Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

Sveikos mamytes. As gyvenu rytu Londone (Canning Towne), auginu 5 men suneli. Man 30 metuku. Labai noreciau susirasti mamyciu kurios megsta lankyti parkus ir siaip megsta pasivakscioti smile.gif Laukiu zinuciu
Atsakyti
gyvenu Nottingham'e... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar yra mamyciu Aylesbury? wink.gif
Atsakyti
Sveikutes esu is rytu londono dagenham rajono auginu suneli 2,5 metuku gal yra kaimyniu? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(biedaa @ 2012 10 19, 14:51)
Sveikos merginos!

Esu is Lewisham, prie pat Greenwich, Blackheath, St. Johns ir New Cross. Yra kaimyniu?  nestuke.gif  4u.gif
--------------------

labas as savo vaikeli vezu lewisham darzeli kiekviena sestadieni. bet as gyvenu peckham,galim susitikti jei nori koki savaitgali
Papildyta:
QUOTE(_KaTTy_ @ 2012 10 15, 16:31)
Sveikutes mamytes ir netik! Gal kuri gyvenate Vokietijoje, Hesseno ar Rheinland-Pfalz zemeje?  smile.gif

labas as gyvenu peckham bet savo vaikeli vezu i darzeli lewisha, galetume susitikti koki savaitgali .
Atsakyti
[quote=ajuryte,2012 11 04, 12:56]labas as savo vaikeli vezu lewisham darzeli kiekviena sestadieni. bet as gyvenu peckham,galim susitikti jei nori koki savaitgali
Papildyta:
labas as gyvenu peckham bet savo vaikeli vezu i darzeli lewisha, galetume susitikti koki savaitgali .
[/quote

Nu,cia ir suplakei! Tai kur tu gyveni? Ar Vokietijoj ar Anglijoj? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vajetau: 05 lapkričio 2012 - 16:03
[quote=vajetau,2012 11 05, 16:02]
[quote=ajuryte,2012 11 04, 12:56]labas as savo vaikeli vezu lewisham darzeli kiekviena sestadieni. bet as gyvenu peckham,galim susitikti jei nori koki savaitgali
Papildyta:
[/quote

Nu,cia ir suplakei! Tai kur tu gyveni? Ar Vokietijoj ar Anglijoj? g.gif
[/quote]
lotuliukas.gif kazkas kazka supainiojo
Atsakyti
sveikutes mums jau 3 metukai auginu berniuka atsikraustem nesenai i stratforda netoli plaistow stoties gal yra netoloi gyvenanciu mamyciu butu linksma susipazint smile.gif nes nieko aplink nepazystam smile.gif
cia mano email jei nusprestumet parasyt : lamoora@gmail.com lauksim laiskuciu smile.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
AS IS NORVEGIJOS,SARPSBORG-,(OSTFOLD) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes is Dublino / Luton ar Celbridge!
Nesenai atsikrausciau i Celbridge (salia dublino) ir visiskai neturiu pazistamu...be viso to suzinojau kad laukiuosi!
Butu smagu turetu kompanijoje busimu mamyciu! rasykite, jei kas esate is Dublino.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif gal yra cia kas is SWINDONO (uk) ar jo apylinkiu? labai ieskau draugijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_KaTTy_ @ 2012 10 15, 16:31)
Sveikutes mamytes ir netik! Gal kuri gyvenate Vokietijoje, Hesseno ar Rheinland-Pfalz zemeje?  smile.gif

rasi cia vokietaites gyvenancias tiek vienoj, tiek kitoj zemej mirksiukas.gif :
http://www.supermama...hp?showforum=95
Atsakyti