Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 23, 11:17)

thumbup.gif

Dabar aisku, kodel beveik niekas nauju nuotrauku neberodo - visos turbut tauposi zaidimui... mirksiukas.gif

O as dar nieeeeeko neturiuuuuuu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 23, 12:40)
thumbup.gif

Dabar aisku, kodel beveik niekas nauju nuotrauku neberodo - visos turbut tauposi zaidimui...  mirksiukas.gif

O as dar nieeeeeko neturiuuuuuu...  doh.gif

lotuliukas.gif tai faktas,o tai parodysi viską čia ir nebebus ką dėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisiregistravau flickre thumbup.gif

MonGof, cia vardo ir pavardes pirmosios trys raides..Sove iskart i galva ir uzsivadinau, bet o taciau sis uzvadinimas po keliu minuciu pradejo nebepatikti, nes panasus i angliskus kelis nesvankius zodelius blink.gif blush2.gif O kaip pasikeisti nika nerandu, gal kuri zinot kaaaaip pasikeist? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 23, 13:40)
thumbup.gif

Dabar aisku, kodel beveik niekas nauju nuotrauku neberodo - visos turbut tauposi zaidimui...  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
As kelias turiu, bet dar laikau, sakau per savaite gal idomesniu kadru pagausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 11:33)
Eve, kad pagrindų kaip tik ir neturi. Nežinodama nieko apie diafragmą, išlaikymą toli nevažiuosi. Kiek ten apie šviesą, spalvas bežinotum. Apie tai gali sužinoti daug net ir fotoaparato rankose niekada neturėjęs.
Juolab, skaityti - ne tas pats kas praktikoje pritaikyti. Nors aišku, kiekvienas vis nuo kitko pradeda mokintis, man šiaip jokio skirtumo  smile.gif
Tik klausimai tavo tokie, na... Pasistenk truputį pati info paieškoti. Čia mokytojų nėra, niekas už tave nesuras, nepaskaitys, neišmoks.

Suprantu, gal ir juokingi kaikurie klausimai, bet, manau, geriau paklausti, nei nežinoti... unsure.gif
O šiaip sutinku visom keturiom, reikia praktikos, o kaip man bandytis su diafragma, išlaikymu, rankiniu fokusu, jei mano fotoaparate to nėra. Teorija gali būti labai gera, tačiau aš turiu tai pati taikyti, ko kolkas padaryti negaliu... ax.gif
Gal iš šono ir atrodo, kad bandau lyg viską suversti dabartinei technikai, bet pagalvokit ar tikrai dabar su tuo ką turiu galiu labai jau ten daug praktikuotis... tai tikrai riboja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 23 spalio 2011 - 11:52
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 23, 10:17)
Labas rytas

Kad būtų didesnė paskata kuo greičiau siųsti foto dedu pirmąsias  4u.gif
ŽAIDIMAS STARTAVO  thumbup.gif

http://www.flickr.co...57627957087774/

Kike, įtrauk ir mane i dalyvaujančių sąrašą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 23 spalio 2011 - 11:54
QUOTE(Eve... @ 2011 10 23, 10:51)
Suprantu, gal ir juokingi kaikurie klausimai, bet, manau, geriau paklausti, nei nežinoti... unsure.gif 
O šiaip sutinku visom keturiom, reikia praktikos, o kaip man bandytis su diafragma, išlaikymu, rankiniu fokusu, jei mano fotoaparate to nėra. Teorija gali būti labai gera, tačiau aš turiu tai pati taikyti, ko kolkas padaryti negaliu... ax.gif
Gal iš šono ir atrodo, kad bandau lyg viską suversti dabartinei technikai, bet pagalvokit ar tikrai dabar su tuo ką turiu galiu labai jau ten daug praktikuotis... tai tikrai riboja...

