QUOTE(aispra @ 2012 02 09, 09:19)
Ledum greičiausiai teisi, sakydama, kad tai nėra tikra klasika
.
Tikriausiai. Tik jei norisi ir graziai dera, nesipjauna, tada kodel ne
QUOTE(Ledum @ 2012 02 09, 12:02)
Cobre, kažko neskanuoja mano skaneris, nežinau kaip tau atsiūsti tą špargalką.
O jei labiau patinka išrikiuoti augalai, tai klombukes gali apvedžioti buksmedukais, jei gerai atsimenu ten prie tvoros būtų pavėsis.
Neatsistebiu kaip jūs tokių gražių paveikslėlių randat.
O Aispros nuoroda išvis nerealiai fantastiška.
Buvau ir aš radus iliustracijų, bet tampo puslapį, o mažint neturiu laiko
Faina pamokele
Atvaziuosiu pasiimti
Buksmedziu bordiuru tikrai noreciau ir net labai daug. Tik kai jau juos darysiu, tai pradzioje nedaug gal pabandyti, o ka jei nemokesiu graziai ju karpyti
Man kai tampo puslapi, tai daug nevargstu, dedu nuoroda paveiksliuku, na tiesiog i ta IMG koda neispraudziu ir tiek, paprastai cia ikeliu.
QUOTE(smth1 @ 2012 02 09, 12:15)
As tik technini patarima MamaiSandrai noriu duoti - nepabijok jazminu kaip reikiant isgeneti ir po keliu metu bus apvalus grazus krumai, nieko nereikes slepti. Tik daryk tai PO zydejimo, ne pavasari (jei nori ziedu sulaukti). Genek ne tik virsutines sakas, seniausias ispjauk zemai, tad ims sakotis nuo apacios.
As dabar visai jau durnai noriu klausti apie tuos pilnavidurius jazminus
Paprastas mano mociutes jazminas toks gana platus krumas (na ten atzalu daug). Pilnaviduris, pas mano uosvius ir kaimynus, toks aukstas, bet kudas
Tai jei ji geneti, tai jis tankes ir i ploti, ar tik sakos jo tankes. Na durnai gal paklausiau, tikiuosi suprasit
Galvoju, gal vistik reiktu man to pilnaviduriu irgi
Neisivaizduoju, kaip jie auga, kai tik tuos du pavyzdzius turiu. Pas mamaSAndra man jie tokie nekudi atrodo