Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 20:52)
Daugybė idėjų kilo išgirdus savo dainą. Viena iš jų.  smile.gif Ši daina man be proto šviesi, šilta.. Todėl ir iliustraciją įsivaizduoju šviesią. Bet dar prieš akis stovi šios dainos vaizdo klipas. Jis mane irgi žavėjo.

Pelenai - Lopšinė

as sia lopsine savo mazyliui niuniuoju vakarais, tai man ji iki smausmo iaugus i smegenis biggrin.gif labai patiko ispildymas, ir nuotrauka superine, net mintyse matau kaip pagalves pukeliai skraido aplink ja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 21:11)
Aha, bet ji su manimi dar ginčijasi, kad ne.  biggrin.gif

doh.gif duot velnių tokiom mergom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 22, 21:13)
as sia lopsine savo mazyliui niuniuoju vakarais, tai man ji iki smausmo iaugus i smegenis biggrin.gif labai patiko ispildymas, ir nuotrauka superine, net mintyse matau kaip pagalves pukeliai skraido aplink ja rolleyes.gif

Kaip tokia graži daina gali iki skausmo įaugti? biggrin.gif Aš jos klausau ir klausau nuo tos dienos kai Yvette atsiuntė. wub.gif
Džiaugiuosi, kad tokias mintis sukėlė. bigsmile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 22, 21:13)
doh.gif duot velnių tokiom mergom  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Daugybė idėjų kilo išgirdus savo dainą. Viena iš jų.  smile.gif Ši daina man be proto šviesi, šilta.. Todėl ir iliustraciją įsivaizduoju šviesią. Bet dar prieš akis stovi šios dainos vaizdo klipas. Jis mane irgi žavėjo.

Pelenai - Lopšinė

Man laaabai patiko. Kelis kartus sugrįžau pažiūrėti į šitą foto thumbup.gif
Pritariu merginoms, labai graži panelė.

Čia per audeklą fotografuota? g.gif ar kaip kitaip?
Atsakyti
Ka, graziai igyvendinta ideja, patyynka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 22, 21:15)
Man laaabai patiko. Kelis kartus sugrįžau pažiūrėti į šitą foto thumbup.gif
Pritariu merginoms, labai graži panelė.

Čia per audeklą fotografuota? g.gif ar kaip kitaip?

aciuks.gif Ne, čia double expo padaryta su PS. smile.gif Dieną nusifotografavau panelę, o grįžtant namo gėles. smile.gif Ir va, sulipdžiau kūrinį.
Neiste, smagu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 22 spalio 2011 - 20:18
QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 21:17)
aciuks.gif Ne, čia double expo padaryta su PS.  smile.gif Dieną nusifotografavau panelę, o grįžtant namo gėles.  smile.gif Ir va, sulipdžiau kūrinį.
Neiste, smagu.  ax.gif

Su PS tai sluoksniai sudėti taip? g.gif

eisiu pasitikrinti, gal mano fotikas daro double expo bigsmile.gif
Atsakyti
Aha, sluoksniai. smile.gif
Atsakyti

Pelenai - Lopšinė

Labai labai grazu, svelnu wub.gif Klausau daina ir ziuriu i tavo nuotrauka, tai man labai tinka rolleyes.gif Ir daina man si irgi labai patinka, nors jau buvau labai seniai girdejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 10 22, 21:22)
Labai labai grazu, svelnu  wub.gif Klausau daina ir ziuriu i tavo nuotrauka, tai man labai tinka  rolleyes.gif Ir daina man si irgi labai patinka, nors jau buvau labai seniai girdejus  ax.gif

happy.gif happy.gif Smagu.
Bet aš vis tiek laukiu kokios nors kritikos. Negali būti taip, kad be priekaištų. biggrin.gif

Merginos, moterys, štai sąrašas dar neatsiuntusių savo adresus man. Būkit geros, paskubėkit. rolleyes.gif

erikamaja
juratike13
dziustik
pandre
Alina Ovčiarovienė
Akasha
Svajonė mūsų
o la la la
Tiga
Atsakyti
Labas,
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 21, 23:05)
kritikos?
viskas griūna į vieną šoną,ranka nukirsta, lapai išlindę -turėtų arba jų būti daugiau ir atlikti kažkokį vaidmenį arba jų nebūti,viela - ji buvo reikalinga šiam portretui? čia kažkokia mintis?  g.gif

ačiū 4u.gif Lapų vat mačiau - nereikia, bet kirvio neturėjau šakai nurėžt lotuliukas.gif Dėl tų vielų, matyt, čia asmeniška. Va, man sako, bet dabar aišku - dėl konkrečios patirties ax.gif neišeina dar kalbėt vaizdais ne tik sau blush2.gif

QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 19:52)
Daugybė idėjų kilo išgirdus savo dainą. 

drinks_cheers.gif jungiuos į giriančiųjų būrį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 22 spalio 2011 - 20:30

WOW, labai patiko, tiek nuotrauka, tiek double sluoksniavimas, tiek tos gėlės, o jau damos gražumas - pasaka. Man tinka šiai dainai mirksiukas.gif viskas labai gerai thumbup.gif
Atsakyti