Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

Sveikos mamos smile.gif mes dar maziuko neturim, bet aktyviai planuojam. gal yra norinciu bendrauti Bristolyje, UK?
Atsakyti
Labas mamytes smile.gif mes su dukryte gyvenam Suffolk raj. netoli Newmarket miestelio Red Lodge, gal butu mamyciu is aplinkiniu miesteliu? taip noretusi pabendrauti su kuom nors smile.gif lauksiu jusu i az wink.gif
Atsakyti

Gal yra gyvenanciu Wellingborough?

Ieškom draugų norim malonių, smagių bendravimų smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes gyvenam Coventry. Ieskom draugu. Ir visai ne i tema. ieskom aukles. Reikia labai skubei. Jei ka zinot parazykit az. Aciu
Atsakyti
QUOTE(PetryteN17 @ 2011 11 06, 20:56)
kas nors is siaures londono?

sveika! as is siaures londono! High Street Kensington gyvenam, W14 auginu dukryte, 2metukai ir 11 menesiu. laukiu zinutes is jusu! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(zaza20 @ 2011 11 07, 23:54)
mes is siaures vakaru
Papildyta:
gal yra mamyciu is siaures vakaru?

Sveika! mes is siaures vakaru! High Street kensington W14 gyvenam
Atsakyti
Sveiki,
mes apsigyvensime birželio mėnesį Newport miestelyje UK, gal yra mamyčių iš ten, arba šalia jo pvž Cardiff UK ???
Būtų malonu susipažinti ir pabendrauti, pasidalinti rūpesčiais ir džiaugsmais.
Atsiliepkite 4u.gif
Atsakyti
ieskau tautieciu mergaiciu is Bristolio. Dar ne mamyte smile.gif
Atsakyti
Man 28m, sūneliui 1m.9men. ieskom tautieciu JAV, FL, Tampa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2012 04 01, 02:10)
Man 28m, sūneliui 1m.9men. ieskom tautieciu JAV, FL, Tampa  4u.gif

ieskojau ir as, bet pas mane saloj lietuviu nerasta, ziuriu Jus arciausiai bigsmile.gif mes is Puerto Rico ax.gif ir beje man tiek pat metu, tik dukryte vyresne, jai penkeri mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis mergaites, gal yra gyvenančių Liverpulyje, būtų malonu susipažinti.Aš mamytė...jau senai iškepta biggrin.gif Dukrai mano 17 metų ir pradės eiti į koledžą. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes
skaitau ir vsi tik londonas uk smile.gif
o gal yra lietuvaiciu gyvenanciu kipre nicosia?
Atsakyti
Gal yra mergyciu, mamyciu is Dortmundo, Vokietija, neuzilgo ten vyksiu jau ax.gif
Atsakyti