Ka na šauniai susitvarkei su daina, man dera čia viskas.
Virdzzinija, vienintele, dėkoju.
Aš vakar dar ilgai užmigti negalėjau. Labai džiaugiausi tuo, kad ryžausi dalyvauti žaidime. Labai džiaugiausi ir tuo, kad aplamai tokie smagūs žaidimai čia būna.
Aš vakar dar ilgai užmigti negalėjau. Labai džiaugiausi tuo, kad ryžausi dalyvauti žaidime. Labai džiaugiausi ir tuo, kad aplamai tokie smagūs žaidimai čia būna.
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 22, 12:18)
nesupyk bet pirštu tau čia nebaksnos kas kart, pati turi stengtis ir ieškoti. Čia visos vertina savo laika, už tai pinigų niekas negauna o aukoja savo laika tai kad ir tu pasistenk ir bent pagrindus susidėk galvoj. Ir ne piktai aš, tiesiog dėl kiekvienos smulkmenos nesinori man čia rašinėt
Pagrindus manau jau turiu, nes man teko nemažai skaityti, dalyvauti pamokose, taip pat bendrauti su keliais fotografija užsiimančiais žmonėm Tiesa tie mano pagrindai labiau iš fotografijos taisyklių, apie spalvas, horizontus, ekspozicijas ir pan... Apie diafragmas, židinio nuotolius niekada neteko plačiau skaityti ir krautis į galvą...
QUOTE(Eve... @ 2011 10 23, 09:22)
Pagrindus manau jau turiu, nes man teko nemažai skaityti, dalyvauti pamokose, taip pat bendrauti su keliais fotografija užsiimančiais žmonėm Tiesa tie mano pagrindai labiau iš fotografijos taisyklių, apie spalvas, horizontus, ekspozicijas ir pan... Apie diafragmas, židinio nuotolius niekada neteko plačiau skaityti ir krautis į galvą...
Čia kaip kepti blynus be recepto - ir žinok, pavyks ar nepavyks, tept lept, žinai, kad reikia 5 į keptuvę, apvalius, na ir kepi. O kiek ten ko ir kaip nežinai, bandai ir sužinai - tiko ar ne, o jei netiko susimąstai, na ir ką čia ne taip darai, gal reikia paieškoti tų, kurie mane išmokys? Na, aišku, pavyzdys primityvus, bet nežinau kokie ten profesionalai mokė Tave, jei neparodė dalykų, su kuriais turėtų PIRMIAUSIA supažindinti.
Labos
QUOTE(rG @ 2011 10 23, 10:45)
Čia kaip kepti blynus be recepto - ir žinok, pavyks ar nepavyks, tept lept, žinai, kad reikia 5 į keptuvę, apvalius, na ir kepi. O kiek ten ko ir kaip nežinai, bandai ir sužinai - tiko ar ne, o jei netiko susimąstai, na ir ką čia ne taip darai, gal reikia paieškoti tų, kurie mane išmokys?
Na, aišku, pavyzdys primityvus, bet nežinau kokie ten profesionalai mokė Tave, jei neparodė dalykų, su kuriais turėtų PIRMIAUSIA supažindinti.
Na, aišku, pavyzdys primityvus, bet nežinau kokie ten profesionalai mokė Tave, jei neparodė dalykų, su kuriais turėtų PIRMIAUSIA supažindinti.
Eve, kad pagrindų kaip tik ir neturi. Nežinodama nieko apie diafragmą, išlaikymą toli nevažiuosi. Kiek ten apie šviesą, spalvas bežinotum. Apie tai gali sužinoti daug net ir fotoaparato rankose niekada neturėjęs.
Juolab, skaityti - ne tas pats kas praktikoje pritaikyti. Nors aišku, kiekvienas vis nuo kitko pradeda mokintis, man šiaip jokio skirtumo
Tik klausimai tavo tokie, na... Pasistenk truputį pati info paieškoti. Čia mokytojų nėra, niekas už tave nesuras, nepaskaitys, neišmoks.
Juolab, skaityti - ne tas pats kas praktikoje pritaikyti. Nors aišku, kiekvienas vis nuo kitko pradeda mokintis, man šiaip jokio skirtumo
Tik klausimai tavo tokie, na... Pasistenk truputį pati info paieškoti. Čia mokytojų nėra, niekas už tave nesuras, nepaskaitys, neišmoks.
QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 18:52)
Daugybė idėjų kilo išgirdus savo dainą. Viena iš jų. Ši daina man be proto šviesi, šilta.. Todėl ir iliustraciją įsivaizduoju šviesią. Bet dar prieš akis stovi šios dainos vaizdo klipas. Jis mane irgi žavėjo.
graziai pateikei ,
Labas rytas
Kad būtų didesnė paskata kuo greičiau siųsti foto dedu pirmąsias
ŽAIDIMAS STARTAVO
http://www.flickr.co...57627957087774/
Papildyta:
aj dar norėjau pasakyti,kad nors ir merginos nerašo kur kieno foto kai man siunčia,bet kai ką įtariu,tai nusprendžiau nei prie vienos nespėlioti,nes labai greit galiu demaskuoti
nu labai įdomu kaip čia kur kas bus
Kad būtų didesnė paskata kuo greičiau siųsti foto dedu pirmąsias
ŽAIDIMAS STARTAVO
http://www.flickr.co...57627957087774/
Papildyta:
aj dar norėjau pasakyti,kad nors ir merginos nerašo kur kieno foto kai man siunčia,bet kai ką įtariu,tai nusprendžiau nei prie vienos nespėlioti,nes labai greit galiu demaskuoti
nu labai įdomu kaip čia kur kas bus
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 23, 13:17)
2 ir 3 bus Ka
Labas
Ka, as irgi jungiuosi prie pagyru tavo dainos iliustracijai, labai labai patiko
Oras atrodo neblogas tai lekiam su Saule pabimbinet po kiema
Ka, as irgi jungiuosi prie pagyru tavo dainos iliustracijai, labai labai patiko
Oras atrodo neblogas tai lekiam su Saule pabimbinet po kiema
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 12:24)
2 ir 3 bus Ka
kad būtų įdomiau,gal spėjimus rašom po nuotraukom kaip aną kartą