Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 26, 10:31)

o tie du zingsniai tai kur tiksliau, mazu kaimynkos kartais bunam,  g.gif  bigsmile.gif

Neklausinek.Ar nematei, kad as ISSIBRAUKIAU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 10:11)
na va ir mano dainos interpretacija.

Adele "Rolling In The Deep"

Labai labai patiko wub.gif Jau buvau sau pasizadejus baigt su tais patinka komentarais ir pakankamai ilgai grozejausi tyliai biggrin.gif , bet cia nesusilaikiau biggrin.gif Negaliu atsiziuret wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 10 25, 20:22)

QUOTE(Endži @ 2011 10 25, 20:44)
o radau paziuret kur,pirmo netuos skaucius buvau uzrasius
f29 iso 800, f10 iso 400, f4,5 iso 800, kaip supratau turi issilieti antras planas g.gif kuo placiau atverta diafragma tuo vaizdas visas ryskesnis, kuo ji maziau atverta tuo labiau issilieja antra fonas, ar klystu? blush2.gif  4u.gif

Nugi negerai skaiciai. Pasitaisei su paaiskinimu, bet skaiciu ne tongue.gif

Sayonara, labai labai patiko nuotrauka dainai bigsmile.gif
O miltuota elfe (nesupratau, kad ten miltai is pradziu blush2.gif ) - pirmoji labai, o antrojoj is pradziu irgi pasirode kad veidui kazkas nutike, bet paskui kai supratau kaip ten is tikruju visai idomiai atrodo, tik daugiau miltu norisi ar serijos ax.gif

Fotografavau vakar mergina, nu nejo jos atpalaiduoti, ir kalbejau, kalbinau, ir juokavau, per pora val kelis zodzius tepasake, visa susikauscius, dar susitarem del aprangos, pasakiau ka keisti, ka atsivezti, o ji vis tiek savo pirminiu variantu apsirenge unsure.gif ir neatsiveze nieko unsure.gif bandziau dainai dar fotografuoti, nu bet nesugebejau paaiskinti pozos, nebuvo lengvumo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 10 26, 11:51)
Neklausinek.Ar nematei, kad as ISSIBRAUKIAU biggrin.gif

tai jei issibrauki, tai ir cia nebematysim, ar kaip ? Jums damutes, stogas pavaziavo biggrin.gif
Atsakyti
bet kaip suprantu dauguma is jusu jau turit savo uzsakmyus ir fotografuojate wub.gif
Atsakyti
as irgi pritariu nereikalingas tas sarasas , galit isvis istrynt drinks_cheers.gif

gavau isryskintas juosteles , einu skaneri bandyt , dabar paaiskinkit ,kaip kur det juosteles , nes jokios knygutes nera prie skanerio kaip naudot , g.gif gal kas turi su paveiksliukais paaiskinima , biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, jau kuris laikas seku tema. Kol kas neturiu su kuo fotkint ir renkuosi foto aparata. Norejau pasisakyt del jusu saraso. Man labai patiko, kad yra tas sarasas. Kaip matau daugelis jusu cia canon'istes. Suprantu, kad nuotraukas daro fotografas, o ne foto aparatas, taciau tikrai idomu su kokia technika nuotraukos padarytos. As netgi daznai pamacius patinkancia nuotrauka atsiverciu pirma puslapi pasiziuret su kokia technika ji buvo atlikta, koks tai galejo but foto aparatas, kokia optika. Gal man tai pades apsispresti kokio fotiko as noriu ax.gif
Taigi, bukit geros, netrinkit to saraso ir neissibraukinekit, o jei ten neteisngai kas nurodyta, papildykit mirksiukas.gif
Visoms graziu akimirku 4u.gif
Atsakyti
rG-galiu tik įsivaizduoti, kaip fainai laiką apturėjai. Ir tikrai, gal galima būtų, kokį puslapėlį su nuoroda į tavo poeziją, kad jei jau užsiminei apie tai, vis tik manau nori, kad būtų perskaitytos tavo eilės..... mirksiukas.gif

say-interpretacija dainai labai patiko. Daina viena iš mano mėgstamų bigsmile.gif

pritariu dėl sąrašo-nelabai ir reik jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 10 26, 11:03)
bet kaip suprantu dauguma is jusu jau turit savo uzsakmyus ir fotografuojate wub.gif

nežinau, ar dauguma, bet dalis taip, jau priima užsakymus smile.gif bet tikrai ne visos.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 11:50)
nežinau, ar dauguma, bet dalis taip, jau priima užsakymus smile.gif bet tikrai ne visos.

ir ne visų tikslas toks, manau smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti