labuks mes ka tik atsikraustem netoli Frankfurto ,Vokietijoj. Mums labai nuobodu ,gal yra mamyciu norinciu pabendraut
laba merginos,
Aš gyvenu Portugalijoje ( Figueira da foz, Coimbra), iš to pačio miesto susirasti pašnekove net nesitikiu, bet gal bent iš tos pačios šalies surasiu?
P.S. Turiu drauga, kalbos nemoku (moka Jis)..... kad laukiuosi suzinojau šiandien )))
P.S.S. kad laukiuosi parodė tik vienas testas (ryte darysiu dar vieną )... Labai noriu lauktis
P.S.S.S atsiprašau, kad jau spėjau nusikalbėti...
Aš gyvenu Portugalijoje ( Figueira da foz, Coimbra), iš to pačio miesto susirasti pašnekove net nesitikiu, bet gal bent iš tos pačios šalies surasiu?
P.S. Turiu drauga, kalbos nemoku (moka Jis)..... kad laukiuosi suzinojau šiandien )))
P.S.S. kad laukiuosi parodė tik vienas testas (ryte darysiu dar vieną )... Labai noriu lauktis
P.S.S.S atsiprašau, kad jau spėjau nusikalbėti...
Sveikos,gal yra mamyciu gyvenanciu Slough ? Mano dukrytei 2 metukai,labai megsta benrauti su vaikuciais,butu smagu atsilus orams susibegti kokiam parke
sweikutes mamytes
gal yra kas nors is co.wicklow, airija
butu malonu pabendrauti
gal yra kas nors is co.wicklow, airija
butu malonu pabendrauti
sveikutes gal yra mamyciu gyvenanciu Moss ar Sarpsborg miestuose?
QUOTE(ingullia84 @ 2013 03 15, 13:05)
Sveika!
Junkis cia http://www.supermama...howtopic=909061
Paplepesim Konkreciai is Wiklow, kiek zinau nera, bet bent jau is aplink tai tikrai atsiras.
Sveikos mamytes, auginu 10 men suneli ir gyvenam Rytu Londone salia Victoria Docklands DLR ir Emirate Airlines, gal yra gyvenamciu Britania Village, Silvertown ar siaip kur netoli Canning Town, ieskom draugijos pasivaiksciot prie vandenuko ir ne tik:)
QUOTE(Velave @ 2013 04 09, 17:58)
Sveikos mamytes, auginu 10 men suneli ir gyvenam Rytu Londone salia Victoria Docklands DLR ir Emirate Airlines, gal yra gyvenamciu Britania Village, Silvertown ar siaip kur netoli Canning Town, ieskom draugijos pasivaiksciot prie vandenuko ir ne tik:)
parasiau jums az
QUOTE(InTro @ 2012 12 19, 10:55)
sveikute.mes boltone siuo metu apsigyvenom taipogi netoli manchesterio.as ir ieskau, gal butu su kuo pabendraut.
Gal yra mamyciu gyvenanciu Torquay, Devone ar aplinkiniuose miesteliuose:)