QUOTE(mamagabi @ 2011 12 04, 21:44)
Vienas jo motyvu
Mane tas veidrodis labai erzina
Gal todel, kad siuo atveju jis nelabai tinkamoje vietoje. Tuos artimuosius augalus ir fontana atspindi puikiai, bet ta siena
Ir aplamai jis parinktas per didelis. Siaip man viedrodziu panaudojimas soduose labai patinka, bet tik tada, kai jie tikrai sudaro iliuzija, kad ten ne veidrodis, o tiesiog langas, durys ar varteliai ir uz ju kazkas yra dar.
Kas liecia didelius augalus, tai tik tenka pasidziaugti, kad kazkas gali sau tai leisti
O patiktu manau visiems.
Namukas nepatiko, bet jis vistik daznai reikalingas, jei name tokios patalpos nera. O jau koks jis turejo buti... Gal ateityje apaugs, uzaugs ir bus viskas ok.
Ta pirma "lysve" desineje, vistik man atroso ne lysve, veliau matosi net jos gale berzelis pasodintas
Dali darzelio susodintos tujos uzstoja, ten dar auga hortenzijos, bijunai, levandos, melsves ir t.t., ne kazin kas ten nuo namo ir matosi, o juo labiau nuo paties fontanelio. Is kitos fontenelio puses yra poilsio zona, kuri apaug kukmedziais ir irgi nesimatys darzelio. Tas darzas man i akis nekrenta, jis tik palei galine tvora eina is abieju apvalios poilsio zonos pusiu, jam iki fontanelio tolokai
Bent jau as taip is velesniu nuotrauku matau.
Man ko gero labiausiai nepatiko pats fontanas. Na ta vieta man kaip paminkas kapinaitese
Ir pergole su suoleliu nelabai ten dera, nors ir atrodo puikiai
Papildyta:
Man va oleandrai tuose vazonuose nerealiai atrodo
Papildyta:
Kiek as iziuriu, tai man susidaro ispudis, kad ta "lysve" i desine nuo fontaniuko yra apsodinta gyvatvore
Jei taip, tai tas darzas tada aplamai neturetu niekada niekam uzkliuti.