[quote=Cobre,2012 02 02, 13:09]
Visu pirma, tai ne mano nuomone, tiesiog as skaitau ka zmogus raso nuo pat pradziu
Kaip ir neeina kalba nei apie 1kv metra, nei apie sutvirtinimus, nes juk rase pradzioje, kad vistiek viskas bus daroma, kad zemes neslinktu. Ir tvirtinama bus labai rimtai.
[/quote]
Cia juk buvo pavyzdys! Surasiau darbu eiliskumus. Ir vienas dalykas yra vienu sakiniu pasakyti, kad tai darysim, kitas dalykas apgalvoti KAIP tai darysi. Nepateikinejau jokiu gatavu receptu. GIJAS.
[quote]Matai, ne tiek apie slepima eina kalba, kiek apie tai, ar norima matyti daug muro. Kodel butinai jei jau apie sienos apzeldinima vijokliais kalbama, tai iskart isijungia lietuviskas mastymo budas - paslepti negrazias vietas. [/quote]
Nes tu pati ir sakei 'slepciau'.
[quote] JUk tai vienas is budu ivesti vertikalias zalias linijas. atrodys daugiau zalumos, o vietos uzims labai mazai. Ir nebutina juk viska paslepti nuo iki. Pati juk rasai, kad naudotum vijokli, jei matytum, kad muro yra per daug. As juk apie tai ir rasiau. Jei vijoklis priimtinas, tada galima daryti maziau terasu ir aukstesnes apzeldintas sieneles. [/quote]
Cia mus nuomones ir issiskyre - terasu kiekiu buvimas ar atraminiu sieneliu auksciai priklauso ne nuo to (ne tik nuo to) ar vijokliai priimtini, ar ne. Cia apskritai labiau techninis dalykas.
[quote] Man tai aplinkoje viskas susije. [/quote]
Taip, taciau mano manymu nuo didelio vaizdo pereinama prie smulkmes, o ne atvirksciai.
[quote] O kas liecia baldus, tai taip, zinodama kad noriu jog mano virtuveje tilptu atitinkamo dydzio stalas su kedem, as planavausi virtuves dydi. Gaila, kad panasiai negalejau planuotis kitu kambariu, nes namas rekonstruojamas. Tai faktas, kad jei as noriu, jog mano kambaryje priesais zidini stovetu dvi dideles sofos, jos netrukdytu praejimui, dar tilptu mociutes paliktas bufetukas, o taip pat tureciau issvajota kavos kampeli, kuris kitiems gal visai neaktualus, tai pagal tai as turesiu ir projektuoti nama. Tai kaip ir taip - pirmiau svajoniu sofa, ir tada jau ziuriu i kokio dydzio kambari ji telpa
[/quote]
Tai as tik pasikartosiu: jei norima sutalpinti kolekcija mylimiausiu augalu, tada pirma galvoju KOKIUS augalus sodinsiu, o jei - sukurti jaukia vieta, tada atejus laikui, parenkami tinkamiausi augalai (ir pagal proporcijas taip pat).
[/quote]