Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

sveiki,gal yra mamyciu ir netik.is weston super mare? man 21,turiu dukryte 1m2.men. )))) butu smagu susirasti draugiu ))) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bozena20: 01 gegužės 2012 - 22:21
Labukas 4u.gif gal dar kas gyvena Nottinghame? Butu malonu pabendrauti... bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri is Bristolio? Pati dar ne mamyte smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra mamyciu is West Sussex (Worthing, Littlehampton, Rustington, East Preston ir aplinkiniu miesteliu)? Butu smagu pabendrauti wink.gif
Atsakyti
Northamptono mamytės gyvena ČIA

user posted image
Atsakyti
Gal yra iš Paryžiaus ar kur netoli? smile.gif labai laukiu žinutės! Arba iš Prancūzijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eyore: 16 gegužės 2012 - 17:42
QUOTE(amoura @ 2012 04 04, 00:39)
sveikutes 
skaitau ir vsi tik londonas uk smile.gif
o gal yra lietuvaiciu gyvenanciu kipre nicosia?

sveikute smile.gif gyvenu Kipre , Nicosia smile.gif cia dar visai nesenai apsigyvenau, todel smagu butu pabendrauti , dabar esu kaip balta varna sitam mieste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oasis26 @ 2012 04 11, 20:00)
Sveikutes mamytes ir ne tik  4u.gif

Ar yra mamyciu Lutone?
Mums liudnoka su dukrele, nes beveik visus draugus palikome Londone  verysad.gif Musu mazajai beveik 2,5m. Ieskom lietuvaiciu draugu dukrytei, kad butu linksmiau... ir mamytei, kad butu su kuo paplepeti prie kavos puodelio  blush2.gif
Prasau rasykit,labi lauksim  biggrin.gif  smagu butu pabendrauti.

Sveika,as is Lutono,butu malonu pabendrauti tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal yra mamyciu Ingolstate, Vokietijoj ? Butu smagu susipazinti smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
Kas is Lutono? Butu malonu pabendrauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozena20 @ 2012 05 02, 00:20)
sveiki,gal yra mamyciu ir netik.is weston super mare? man 21,turiu dukryte 1m2.men. )))) butu smagu susirasti draugiu ))) 4u.gif

Sveika smile.gif As taip pat esu is weston'o. Auginu 1,7 metu dukryte. Butu smagu susipazint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixsiul @ 2012 05 13, 10:29)
Sveikos, gal yra mamyciu is West Sussex (Worthing, Littlehampton, Rustington, East Preston ir aplinkiniu miesteliu)? Butu smagu pabendrauti wink.gif

Sveikos, esu is east Sussex, gal yra ir ten lietuviu? smile.gif
Atsakyti