Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

labas gal kas gyvena prancuzijoje smile.gif Marseillan miestelis
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal yra mamyciu is Huntingdon miesto UK. Labai noretume susipazinti, ieskom draugu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eyore @ 2012 05 16, 17:40)
Gal yra iš Paryžiaus ar kur netoli? smile.gif labai laukiu žinutės! Arba iš Prancūzijos smile.gif

[QUOTE]

labas,neseniai atsikraustem gyvent i prancuzija gaila kad toli nuo paryziaus.
Atsakyti
QUOTE(Damena @ 2011 11 16, 18:19)
Labutis,gal yra mamyciu ir ne tik,is Naujosios Zelandijos?

sveika, esu NZ ir mamyte, butu saunu susipazinti. biggrin.gif
Papildyta:
prisistatau, Giedre Gyvenu Naujoje Zelandijoje ir auginu sunely Luka, gymes kovo7 2012
Atsakyti
labas ar yra skotijos mamyciu ? ar nestukiu ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif kas is Dagenhamo?ar aplinkui? smile.gif as esu nestuke 3men nestuke.gif butu malonu pabendraut su mamybet,ar nestukem ir nebutinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes ir ne tik 4u.gif Susidariau toki vaizda, kad visos isvykusios i UK lotuliukas.gif , nes vien si salis dominuoja. Tai gal kartais yra ir gyvenanciu NORVEGIJOJE - BERGENE, aplink ji? g.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Gal yra mamyciu gyvenanciu Basildone UK? Butu smagu pabendrauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixsiul @ 2012 05 13, 12:29)
Sveikos, gal yra mamyciu is West Sussex (Worthing, Littlehampton, Rustington, East Preston ir aplinkiniu miesteliu)? Butu smagu pabendrauti wink.gif

Taip, yra mamyciu is West Sussex, is Bognor Regis. Butu idomu susipazinti. Is kurio Tu miesto tiksliau?
Atsakyti
Sveikutes mamytes ir ne tik smile.gif esu 24 metu mergina (dar ne mama), pries pora menesiu atsikrausciau i Londona-tiksliau canning town. Butu smagu pazinoti kas gyvena netoliese biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal yra mamyciu norinciu pabendrauti is PETERBOROUGH. Musu seima: as, musu tevelis ir 11 men sunelis cia dar tik keli menesiai smile.gif Mielai su kuo nors susipazintume.

Tad gal kavos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nawaksiuke @ 2012 06 21, 05:29)
Sveikutes mamytes ir ne tik smile.gif esu 24 metu mergina (dar ne mama), pries pora menesiu atsikrausciau i Londona-tiksliau canning town. Butu smagu pazinoti kas gyvena netoliese  biggrin.gif

Sveikute 4u.gif as gyvenu Dagenhame,nera visai salia,bet galetume susipazint smile.gif man 24m esu nestuke nestuke.gif 4men smile.gif
Atsakyti