Aš ir mielai į susitikimą atkeliaučiau Tinka visas rytų Londonas ir ko gero visos dienos, nes pati nedirbu
QUOTE(Rita.. @ 2012 04 14, 13:54)
Aš ir mielai į susitikimą atkeliaučiau Tinka visas rytų Londonas ir ko gero visos dienos, nes pati nedirbu
as irgi is rytu (barkingo), galeciau sudalyvauti
QUOTE(rutete @ 2012 04 15, 11:30)
as irgi is rytu (barkingo), galeciau sudalyvauti
Merginos, gal norit ir galit antradieni? sutartume kuriuo laiku!
jeigu antradieni tai tik iki pietu. nes nuo 16:30 jau darbuke turiu buti
man irgi geriau pirmoje dienos pusėje, per pietus
Sveikos mamytės ir dar ne mamytės Matau Anglijoje gyvenančioms kompanijos netrūksta O ar yra kaimynių Vokietijoje? Gyvenu MONCHENGLADBACH miestelyje
Labas merginos,
Tai kaip jums rytoj apie 14 val.kavos? Pvz Westfielde stradforde? Nes man anksciau neiseina niekaip... Kas galetu ir noretu?
Tai kaip jums rytoj apie 14 val.kavos? Pvz Westfielde stradforde? Nes man anksciau neiseina niekaip... Kas galetu ir noretu?
QUOTE(miau miau miau @ 2012 04 16, 18:48)
Labas merginos,
as galeciau ir noreciau tik konkreciai kurioje vietoje westfield?
O tai fainai! Tai 14 val. Westfielde pvz gal kur pirmam aukste prie starbuks..??? Atsiusiu i Az savo nr del visa ko
daug norinciu nera kaip matau?
Sveikos as gyvenu Barkinge,menesio gale kraustomes i Dagenhama man 24m laukiuosi mazylio butu faina pabendraut su mamytem ir netik mamytem