QUOTE(zoroboba @ 2012 10 10, 22:17)
kur konkreciau?
Man irgi idomu kur? as gyvenu brentwood essex
QUOTE(Espire @ 2012 12 31, 09:02)
Bet kazkaip neteko girdeti, kad lietuvaiciu ten butu daug, gal kas atsilieps
Yra ten ju (o kur nera?) Ir lietuviu parduotuve uz keletos myliu ir dar lietuviska mokyklele visai netoli (gal tik jums kolkas neaktualu).
QUOTE(ast_alaus @ 2013 01 02, 01:00)
Yra ten ju (o kur nera?) Ir lietuviu parduotuve uz keletos myliu ir dar lietuviska mokyklele visai netoli (gal tik jums kolkas neaktualu).
Kaip smagu girdėti Nes kažkaip iš tos dalies tylu ramu atrodo, niekas net neatsiliepia Nors imk ir persikraustyk į rytų Londoną
Mokyklėlė dar nėra aktuali mums Bet sutikti kažką labai smagu būtų
QUOTE(stelute88 @ 2011 11 22, 19:59)
Sveikos dar ne mamyte,bet maziukas lb intensyviai planuojamas gyvenam Pietvakariu Londone Worcester park.Netoli Mordenas,Suttonas,Kingstonas ir t.t Gal yra kur netoliese gyvenanciu?butu malonu susipazint
Sveikute as gyvenu netoli Kingston butu malonu bendrauti sw15 Mano vardas Erika 33 metai ir 3 vaikuciai parasyk jei nori I elektronini pasta : sussee98765@yahoo.com Ikiukas
Papildyta:
QUOTE(juoda16 @ 2012 03 02, 13:51)
Laba diena,
Gal yra mamyciu ar siaip norinciu bendrauti moteryciu pietu/pietvakariu Londone? Mano dukrytei 4,5 men Gyvenam Wimbledone.
Gal yra mamyciu ar siaip norinciu bendrauti moteryciu pietu/pietvakariu Londone? Mano dukrytei 4,5 men Gyvenam Wimbledone.
Sveikute gyvenam netoli nuo Wimbledon prie kingston gal noretum parasyti man I emaila: sussee98765@yahoo.com esu Erika butu faina susitikti!
Papildyta:
QUOTE(vaidule666 @ 2012 04 20, 14:17)
Sveikos visos forumietes , as ir noreciau prisijungti prie jusu grazaus burio , gal yra mamyciu ir ne tik gyvenanciu South West London. Butu malonu susipazinti ir pabendrauti .
Sveikute as gyvenu sw15 prie Kingston ieskau draugiu faina butu susipazinti parasyk man I elektronini pasta sussee98765@yahoo.com esu Erika . Iki
Papildyta:
QUOTE(raudonnage @ 2012 07 05, 14:41)
O mes trys irgi pietryciu Londone. Irgi labai draugu ieskom. Bet mano draugas albanas tai labai noreciau kad atsirastu arba tokia pati pora su vaikuciais arba bent tolerantiska...
As noreciau bendrauti seimomis kad ir vaikuciai ka veikt kartu turetu ir teveliai savaitgaliais gal ka stipriau negu kavyte susiorganizuotu
labai smagu butu susipazinti
As noreciau bendrauti seimomis kad ir vaikuciai ka veikt kartu turetu ir teveliai savaitgaliais gal ka stipriau negu kavyte susiorganizuotu
labai smagu butu susipazinti
Sveika mes gyvenam sw prie kingstono esam seima su 3 vaikuciais butu idomu susipazinti atrasyk I el pasta sussee98765@yahoo.com
Papildyta:
QUOTE(Espire @ 2012 12 30, 22:47)
Mes irgi nuo kitu metu SW gyvensim Vyras jau nuo sausio menesio, o as bandysiu vasario pradzioje jau atlketi Butu malonu susimatyti Londone nesu buvusi, o vat taip drasiai atsikraustom Buta issinuomavom internetu, tai net nelabai isivaizduoju i koki rajona pataikysime, zinau, kad SW19
Sveikos as irgi prisijungciau prie jusu gyvenu sw jau 7 metai persikraustem is battersea prie kingstono netoli rasykit man I emaila: sussee98765@yahoo.com butu smagu susipazinti . Esu Erika laukiu laisku!!
QUOTE(Koruzele @ 2013 01 06, 23:13)
Sveikute as gyvenu netoli Kingston butu malonu bendrauti sw15 Mano vardas Erika 33 metai ir 3 vaikuciai parasyk jei nori I elektronini pasta : sussee98765@yahoo.com Ikiukas
Papildyta:
Papildyta:
Kaip smagu biški po biški ir susirinksime visos gyvenančios SW, nors aš dar negyvenu ten, tik gyvensiu, bet jau tuoj tuoj, laukiu nesulaukiu
Būtinai parašysiu
Sveikos,
Gal yra mamu gyvenanciu prie Dagenhamo asdoj, na kazkur aplink Goresbrooko, Old Dagenhamo parkus? butu visai smagu su kazkuom pabendraut.
Gal yra mamu gyvenanciu prie Dagenhamo asdoj, na kazkur aplink Goresbrooko, Old Dagenhamo parkus? butu visai smagu su kazkuom pabendraut.
o man butu smagu susipazint su mamytem gyvenanciom aplink mile end
QUOTE(eltique @ 2012 01 18, 02:13)
sveikute, as is hertfordshiro, o tiksliau is Hatfieldo, o tu is kurio miesto?