sveikos mamytes, sitame forume esu naujoke, del klaidu iskarto atsiprasau mes nesenai is londono persikeleme y CHATHAM, KENT gal yra mamyciu gyvenanciu netoli, mums cia liudna, turiu du sunelius 4 ir 2 metuku
QUOTE(calama @ 2012 03 12, 16:47)
Labas Rita, aš gyvenu Bermondsey, pora stotelių nuo tavęs su Jubilee metro
Labas mergaites!
Lietuviu tikrai nemazai gyvena uk, tas visai fainai! As gyvenu Canning Town, netoli ir Bermondsey ir Canary Wharf. Butu malonu pabendrauti! Man 28 m.,istekejus, vaiku neturim po kolkas, bet artimiausiu metu planuojam
Kiek laiko gyvenat LONDONE?
Sveikos ! As esu Gintare man 17 metu . Gyvenu Londone !
QUOTE(Gintyy @ 2012 04 11, 17:23)
Sveikos ! As esu Gintare man 17 metu . Gyvenu Londone !
Sveika!
Kurioj vietoj gyveni?
Sveikutes mamytes ir ne tik
Ar yra mamyciu Lutone?
Mums liudnoka su dukrele, nes beveik visus draugus palikome Londone Musu mazajai beveik 2,5m. Ieskom lietuvaiciu draugu dukrytei, kad butu linksmiau... ir mamytei, kad butu su kuo paplepeti prie kavos puodelio
Prasau rasykit,labi lauksim smagu butu pabendrauti.
Ar yra mamyciu Lutone?
Mums liudnoka su dukrele, nes beveik visus draugus palikome Londone Musu mazajai beveik 2,5m. Ieskom lietuvaiciu draugu dukrytei, kad butu linksmiau... ir mamytei, kad butu su kuo paplepeti prie kavos puodelio
Prasau rasykit,labi lauksim smagu butu pabendrauti.
Sveikos
karts nuo karto pasededavau ivairiuose subforumuose, papliurpdavau su mamytem ir ne tik, bet viskas - truksta gyvo ir mergaitisko bendravimo prie kavos puodelio ar siaip smagaus pasisedejimo parke
man kita menesi jau 25 stuktels vaikuciu neturiu, bet butinai kazkada turesiu
gyvenu rytu Londone, Stratforde atsikrausciau cia is Vilniaus praejusiu metu birzeli.
Na bendramintes, mamytes ir ne tik, zinau, kad tikrai Jusu cia yra, tik atsiliepkit
karts nuo karto pasededavau ivairiuose subforumuose, papliurpdavau su mamytem ir ne tik, bet viskas - truksta gyvo ir mergaitisko bendravimo prie kavos puodelio ar siaip smagaus pasisedejimo parke
man kita menesi jau 25 stuktels vaikuciu neturiu, bet butinai kazkada turesiu
gyvenu rytu Londone, Stratforde atsikrausciau cia is Vilniaus praejusiu metu birzeli.
Na bendramintes, mamytes ir ne tik, zinau, kad tikrai Jusu cia yra, tik atsiliepkit
Is tikro butu fainai, jei daugiau prisirinktu musu ir susiderine pasidarytume susitikima kur kavos isgerti ar pan.
kas jungiasi?
kas jungiasi?
QUOTE(miau miau miau @ 2012 04 12, 15:57)
Is tikro butu fainai, jei daugiau prisirinktu musu ir susiderine pasidarytume susitikima kur kavos isgerti ar pan.
kas jungiasi?
kas jungiasi?
o tu is kurio rajono?
East London (Canning Town).
QUOTE(miau miau miau @ 2012 04 12, 16:21)
East London (Canning Town).
as is stratfordo ir esu laisva sekmadieniais
O tai netoli! Bet tai nieko, cia su metro galima staigiai suvazineti . O tik as lb retai sekmad bunu laisva! Nes mano grafikas kinta kiekviena savaite.
QUOTE(miau miau miau @ 2012 04 13, 15:22)
O tai netoli! Bet tai nieko, cia su metro galima staigiai suvazineti . O tik as lb retai sekmad bunu laisva! Nes mano grafikas kinta kiekviena savaite.
na pas mane visad sekmadieniai laisvi plius kuri nors darbo diena