Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 19:52)
Daugybė idėjų kilo išgirdus savo dainą. Viena iš jų.  smile.gif Ši daina man be proto šviesi, šilta.. Todėl ir iliustraciją įsivaizduoju šviesią. Bet dar prieš akis stovi šios dainos vaizdo klipas. Jis mane irgi žavėjo.

Mano mylima daina wub.gif Nuotrauka patiko, tik man joje noretusi mazos mergaites - gal kad lopsines paprastai vaikams dainuojamos... ax.gif O ir kazkur esu skaiciusi/girdejusi, jog sia daina autorius parase savo dukrytei, gal todel "didele mergaite" man prie jos lyg netinka. Bet cia net ne kritika, o tiesiog kitoks dainos isivaizdavimas. Siaip tavo nuotrauka labai dera prie dainos savo nuotaika.

O dainos vaizdo klipo as nepamenu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 22 spalio 2011 - 20:47
QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 21:15)
Kaip tokia graži daina gali iki skausmo įaugti? biggrin.gif Aš jos klausau ir klausau nuo tos dienos kai Yvette atsiuntė.  wub.gif
Džiaugiuosi, kad tokias mintis sukėlė.  bigsmile.gif
drinks_cheers.gif

na, paniuniuotum 2m, tau irgi iaugtu iki skausmo i smegenis biggrin.gif bet as turejau omeny, geraja prasme, man automatiskai niuniuojasi ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 22, 13:35)
o gal kas skaitet Issamus fotografijos kursas ? ar labai butu panasios su Svajones musu siulomos Skaitmenine fotografija g.gif ? nes labai jau daug knygu noriu, tik ar nebus visos apie ta pati biggrin.gif

Darbe per pietų pertrauką skaitinėju šią knygą, nes kolega nusipirko ir turi pasilikęs. Na kol kas nieko naujo sau neatskleidžiau wink.gif
Tik patiko apie blykstes paskaitinėt po Andriuškos seminaro. Tai dar aiškiau pasidarė, nes nevisus angliškus žodžius spėjau užfiksuot ax.gif
Dar esu pradėjus šitą skaityt [color=yellow]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 22 spalio 2011 - 21:11
QUOTE(Dalyja @ 2011 10 22, 21:49)
Darbe per pietų pertrauką skaitinėju šią knygą, nes kolega nusipirko ir turi pasilikęs. Na kol kas nieko naujo sau neatskleidžiau wink.gif
Tik patiko apie blykstes paskaitinėt po Andriuškos seminaro. Tai dar aiškiau pasidarė, nes nevisus angliškus žodžius spėjau užfiksuot  ax.gif
Dar esu pradėjus šitą skaityt bei turiu PDF formatą  ax.gif

gal galėtum atsiųsti? blush2.gif kristina.kaziliuniene@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 22 spalio 2011 - 20:50
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 22, 21:46)
Mano mylima daina  wub.gif Nuotrauka patiko, tik man joje noretusi mazos mergaites - gal kad lopsines paprastai vaikams dainuojamos...  ax.gif  O ir kazkur esu skaiciusi/girdejusi, jog sia daina autorius parase savo dukrytei, gal todel "didele mergaite" man prie jos lyg netinka. Bet cia net ne kritika, o tiesiog kitoks dainos isivaizdavimas. Siaip tavo nuotrauka labai dera prie dainos savo nuotaika.

O dainos vaizdo klipo as nepamenu...  g.gif

Va, va. smile.gif Man irgi norėjosi mažos mergaitės. Deja, nėra tokios aplinkui. Yra MB sesutė, bet ji dar mažytė. O be to, labai negreitai dar pamatysiu ją. Tad pasirinkau nuotraukos iliustracijai šią panelę. smile.gif Kadangi dar tam pačiam mieste esam.

QUOTE(Dalyja @ 2011 10 22, 21:49)
Dar esu pradėjus šitą skaityt bei turiu PDF formatą  ax.gif

Pavojinga man tokią lit. dabar skaityti. Vis stengiuosi išlipti iš JB, stengiuosi draugauti su spalvom. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 22 spalio 2011 - 21:31
QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 20:52)
Daugybė idėjų kilo išgirdus savo dainą. Viena iš jų.  smile.gif Ši daina man be proto šviesi, šilta.. Todėl ir iliustraciją įsivaizduoju šviesią. Bet dar prieš akis stovi šios dainos vaizdo klipas. Jis mane irgi žavėjo.

Pelenai - Lopšinė
http://farm7.static....4a9d364e4_z.jpg

Na man tai patiko wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Ka, nuostabi foto wub.gif Tokia švelni, miela, romantiška, gerai nuteikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myce: 22 spalio 2011 - 21:21
bis.gif biggrin.gif Rimtai, nesitikėjau, kad taip patiks. Uodega pakelta. laugh.gif
Atsakyti
Ka , šaunuolė. Fainai, kad taip džiūgavai gavusi šią dainą ir vat išpildymas toks iš širdies.
Man nekliūna, kad nuotraukoje suaugusi moteris. Vaikai juk užauga. Mergaitė, kuriai ši daina buvo skirta, irgi juk užaugo, bet tikiu vis dar klauso šios lopšinės.
Atsakyti
Esu išsišiepusi nuo ausies iki ausies. Labai, labai džiaugiuosi, kad idėjos įgyvendinimas pavyko. bigsmile.gif bigsmile.gif Laiminga kaip slyva einu miegoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 20:52)

prisidedu prie pagyru man ziauriai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 22 spalio 2011 - 22:20
Po ilgos pertraukos rodau viena foto. Noreciau klonuoti juoda lango rema, bet dar nemoku sad.gif
user posted image
Atsakyti