pas mane irgi m320. skaitau 1nd, darau taip - fokusuoju į kiekvieną daiktą ir grąžinu m320 į pradinę vietą. kad nesiskirtų nuotraukos ir fotografavimo sąlygos būtų teisingos.
skaitau 2 - jeigu negaliu atlikt su dabartine technika (nes nesireguliuoja ten tas stebuklingas f skaičiukų būdu), tuomet atlieku 3 (nes galiu zūminti). principas bus panašus, kaip ir 2nd, bet kitu būdu pasiekti tikslą. o apie tikslą tai pati ir pamatysi, kokį. pati 2 nd atlikau su kitu fotoaparatu.
skaitau 4 nd - galiu atlikt, nes kojytės ir rankytės dirba nepriklausomai nuo m320. atlieku.
skaitau 5 nd - ties čia sustojau, nes turėjau problemą dėl WB savo fotoaparate. laukiu naujos technikos, skaitau, kartais pasireiškiu (retai, kad niekas nepyktų biggrin.gif ) ir tiek žinių.
taigi reziume - bent 3 nd su m320 tikrai gali padaryt smile.gif tiesa, iso m320 keičiasi, o daugiau dabar nepanagrinėsiu, nes išsikrovęs fotikas smile.gif pati laukiu geresnių laikų ir keisiu fotoaparatą, nes m320 nebeužtenka smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 23 spalio 2011 - 12:17
Na jei galima atlikinėti ne iš eilės, tai tada thumbup.gif
Laukiam geresnių laikų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 23, 12:40)

Ei merginos, juk taremes, kad nesnekesim apie tai kas jau turi foto, kas ne, kas jau issiunte, o kas ne mirksiukas.gif Nes juk dabar pvz ziuriu i tas pirmas idetas nuotraukas ir jau is karto atmetu tas, kurios pasisake, kad dar foto neturi, tai juk lengviau darosi speliot ir ne taip idomu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2011 10 23, 11:08)
Na jei galima atlikinėti ne iš eilės, tai tada  thumbup.gif
Laukiam geresnių laikų lotuliukas.gif

namų darbus atlikinėji dėl savęs.
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 10 23, 13:10)
Ei merginos, juk taremes, kad nesnekesim apie tai kas jau turi foto, kas ne, kas jau issiunte, o kas ne  mirksiukas.gif Nes juk dabar pvz ziuriu i tas pirmas idetas nuotraukas ir jau is karto atmetu tas, kurios pasisake, kad dar foto neturi, tai juk lengviau darosi speliot ir ne taip idomu  unsure.gif

teisingai sakai topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 19:52)
Daugybė idėjų kilo išgirdus savo dainą. Viena iš jų.  smile.gif Ši daina man be proto šviesi, šilta.. Todėl ir iliustraciją įsivaizduoju šviesią. Bet dar prieš akis stovi šios dainos vaizdo klipas. Jis mane irgi žavėjo.

neraliai wub.gif e prekaistu 4u.gif
jau panasia foto kazkur maciau, bet tik atmerktom akim biggrin.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 10 22, 20:49)
Darbe per pietų pertrauką skaitinėju šią knygą, nes kolega nusipirko ir turi pasilikęs. Na kol kas nieko naujo sau neatskleidžiau wink.gif
Tik patiko apie blykstes paskaitinėt po Andriuškos seminaro. Tai dar aiškiau pasidarė, nes nevisus angliškus žodžius spėjau užfiksuot  ax.gif
Dar esu pradėjus šitą skaityt [color=yellow]

apie sia j/b ir as skaiciau atsiliepimus, bet man dar oi kaip toli iki jos. gal po metu/dvieju smile.gif

QUOTE(paluri @ 2011 10 23, 08:00)
Po ilgos pertraukos rodau viena foto. Noreciau klonuoti juoda lango rema, bet dar nemoku sad.gif

be to remo mergyte dar labai suspausta jaucias sitoj nuotraukoj 4u.gif
Atsakyti