Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

QUOTE(Beatucyte @ 2011 12 10, 00:39)
Sveikos mamytes gal atsirastu mamyciu is teignmouth miesto?
drinks_cheers.gif

labukas. as visai netoli gyvenu, Newton Abbot`e , kartais atvaziuojam i teignmouth i lenku parduotuve...o seip ismokus su autobusu vazinet butu galima susipazint, labai noreciau, nes maziukas mano vaiku labai nori pabendraut blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal yra mamyčių gyvenančių Canary Warf ar netoli jo? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.
Mes iš Londono, Walthamstow. Persikelem iš Vilniaus prieš du menesius.
Aš neištekejusi, bet su vaikų :. Mano sunui 3 su pusė. Gal yra mamyčių su panašaus amžiaus vaikais, nes mūms kaž kaip liudnoka smile.gif ax.gif Ir gal pasidalinsite savo patirtymį dėl darželių ir mokylų šitame rajone ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Hertfordshire apskritis smile.gif
laukiu jusu zinuciu! 4u.gif
Atsakyti
Dartford , Greenhithe netoli Londono? smile.gif Gal atsiras kasnors? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra mamyciu (ir ne tik) norinciu pabendrauti Bergene?
skype - linuteklp
Atsakyti
QUOTE(jolkute777 @ 2011 11 21, 15:51)
sveikutes.esam is dagenham rytu londono

sveika...as ir is Dagenhamo:)))
Atsakyti
Ar yra mamyciu Libane smile.gif
Atsakyti
gal yra naujai iskeptu mamyciu surrey quays, bermondsey??? ax.gif
Atsakyti
sveikos. mes leicesteryje, gyvenam netoli Fosse primary school. dar cia nieko nepazystam, tai butu smagu susirasti draugu 4u.gif turiu dukryte 4m, ir sunu 1m. daznai einam pazaist i Bede park.
laukiu az arba skype ecta__
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes esam jauna seimynele is east london walthamstow raj:-) gal yra cia ir musu kaimyniu,kurios noretu bendrauti :-)
Atsakyti
QUOTE(Alivod @ 2012 01 06, 21:07)
Sveikutes, gyvenam Barkinge, auginu 8 metu dukra ir 3 menesiu sunu smile.gif  Bunu saunu su kazkuo pabendrauti.. rolleyes.gif

Sveika, mes gravesnede, 20 min nuo barkingo smile.gif) irgi turiu 8 metu dukrele smile.gif
Papildyta:
Gyvename gravesende (kentas) pietryciai, auginame 8 metu dukrele, gal yra norinciu susibendrauti?
Atsakyti