Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

Sveikos mamytes, mes isikure Prancuzijoj, Paryziaus priemiestyje. Ar kas nors gyvena kaimynysteje? g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal kas gyvena netoli waterloovile, ar bordon, petersfield..mes noretume pabendrauti turiu du berniukus vienam 7 metai kitam 3 metukai, netoli musu yra ir lietuviu sodyba..
Atsakyti
Sveikos mamytes,mes su suneliu neseniai atvykome i norvegija ostfold netoli svedijos sienos.Taip pat bunam svedijoj Stromstad.Labai ieskom rimtu mamyciu graziai draugauti.kol kas visai neturim cia draugu,tai mums labai liudna.

labai tikiuosi atsiras kuri nors mamyte norinti susipazinti,greiciau per az.

Labai lauksim.
Atsakyti
QUOTE(yummymummy1 @ 2012 09 06, 14:12)
labutis mamytes! gal yra mamyciu gyvenanciu chafford hundred, grays rajonuose?

Labas!! mes gyvename Grayse, salia Lt parduotuves bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriii @ 2012 03 18, 20:39)
Sveikos, gal yra mamyciu is essex????

kur konkreciau? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,mamytes smile.gif ar yra gyvenanciu Malverne (uk) ar salia jo?butu smagu pasivaikscioti ir paplepeti wink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra mamyciu is Kent'o?

Ashfordas, Hythe, Folkestone ir Canterbury netoli musu.
Atsakyti
Sveikutes mamytes ir netik! Gal kuri gyvenate Vokietijoje, Hesseno ar Rheinland-Pfalz zemeje? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,butu smagu susirasti bendraminciu gyvenanciu Tralee ir ju apylinkese,butu smagu praplesti pazinciu rata,kada susibegti kavos ar arbatos saltais lietingais vakarais smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

Esu is Lewisham, prie pat Greenwich, Blackheath, St. Johns ir New Cross. Yra kaimyniu? nestuke.gif 4u.gif

--------------------
Atsakyti
Labas.esu is UK netoli Liverpulio.mane domina pazintys m+m ir ne jaunesnes kaip 30-metes.nuostabu butu jei turetu tokia pat ir antraja puse,nes labiau vienos kitas suprastume ir bendrautume.lauksiu.
Atsakyti
Aš nerandu temukės gyvenančių Portugalijoje rolleyes.gif , o taip norėčiau pasikalbėti 4u.gif
Atsakyti