QUOTE(Eve... @ 2011 10 23, 10:51)
Suprantu, gal ir juokingi kaikurie klausimai, bet, manau, geriau paklausti, nei nežinoti...
O šiaip sutinku visom keturiom, reikia praktikos, o kaip man bandytis su diafragma, išlaikymu, rankiniu fokusu, jei mano fotoaparate to nėra. Teorija gali būti labai gera, tačiau aš turiu tai pati taikyti, ko kolkas padaryti negaliu...
Gal iš šono ir atrodo, kad bandau lyg viską suversti dabartinei technikai, bet pagalvokit ar tikrai dabar su tuo ką turiu galiu labai jau ten daug praktikuotis... tai tikrai riboja...
pas mane irgi m320. skaitau 1nd, darau taip - fokusuoju į kiekvieną daiktą ir grąžinu m320 į pradinę vietą. kad nesiskirtų nuotraukos ir fotografavimo sąlygos būtų teisingos.
skaitau 2 - jeigu negaliu atlikt su dabartine technika (nes nesireguliuoja ten tas stebuklingas f skaičiukų būdu), tuomet atlieku 3 (nes galiu zūminti). principas bus panašus, kaip ir 2nd, bet kitu būdu pasiekti tikslą. o apie tikslą tai pati ir pamatysi, kokį. pati 2 nd atlikau su kitu fotoaparatu.
skaitau 4 nd - galiu atlikt, nes kojytės ir rankytės dirba nepriklausomai nuo m320. atlieku.
skaitau 5 nd - ties čia sustojau, nes turėjau problemą dėl WB savo fotoaparate. laukiu naujos technikos, skaitau, kartais pasireiškiu (retai, kad niekas nepyktų
) ir tiek žinių.
taigi reziume - bent 3 nd su m320 tikrai gali padaryt
tiesa, iso m320 keičiasi, o daugiau dabar nepanagrinėsiu, nes išsikrovęs fotikas
pati laukiu geresnių laikų ir keisiu fotoaparatą, nes m320 nebeužtenka