Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

Aš ir mielai į susitikimą atkeliaučiau smile.gif Tinka visas rytų Londonas ir ko gero visos dienos, nes pati nedirbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita.. @ 2012 04 14, 13:54)
Aš ir mielai į susitikimą atkeliaučiau smile.gif Tinka visas rytų Londonas ir ko gero visos dienos, nes pati nedirbu  blush2.gif

as irgi is rytu (barkingo), galeciau sudalyvauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutete @ 2012 04 15, 11:30)
as irgi is rytu (barkingo), galeciau sudalyvauti  4u.gif

Merginos, gal norit ir galit antradieni? mirksiukas.gif sutartume kuriuo laiku!
Atsakyti
jeigu antradieni tai tik iki pietu. nes nuo 16:30 jau darbuke turiu buti blush2.gif
Atsakyti
man irgi geriau pirmoje dienos pusėje, per pietus wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir dar ne mamytės mirksiukas.gif Matau Anglijoje gyvenančioms kompanijos netrūksta smile.gif O ar yra kaimynių Vokietijoje? Gyvenu MONCHENGLADBACH miestelyje ax.gif
Atsakyti
labos mielosios mamytes ar yra cia mamyciu is skelmersdal ? butu malonu susipazinti smile.gif
Atsakyti
Labas merginos,

Tai kaip jums rytoj apie 14 val.kavos? Pvz Westfielde stradforde? Nes man anksciau neiseina niekaip... Kas galetu ir noretu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miau miau miau @ 2012 04 16, 18:48)
Labas merginos,

Tai kaip jums rytoj apie 14 val.kavos? Pvz Westfielde stradforde? Nes man anksciau neiseina niekaip... Kas galetu ir noretu?  mirksiukas.gif

as galeciau ir noreciau smile.gif tik konkreciai kurioje vietoje westfield?
Atsakyti
O tai fainai! Tai 14 val. Westfielde pvz gal kur pirmam aukste prie starbuks..??? Atsiusiu i Az savo nr del visa ko drinks_cheers.gif
Atsakyti
daug norinciu nera kaip matau? smile.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as gyvenu Barkinge,menesio gale kraustomes i Dagenhama ax.gif man 24m laukiuosi mazylio nestuke.gif butu faina pabendraut smile.gif su mamytem ir netik mamytem smile.gif
Atsakyti