabangiausiai ir elegantiskiausiai atrodo, negu tie medziaginiai...
naudojom pusantru metu zippy leather, jokiu nusiskundimu neturiu schmoll.gif
esu labai patenkinta suo vezimeliu.
del valymo, irgi kazkaip problemu nekilo. man jis net neissiterliojo ax.gif pries pardavima, tik dregnu skuduriuku dulkes nuploviau ir viskas.
oda tvirta, neplona, tikrai nagu uzkabinus neiplys mirksiukas.gif niekur man nesusibraize.
issipurvindavo tik sportines dalies, tas viduriukas kur tarp koju, bet jis medziaginis, ne odinis. tai su sepeteliu ar sluoste pavalydavau ri viskas.

QUOTE(Mortale @ 2012 07 08, 21:10)
As ziuresiu is dvieju natural arba silver. nes kai konsultavaus su pardavejais tai sake kad tas leather odinis nelabai tinka musu lietuviskom ziemom. nezinau kodel, nebeklausiau, nes nelabai ir patiko man jis smile.gif

nu jeigu laikytum ji lauke, ar garaze per ziema, apsnigta pusny, tai gal kas nors ir atsitiktu po ziemos... bet kad iseisi pasivaiksciot pora val per diena, tikrai nieko schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki, o kaip su kaina jeigu pirkti kaune bazeje? Gal pigiau iseina,doma tutis zippy silver arba natural?
Atsakyti
Sveikos,

noriu paklausti dėl Tutis zippy stabdžių, tiksliau dėl buomelio, kuris atkelia abu stabžius kartu, (net nežinau kaip tiksliai vadinasi g.gif ) ar jis buna komplektacijoj ar ne? Mes pirkom Tutis zippy leather, bet buomelio nebuvo, abu stabdžiukus nuo kiekvieno ratuko reikia atkelti atskirai.
Atsakyti
Sveikos,

Turim Zippy 2011 metu, paskubom isardem automobiline kedute plovimui ir dabar nebeaisku kaip tuos dirzus atgal sudeti blush2.gif Kaip reguliuojasi su ilgis? Gal kuri mamyte galetu foto kaip atrodo pritvirtinti is galines puses? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif
planuojam ir mes savo ateinančiai Mažylei pirkti zipuk'ą. Gal kuri esat pirkusi jį Lenkijoj? Kaip ten kainos? Kaip supratau, tai bene pigiausia LT pirkti Raudondvario pl. Kaune jį?
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2012 08 12, 19:47)
Sveikos, mamytės 4u.gif
planuojam ir mes savo ateinančiai Mažylei pirkti zipuk'ą. Gal kuri esat pirkusi jį Lenkijoj? Kaip ten kainos? Kaip supratau, tai bene pigiausia LT pirkti Raudondvario pl. Kaune jį?

Lenkiskos pavadinimas Verdi zipy, maciau vakar gariunuose tai galiu pasakyti kad medziagos kokybe labai prastas doh.gif ir sieip atrodo pigiai schmoll.gif Toks vezimelis kainuoja 900lt- turguje. O Tutis zippy-1150(natural), o silver kolekcija berods 1300 lt. Kokia kaina kaune- nezinau ax.gif
Atsakyti