Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ka na šauniai susitvarkei su daina, man dera čia viskas.
Atsakyti
Virdzzinija, vienintele, dėkoju. ax.gif
Aš vakar dar ilgai užmigti negalėjau. Labai džiaugiausi tuo, kad ryžausi dalyvauti žaidime. Labai džiaugiausi ir tuo, kad aplamai tokie smagūs žaidimai čia būna. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 22, 12:18)
nesupyk bet pirštu tau čia nebaksnos kas kart, pati turi stengtis ir ieškoti. Čia visos vertina savo laika, už tai pinigų niekas negauna o aukoja savo laika tai kad ir tu pasistenk ir bent pagrindus susidėk galvoj. Ir ne piktai aš, tiesiog dėl kiekvienos smulkmenos nesinori man čia rašinėt

Pagrindus manau jau turiu, nes man teko nemažai skaityti, dalyvauti pamokose, taip pat bendrauti su keliais fotografija užsiimančiais žmonėm unsure.gif Tiesa tie mano pagrindai labiau iš fotografijos taisyklių, apie spalvas, horizontus, ekspozicijas ir pan... Apie diafragmas, židinio nuotolius niekada neteko plačiau skaityti ir krautis į galvą... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2011 10 23, 09:22)
Pagrindus manau jau turiu, nes man teko nemažai skaityti, dalyvauti pamokose, taip pat bendrauti su keliais fotografija užsiimančiais žmonėm unsure.gif Tiesa tie mano pagrindai labiau iš fotografijos taisyklių, apie spalvas, horizontus, ekspozicijas ir pan... Apie diafragmas, židinio nuotolius niekada neteko plačiau skaityti ir krautis į galvą... rolleyes.gif
Čia kaip kepti blynus be recepto - ir žinok, pavyks ar nepavyks, tept lept, žinai, kad reikia 5 į keptuvę, apvalius, na ir kepi. O kiek ten ko ir kaip nežinai, bandai ir sužinai - tiko ar ne, o jei netiko susimąstai, na ir ką čia ne taip darai, gal reikia paieškoti tų, kurie mane išmokys?
Na, aišku, pavyzdys primityvus, bet nežinau kokie ten profesionalai mokė Tave, jei neparodė dalykų, su kuriais turėtų PIRMIAUSIA supažindinti.
Atsakyti
Labos 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 23, 10:45)
Čia kaip kepti blynus be recepto - ir žinok, pavyks ar nepavyks, tept lept, žinai, kad reikia 5 į keptuvę, apvalius, na ir kepi. O kiek ten ko ir kaip nežinai, bandai ir sužinai - tiko ar ne, o jei netiko susimąstai, na ir ką čia ne taip darai, gal reikia paieškoti tų, kurie mane išmokys?
Na, aišku, pavyzdys primityvus, bet nežinau kokie ten profesionalai mokė Tave, jei neparodė dalykų, su kuriais turėtų PIRMIAUSIA supažindinti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Eve, kad pagrindų kaip tik ir neturi. Nežinodama nieko apie diafragmą, išlaikymą toli nevažiuosi. Kiek ten apie šviesą, spalvas bežinotum. Apie tai gali sužinoti daug net ir fotoaparato rankose niekada neturėjęs.
Juolab, skaityti - ne tas pats kas praktikoje pritaikyti. Nors aišku, kiekvienas vis nuo kitko pradeda mokintis, man šiaip jokio skirtumo smile.gif
Tik klausimai tavo tokie, na... Pasistenk truputį pati info paieškoti. Čia mokytojų nėra, niekas už tave nesuras, nepaskaitys, neišmoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 spalio 2011 - 10:39
QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 18:52)
Daugybė idėjų kilo išgirdus savo dainą. Viena iš jų.  smile.gif Ši daina man be proto šviesi, šilta.. Todėl ir iliustraciją įsivaizduoju šviesią. Bet dar prieš akis stovi šios dainos vaizdo klipas. Jis mane irgi žavėjo.

graziai pateikei , thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

Kad būtų didesnė paskata kuo greičiau siųsti foto dedu pirmąsias 4u.gif
ŽAIDIMAS STARTAVO thumbup.gif

http://www.flickr.co...57627957087774/

Papildyta:
aj dar norėjau pasakyti,kad nors ir merginos nerašo kur kieno foto kai man siunčia,bet kai ką įtariu,tai nusprendžiau nei prie vienos nespėlioti,nes labai greit galiu demaskuoti blush2.gif
nu labai įdomu kaip čia kur kas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 23, 13:17)

2 ir 3 bus Ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 12:24)

lotuliukas.gif Aš irgi iškart apie Ka pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Ka, as irgi jungiuosi prie pagyru tavo dainos iliustracijai, labai labai patiko bigsmile.gif 4u.gif

Oras atrodo neblogas tai lekiam su Saule pabimbinet po kiema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 12:24)

kad būtų įdomiau,gal spėjimus rašom po nuotraukom kaip aną kartą mirksiukas.gif
Atsakyti