Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

Sveikutes:) gal yra gyvenanciu manchesteryje?wink.gif
Atsakyti
labas wink.gif nesenai atvykaus su sunumi 15 m i monaghana (Airija) , butu smagu susirasti draugiu...
Atsakyti
QUOTE(mariuska @ 2012 04 20, 20:34)
Mamytes o gal kuri is south east londono yra ? 4u.gif

sveika, as gyvenu woodforde, taip pat turiu vaiku panasaus amziaus, kazkur netoli jusu. smile.gif
Ir norime susipazinti jei kas netolese gyvenate 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tolitoli: 16 rugpjūčio 2012 - 11:29
Sveikutės! Norėčiau susipažinti su lietuvaitėmis iš Rygos (gyvenu čia 6 metus), iš Rouen (FR, Normandie) ar iš miestų šalia Carrara (IT, Tuscany). Dėkoju iš anksto už atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Sveiki, esame neseniai susituoke ir uz poros savaiciu ketiname apsigyventi Anglijoje, Margeite (netoli Doverio) , jei tik yra norinciu bendrauti labai lauksiu AZ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tolitoli @ 2012 08 16, 11:22)
sveika, as gyvenu woodforde, taip  pat turiu vaiku panasaus amziaus, kazkur netoli jusu.  smile.gif
Ir norime susipazinti jei kas netolese gyvenate 4u.gif

Rasykite i AZ prasau, dezute jau paruosta:)))Turiu du vaikus, 11 ir 3ju, bus smagu susirasti draugu UK smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! As Edita, gyvenu Brighton'e (UK), turiu dukryte, mums tuoj metukai smile.gif Gal atsiras dar lietuvaiciu is sio miesto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamičiukė @ 2012 07 22, 19:37)
Sveiki  4u.gif
Mamytes atsiliepkit ieskom draugu  smile.gif  is Northamptono, Wellingborough....

Papildyta:
QUOTE(doliuks @ 2012 08 25, 11:26)

Labas as esu is wellingborough netoli esancio miestelio
Atsakyti
QUOTE(doliuks @ 2012 08 25, 08:28)
Papildyta:

Labas as esu is wellingborough netoli esancio miestelio

prisijunkite tada cia http://www.supermama...howtopic=842059 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 14, 12:31)
Sveika, as irgi gyvenu pietryciu londone su dviem vaikuciais, bet deja esu vienisa mama neseniai issiskyrus su vyru, kuris buvo uzsenietis ( egiptietis ) jeigu nori galetumem susitikt su vaikuciais kada parasyk.
Papildyta:
Gal dar yra mamyciu ir ne tik is pietryciu, as gyvenu Canary wharf, jei ka galetumem suorganizuot susitikima is aplinkiniu rajonu, butu smagu susirast nauju draugiu  4u.gif

labas as gyvenu peckham .turiu vaikeli mulaciuka ,jam beveik 4 metai.galetue susitikti.parasyk man i emaila lilijajay@yahoo.co.uk

lauksiu
Atsakyti
Labas vakaras!

Su vyru už poros mėnesių išvyksime gyventi į Vokietiją. Gyvensime netoli Hamburgo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuryte @ 2012 08 27, 01:08)
labas as gyvenu peckham .turiu vaikeli mulaciuka ,jam  beveik 4 metai.galetue susitikti.parasyk man i emaila lilijajay@yahoo.co.uk

lauksiu

Sveika,parasyk man i az savo tel nr, as tau bandziau zinute issiusti i tavo az tai man neleidzia kazkodel g.gif
Atsakyti