Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

QUOTE(Rita.. @ 2012 01 15, 19:31)
Sveikos smile.gif

Gal yra mamyčių gyvenančių Canary Warf ar netoli jo?  4u.gif

Labas Rita, aš gyvenu Bermondsey, pora stotelių nuo tavęs su Jubilee metro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2012 01 24, 13:57)
gal yra naujai iskeptu mamyciu surrey quays, bermondsey???  ax.gif

Nuosta, aš gaila, ne nauja mamytė, jau senai iškepta smile.gif
Bet jeigu tinku, man 33 metai, parašyk smile.gif
Gyvenu bermondsey prie Southwark Park.
Atsakyti
sveikos,

mes irgi siaures vakaru Londone smile.gif 4u.gif

QUOTE(Ligita79 @ 2012 03 09, 19:40)
As gyvenu siaures vakaru Londone. Auginu 10 men.mergyte. Aktyviai dalyvaujam vaiku klubuose smile.gif Norim susipazint su mamytemis bei ju vaikuciais kaimynysteje.

isijungiu, ogi ziuriu kazkas pazistamo bigsmile.gif bigsmile.gif
Ligita, mes norim su jumis bendrauti!! mirksiukas.gif
QUOTE(zaza20 @ 2012 03 09, 22:11)
labas,o is kokio jus rajono?mes is wealdstone:)auginu 2 metuku suneli:)butu malonu pabendrauti:)

mes willesden jnc, mano berniukui 14 men. smile.gif o Ligita netoli Wembley (isduodu paslapti smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(astinka* @ 2012 03 13, 15:25)
sveikos,

mes irgi siaures vakaru Londone  smile.gif  4u.gif
isijungiu, ogi ziuriu kazkas pazistamo  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Ligita, mes norim su jumis bendrauti!!  mirksiukas.gif

mes willesden jnc, mano berniukui 14 men.  smile.gif    o Ligita netoli Wembley (isduodu paslapti  smile.gif )

o tai smagu:)jus pazystamos? galetume kada susibegt i parka su vaikuciais:)as suneli turiu jam 2 metukai smile.gif
Atsakyti
Ligita, astinka, zaza ir as noriu lotuliukas.gif Visi keliai veda i SM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 03 13, 17:23)
Ligita, astinka, zaza ir as noriu  lotuliukas.gif  Visi keliai veda i SM  biggrin.gif

mes tai jau kaip ir pazystamos:D
Atsakyti
zaza20, o tu harrow ir wealdstone gyveni, ar koks cia wealdstone? ar yra kokiu graziu parku prie taves?

mes su Ligita pazistamos, bet ne is sm. o terapanke zinom is sm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astinka* @ 2012 03 13, 21:52)
zaza20, o tu harrow ir wealdstone gyveni, ar koks cia wealdstone? ar yra kokiu graziu parku prie taves?

mes su Ligita pazistamos, bet ne is sm. o terapanke zinom is sm  smile.gif

as gyvenu wealdstone visai salia harrow, tai yra keletas visai neblogu parku:)gal savo fb pasakytum?lengviau bendraut butu:)o as su terapanke viena kart buvom susityke:)
Atsakyti
QUOTE(calama @ 2012 03 12, 12:47)
Labas Rita, aš gyvenu Bermondsey, pora stotelių nuo tavęs su Jubilee metro smile.gif

Sveika 4u.gif

Tik dabar pamačiau tavo žinutę susipažinimo forume mirksiukas.gif
Beje, tavo pašto dėžutė pilna, negalėjau išsiųsti žinutės wink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra mamyciu is essex????
Atsakyti
nejaugi nera mamyciu is Ipswicho ?mes su 2 metu suneliu ieskome draugu smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gyvenu vokietijoje,Berlyne.Siegfriedstr. gal yra gyvenanciu netoliese.butu malonu susipazint ir pabendraut 4u.gif
Atsakyti