Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam prisistatymus...

sveikos mamytes, sitame forume esu naujoke, del klaidu iskarto atsiprasau 4u.gif mes nesenai is londono persikeleme y CHATHAM, KENT gal yra mamyciu gyvenanciu netoli, mums cia liudna, turiu du sunelius 4 ir 2 metuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(calama @ 2012 03 12, 16:47)
Labas Rita, aš gyvenu Bermondsey, pora stotelių nuo tavęs su Jubilee metro smile.gif

Labas mergaites!

rolleyes.gif Lietuviu tikrai nemazai gyvena uk, tas visai fainai! As gyvenu Canning Town, netoli ir Bermondsey ir Canary Wharf. Butu malonu pabendrauti! Man 28 m.,istekejus, vaiku neturim po kolkas, bet artimiausiu metu planuojam smile.gif

Kiek laiko gyvenat LONDONE?
Atsakyti
Sveikos ! biggrin.gif As esu Gintare man 17 metu biggrin.gif. Gyvenu Londone ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintyy @ 2012 04 11, 17:23)
Sveikos !  biggrin.gif  As esu Gintare man 17 metu biggrin.gif. Gyvenu Londone ! thumbup.gif

Sveika! thumbup.gif

Kurioj vietoj gyveni? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes ir ne tik 4u.gif

Ar yra mamyciu Lutone?
Mums liudnoka su dukrele, nes beveik visus draugus palikome Londone verysad.gif Musu mazajai beveik 2,5m. Ieskom lietuvaiciu draugu dukrytei, kad butu linksmiau... ir mamytei, kad butu su kuo paplepeti prie kavos puodelio blush2.gif
Prasau rasykit,labi lauksim biggrin.gif smagu butu pabendrauti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
karts nuo karto pasededavau ivairiuose subforumuose, papliurpdavau su mamytem ir ne tik, bet viskas - truksta gyvo ir mergaitisko bendravimo prie kavos puodelio ar siaip smagaus pasisedejimo parke biggrin.gif
man kita menesi jau 25 stuktels ax.gif vaikuciu neturiu, bet butinai kazkada turesiu smile.gif
gyvenu rytu Londone, Stratforde smile.gif atsikrausciau cia is Vilniaus praejusiu metu birzeli.
Na bendramintes, mamytes ir ne tik, zinau, kad tikrai Jusu cia yra, tik atsiliepkit smile.gif
Atsakyti
smile.gif Is tikro butu fainai, jei daugiau prisirinktu musu ir susiderine pasidarytume susitikima kur kavos isgerti ar pan. thumbup.gif

kas jungiasi?
Atsakyti
QUOTE(miau miau miau @ 2012 04 12, 15:57)
smile.gif  Is tikro butu fainai,  jei daugiau prisirinktu musu ir susiderine pasidarytume susitikima kur kavos isgerti ar pan.  thumbup.gif

kas jungiasi?

o tu is kurio rajono? ax.gif
Atsakyti
East London (Canning Town).
Atsakyti
QUOTE(miau miau miau @ 2012 04 12, 16:21)
East London (Canning Town).

as is stratfordo ir esu laisva sekmadieniais smile.gif
Atsakyti
O tai netoli! Bet tai nieko, cia su metro galima staigiai suvazineti wink.gif. O tik as lb retai sekmad bunu laisva! Nes mano grafikas kinta kiekviena savaite.
Atsakyti
QUOTE(miau miau miau @ 2012 04 13, 15:22)
O tai netoli! Bet tai nieko, cia su metro galima staigiai suvazineti wink.gif. O tik as lb retai sekmad bunu laisva! Nes mano grafikas kinta kiekviena savaite.

na pas mane visad sekmadieniai laisvi plius kuri nors darbo diena smile.gif
Atsakyti