Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

QUOTE(_KaTTy_ @ 2012 10 15, 17:31)
Sveikutes mamytes ir netik! Gal kuri gyvenate Vokietijoje, Hesseno ar Rheinland-Pfalz zemeje?  smile.gif

labuks mes gyvenam netoli frankfurto ,mielai pabendrautume smile.gif parasyk elenamohdlt@gmail.com wink.gif
Atsakyti
Gal yra newbury park, seven kings, ilford , grants hill mamuku? Mum 3 menesiukai;) kavykes;)
Atsakyti
Sveikos!:) ieskau bendraminciu is Kanados Montrealio gal atsiras kas cia gyvena?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2012 03 25, 00:58)
Sveikos. Mes gyvenam Coventry. Ieskom draugu. Ir visai ne i  tema. ieskom aukles. Reikia labai skubei. Jei ka zinot parazykit az. Aciu

Laba, labai sena jusu zinute,bet jei reik pagalbos vaiku prieziuroje turiu pasiulyma.Mano sese studente gyvena coventry ir karts nuo karto galetu pagelbet.
Papildyta:
QUOTE(pauksteee @ 2012 10 28, 12:54)
Sveikutes, ar yra mamyciu Aylesbury? wink.gif

QUOTE(pandos700 @ 2012 12 18, 11:23)
Sveika,Aylesburyje ne,bet netolies gyvenu Cheshame.
Cia nei vienos Lietuves nera,butu smagu paplepet.
Turiu du kliackus 3.9 metuku ir 2 metuku

Uz keliu sav kraustomes i Aylesbury is Londono, todel drauges lieka visos cia. Butu labai smagu su jumis susipazinti blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,
gal netikėtai atsilieps ta (tos), kuri (kurios) turi panašaus amžiaus vaikelius kaip mano ir šiuo metu gyvena East Wall, Dublin 3 arba planuoja ten vykti š.m. pavasarį-vasarą? Tikimybė maža, bet bandau "loteriją" bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gal yra cia kas nors is wellingborough? ar aplinkui? smile.gif labai jau liudna cia smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra gyvenanciu Londone Walthamstow? gyvenu cia jau 4 metus, auginu dukryte 2.5 metu, liudna dviese, noretusi rasti draugijos islekt i parkus, vaiku uzsiemimus ar siaip arbatos pagert.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Esu busima mamyte, man 24 metai. Gyvenu Harrow(Wealdstone) ir ieskau draugiu pabendravimui bei susitikimams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugsita @ 2014 02 06, 16:49)
Sveikos, merginos 4u.gif Esu busima mamyte, man 24 metai. Gyvenu Harrow(Wealdstone) ir ieskau draugiu pabendravimui bei susitikimams 4u.gif

Labas, panasu, kad cia nelabai kas atsiliepia, pabendrautume, bet atstumas didelis:)
Atsakyti
Sveiki,mociute su anuku 2,5 metu iesko draugu Londone,PUTNEY rajone
Atsakyti
Labutis.Greitu laiku kraustomes i naujus namucius,jie WALSALL,Cheslyn Hay.Gal rasciau kaimyniu netoliese? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Labukas, esam is chadwell heath smile.gif gal yra salia gyvenanciu mamyciu? Auginu 2metu suneli smile.gif
Atsakyti