Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

Kiek jusu UK daug! kartais pagalvoju, noreciau ir as UK buti, as pati tai JAV rytinej pakrantej virs Bostono, taip, kad mano vietiniu yra cia, rasykit man! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija83 @ 2011 12 22, 20:41)
Kiek jusu UK daug! kartais pagalvoju, noreciau ir as UK buti, as pati tai JAV rytinej pakrantej virs Bostono, taip, kad mano vietiniu yra cia, rasykit man! 4u.gif

labas grazu ten pas jus Maine smile.gif esu buvus atostogu dvi vasaras kai Bostone gyvenau smile.gif Lobsteriai skanus smile.gif

tu paspausk ant uzsienieciu mamyciu pokalbiai ir ten bus tema JAV nestukem, kavinuke kurioj siaip plepam, ir leliukai ir lelytes svetur, ten kai pagimdysi apie leliukus su amerikoj gyvenanciom paplepet galesi smile.gif
Atsakyti
sveikos,as is mottinghamo(pietryciai) man 21 istekejusi,bet be vaikuciu:) ieskau draugiu laukiu jusu AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 12 22, 20:32)
labas grazu ten pas jus Maine smile.gif esu buvus atostogu dvi vasaras kai Bostone gyvenau smile.gif Lobsteriai skanus smile.gif

tu paspausk ant uzsienieciu mamyciu pokalbiai ir ten bus tema JAV nestukem, kavinuke kurioj siaip plepam, ir leliukai ir lelytes svetur, ten kai pagimdysi apie leliukus su amerikoj gyvenanciom paplepet galesi smile.gif

Grazu jo, tik brangoka palyginus, kad mes industrijos jokios neturim cia smile.gif ir imigrantu lb mazai.
Dekui, as vis susirandu o paskui vel nerandu, reikia isiminti smile.gif aciu! O jus kaip speju nebe new england gyvenat...?
Atsakyti
jau senokai nebe, siuo metu pietinej kalifornijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 12 26, 01:20)
jau senokai nebe, siuo metu pietinej kalifornijoj smile.gif

Oi noreciau i California, mano vyras is San Diego smile.gif silta pas jus ten!Grazu!
Atsakyti
QUOTE(Sofija83 @ 2011 12 26, 13:23)
Oi noreciau i California, mano vyras is San Diego smile.gif silta pas jus ten!Grazu!

mat kaip, tai toli ji vejai nubloske, i visishkai kita salies kampa smile.gif Silta tai tikrai, vakar kalnuose buvom sniego pasiziuret, tai lauke 75f smile.gif
Atsakyti
sveikos.. 4u.gif
ieskau mamyciu is newbridgo.. ax.gif auginu 1,1m suneli , smagu butu susipazinti su mamytemis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 12 26, 21:34)
mat kaip, tai toli ji vejai nubloske, i visishkai kita salies kampa smile.gif Silta tai tikrai, vakar kalnuose buvom sniego pasiziuret, tai lauke 75f smile.gif

Oi baik, upavydesiu tuoj blush2.gif Man tokiam saltisiui, butu CA pats tas!
Atsakyti
Sveikutes,

gal kas gyvena Kente, netoli Dartford, Medway, Maidstone?
as busima mamyte, leliukas pilvelyje dar nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(astushke @ 2012 01 02, 23:03)
Sveikutes,

gal kas gyvena Kente, netoli Dartford, Medway, Maidstone?
as busima mamyte, leliukas pilvelyje dar  nestuke.gif

as gyvenu harrow:)netoli siaip smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gyvenam Barkinge, auginu 8 metu dukra ir 3 menesiu sunu smile.gif Bunu saunu su kazkuo pabendrauti.. rolleyes.gif
Atsakyti