Labas man 25, auginu kolkas vieno menesio kudikeli , gyvename DA7 post code, Bexley. Gal kas nors pabendrauti ?
Malonu girdeti, na mes ryskiai visi vyresni:-D, bet jei tai netrukdo gyvenam DA8
labas mes su suneliu, atsikraustom i londona,southwest,morden gal yra norinciu mamyciu ir ne tik pabendrauti
QUOTE(gabevan @ 2013 07 22, 17:09)
sveikos.gal yra mamyciu is boltono ar aplinkiniu miesteliu?
Labuka, mum ne taip toli iki Boltono, 45min masina
Papildyta:
Sveikos, mes gyvenam Colne - Lancashire. Gal yra mamuku is kur netoli? Lancashiro, net ir i Yorkshira nosi galim kist, nera taip toli, Mancesteris, Leedsas ir tt
QUOTE(SummerKitty @ 2013 08 24, 23:19)
Sveiki,gal yra mamyciu is Manchesterio arba aplinkiniu miesteliu?
Labas, As esu netoli Altrincham Kas netoliese atsiliepkit
QUOTE(Ligita79 @ 2012 03 09, 19:40)
As gyvenu siaures vakaru Londone. Auginu 10 men.mergyte. Aktyviai dalyvaujam vaiku klubuose Norim susipazint su mamytemis bei ju vaikuciais kaimynysteje.
Sveikos, katik isikurem High Wycombe. Mano dzigitui - 4,5. Pasigendam ir bendravimo, ir zaidimu ir "bobisku" paplepejimu... Ar yra netoliese isikurusiu?
sveikutes. gal yra Kanados mamyciu cia, Hamiltonas, Torontas. Dabar laikinai gyvename UK tarp Southamton ir Portsmouth, bet po metu atgal i kanada trauksime. Tad mamytes ar is ten ar is ten atsiliepkite auginu dvi dukrytes 4.5 metu ir pusantru metuku.
QUOTE(Tuze @ 2014 05 17, 15:40)
Sveikos, katik isikurem High Wycombe. Mano dzigitui - 4,5. Pasigendam ir bendravimo, ir zaidimu ir "bobisku" paplepejimu... Ar yra netoliese isikurusiu?
Laba, mes is aylesburio. Parasyk I az.
QUOTE(Vilkaa @ 2014 06 08, 22:54)
sveikutes. gal yra Kanados mamyciu cia, Hamiltonas, Torontas. Dabar laikinai gyvename UK tarp Southamton ir Portsmouth, bet po metu atgal i kanada trauksime. Tad mamytes ar is ten ar is ten atsiliepkite auginu dvi dukrytes 4.5 metu ir pusantru metuku.
Ehhh as gyvenu Kanadoje, bet mano miestas Montrealis:)
Sveikos, mamytes ir besilaukiancios!
Gyvename su vyru ir 1 metuku 2 menesiu dukryte Rytu Londone, Loughton rajone. Butu saunu rasti nauju draugu! Gyvename sitane rajone jau virs metu. Kas nores susipazinti su mumis parasykite i asmenines zinutes man Labai lauksiu laisku! Sekmes visoms!
Gyvename su vyru ir 1 metuku 2 menesiu dukryte Rytu Londone, Loughton rajone. Butu saunu rasti nauju draugu! Gyvename sitane rajone jau virs metu. Kas nores susipazinti su mumis parasykite i asmenines zinutes man Labai lauksiu laisku! Sekmes visoms!