Sveikutes:) gal yra gyvenanciu manchesteryje?
labas nesenai atvykaus su sunumi 15 m i monaghana (Airija) , butu smagu susirasti draugiu...
QUOTE(mariuska @ 2012 04 20, 20:34)
Mamytes o gal kuri is south east londono yra ?
sveika, as gyvenu woodforde, taip pat turiu vaiku panasaus amziaus, kazkur netoli jusu.
Ir norime susipazinti jei kas netolese gyvenate
Sveikutės! Norėčiau susipažinti su lietuvaitėmis iš Rygos (gyvenu čia 6 metus), iš Rouen (FR, Normandie) ar iš miestų šalia Carrara (IT, Tuscany). Dėkoju iš anksto už atsiliepimus
Sveiki, esame neseniai susituoke ir uz poros savaiciu ketiname apsigyventi Anglijoje, Margeite (netoli Doverio) , jei tik yra norinciu bendrauti labai lauksiu AZ
QUOTE(tolitoli @ 2012 08 16, 11:22)
sveika, as gyvenu woodforde, taip pat turiu vaiku panasaus amziaus, kazkur netoli jusu.
Rasykite i AZ prasau, dezute jau paruosta:)))Turiu du vaikus, 11 ir 3ju, bus smagu susirasti draugu UK
QUOTE(Mamičiukė @ 2012 07 22, 19:37)
Papildyta:
QUOTE(doliuks @ 2012 08 25, 11:26)
Labas as esu is wellingborough netoli esancio miestelio
QUOTE(Justule001 @ 2012 07 14, 12:31)
Sveika, as irgi gyvenu pietryciu londone su dviem vaikuciais, bet deja esu vienisa mama neseniai issiskyrus su vyru, kuris buvo uzsenietis ( egiptietis ) jeigu nori galetumem susitikt su vaikuciais kada parasyk.
Papildyta:
Gal dar yra mamyciu ir ne tik is pietryciu, as gyvenu Canary wharf, jei ka galetumem suorganizuot susitikima is aplinkiniu rajonu, butu smagu susirast nauju draugiu
Papildyta:
Gal dar yra mamyciu ir ne tik is pietryciu, as gyvenu Canary wharf, jei ka galetumem suorganizuot susitikima is aplinkiniu rajonu, butu smagu susirast nauju draugiu
labas as gyvenu peckham .turiu vaikeli mulaciuka ,jam beveik 4 metai.galetue susitikti.parasyk man i emaila lilijajay@yahoo.co.uk
lauksiu
QUOTE(ajuryte @ 2012 08 27, 01:08)
labas as gyvenu peckham .turiu vaikeli mulaciuka ,jam beveik 4 metai.galetue susitikti.parasyk man i emaila lilijajay@yahoo.co.uk
lauksiu
lauksiu
Sveika,parasyk man i az savo tel nr, as tau bandziau zinute issiusti i tavo az tai man neleidzia kazkodel