QUOTE(vida777 @ 2011 11 29, 01:04)
ot Cobrei bus dziaugsmo
.
na, taip, myliu as ko gero VISUS vijoklius, tai kai pamatau, pas ka nors, tai net akys sublizga man
As tai tyluteliai skaiciau apie lastuniu lepuma ir nieko nerasiau, nes neauginu, tai ka jau as cia cypausiu
. Bet nei minutes negalvojau, kad jos lepios yra
Pamasciau tik, kad gal kazkokia kita priezastis, jog ji pas zmogu neauga
Nes tikrai nera retas augalas. Bent jau su vyru vazinedami su dviraciais ne prie vieno namo mate esame Aleksote Kaune. O apie ta, kur jau daug metu netoli musu auga, tai tikrai esu rasiusi. Atsikrausteme i Aleksota, kai mano maze pirma klase buvo pabaigusi ir ta lastune jau tada gigente buvo. Pavasari mano mergina mokykla baigia, o toji gigante toliau semingai auga ir zydi
O ir temoje kiek atgaminu, tai trys mamukai tikrai ja turi ir neburba del lepumo
Na, bet cia juk Kaunas, pas mus silta
Gal tikrai rytineje dalyje jos kitaip ziemoja
Va niekada neatkreipiau demesio Utenoje ar ju daug auga
Fonda, kas taip supykde si vakara taip?
O as visada galvojau, kad kinine visterija yra:
http://lt.wikipedia.org/wiki/Visterija
O kas liecia robinijas ir akacijas, tai vistik robinojos akacijomis vadinamos, o ne atvirksciai. As kadangi vis gyvenima isivaizdavau, kad akacija ir yra tai ka mes Lietuvoje matome augant, tai buvau nustebusi, kad yra tai visai ne akacija. Mat pasirodo akacijos Lietuvoje neauga
Fonda, vida nepiktai, ji is manes juokiasi, kad as alpeju nuo vijokliu
O jei rimtai, tai gal ir piktzoles tos robinijos (ne visterijos), bet jau grozis tai man pasakiskas
Gaila, kad ji tokia negeriete
As tai dar ka, galeciau ir pazaisti su tais ugliais. Pas draugus buvo, tai nusipjaudavo veje bepjaunant tie ugliai. Bet va kaimynu nesinori taip nubausti