Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

Sveikos 4u.gif

gal yra lietuvaičių saulėtajame Puerto Rico? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos gal kas gyvenate netoli Petersfieldo, ar Waterloville......
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2011 11 30, 23:37)

labas mes gyvename sout east londone camberwele.as auginu suneli viena ir tikrai kartais buna labai liudna abiems nes nera artimuju...butu neblogi susitikti ir pabendruti
Sveikutes 4u.gif

Gyvenam South East Londone - Lewishame ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Aylin @ 2011 11 30, 23:37)
Sveikutes 4u.gif
labas as gyvenu camberwell rajone,south east londone.butu fainai susitikti ir paplepeti

Gyvenam South East Londone - Lewishame ax.gif

Atsakyti
Labas Mamytės smile.gif

Vykstam gyvent pas tetį į Wellingborough.
Ieškom draugų smile.gif norim malonių, smagių bendravimų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamičiukė: 19 vasario 2012 - 02:41
Mamytės is Ipswicho atsiliepkite smile.gif
Atsakyti
O gal yra is Granthamo mamyciu ir nebutinai mamyciu wink.gif
Atsakyti

[quote=waijdootia,2011 11 11, 00:59

Sviki,gyvenu Londone, sauth-east Woolwich, esu vedusi bet be vaiku, jie dar tik ateities planuose, taciau ieskau draugiu pabendravimui, kazkaip truksta geros kompanijos. Lauksiu jusu i Az pradziai,tiesa man 22. 4u.gif
[/quot
Papildyta:
na, ar dar ten pat gyvenate?smile.gif

Sviki,gyvenu Londone, sauth-east Woolwich, esu vedusi bet be vaiku, jie dar tik ateities planuose, taciau ieskau draugiu pabendravimui, kazkaip truksta geros kompanijos. Lauksiu jusu i Az pradziai,tiesa man 22. 4u.gif
[/quot
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasyteee: 25 vasario 2012 - 13:36
sveikutes mamytes ir nebutinai!:)
priesh pora menesiuku ir mes su sheimyna persikrausteme i South East Londona - WOOLWICH area smile.gif kadagi tetis dazhnai dirba, tai draugaujam mes su dukryte 9 men smile.gif
nelabai zhinau dar tu vieteliu chia, todel ieshkau gal kas atsilieptu ish kaimyniu smile.gif kazhkaip pasiilgau "bobishhku" pashnekesiu prie puodelio kavos grazhia popiete wink.gif)) laukiu az wink.gif
Atsakyti
Niu kur dingusios mamytes ir tik dar busimos is Wellingborough !

Najaugi ju ten nera ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamičiukė: 27 vasario 2012 - 18:53
Sveikutes, MAMYTES IR NE TIK!!! Nors as ir ne mamyte, bet tikiuosi mamytes nesupyks uz si mano irasa.. angel.gif Arteja pavasaris, bunda gamta.. Taip norisi svieciant saulutei islekti kur i parkeli pasedeti , arbatos atsigerti.. tourist5.gif Pasivaikscioti po prekybos centrus ir siaip mergaitiskai pasisnekuciuoti flirt.gif Jei ir TAU norisi to paties - parasyk man, gal pavyktu susidraugauti! Mielai lauksiu!!! wink.gif Man 25-eri, esu is PIETRYCIU LONDONO. Amziui ribu nestatau, seimyninis statusas taip pat nesvarbus, taip kad jei tik turit noro - rasykit ir mamytes, ir ne tik, nors as pati, kaip jau minejau, dar vaikuciu neturiu.. smile.gif Londoniete1986@gmail.com Tiesiog norisi susirasti draugiu.. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(londoniete1986 @ 2012 02 27, 20:35)
Sveikutes, MAMYTES IR NE TIK!!!  Nors as ir ne mamyte, bet tikiuosi mamytes nesupyks uz si mano irasa..  angel.gif  Arteja pavasaris, bunda gamta.. Taip norisi svieciant saulutei islekti kur i parkeli pasedeti , arbatos atsigerti.. tourist5.gif  Pasivaikscioti po prekybos centrus ir siaip mergaitiskai pasisnekuciuoti flirt.gif  Jei ir TAU norisi to paties - parasyk man, gal pavyktu susidraugauti! Mielai lauksiu!!! wink.gif Man 25-eri, esu is PIETRYCIU LONDONO. Amziui ribu nestatau, seimyninis statusas taip pat nesvarbus, taip kad jei tik turit noro - rasykit ir mamytes, ir ne tik, nors as pati, kaip jau minejau, dar vaikuciu neturiu.. smile.gif Londoniete1986@gmail.com    Tiesiog norisi susirasti draugiu..  friends.gif

Na sveika, kur tiksliau randiesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doville.s @ 2012 02 28, 12:18)
Na sveika, kur tiksliau randiesi?  smile.gif

Labas rytas! wink.gif SE9 4u.gif O Jus? smile.gif
Atsakyti