Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labos 4u.gif

pirmiausia linkiu sveikatos visiems ligoniukams 4u.gif

Mano fotosesija šiandien nuplaukė, nes pasikeitė sesės planai rolleyes.gif

Eve, o bandei ieškoti instrukcijos savo aparatui? g.gif nes aš pagooglinus iš karto radau. Parašyk man AŽ su savo skaipu, persiųsiu wink.gif Perskaitysi intrukciją kokius tris kartus ir tada nekils klausimų, ar Tavo aparatas pajėgus keisti rankiniu būdu diafragmą ir kt. Kaip kažkuri jau rašė, kad čia visos sėdi ir padeda savo gera valia. Tad TU PATI turi daug įdėti pastangų, jei nori kažko išmokti, ant lėkštutės sukramtytos info Tau niekas neduos. Čia merginos turi skirtingus aparatus ir nežino, kaip kuris fotikas veikia. Tą turi išsiaiškinti pati 4u.gif Vienu žodžiu, laukiu AŽ ir persiųsiu instrukciją wink.gif

Ai, ir pasikartosiu, bet perskaityk atidžiai viską, kas yra pirmoj žinutėj, ten informacijos lobiai vienoj vietoj ir nebekils tokių klausimų, kaip keisti židinio nuotolį smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumerija: 22 spalio 2011 - 11:53
o gal kas skaitet Issamus fotografijos kursas ? ar labai butu panasios su Svajones musu siulomos Skaitmenine fotografija g.gif ? nes labai jau daug knygu noriu, tik ar nebus visos apie ta pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 21, 15:36)
Užsisakiau dvi knygas iš efoto, esu buožė, nelaukiu kalėdų, nai nai nai assa.gif

Kokias?

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 21, 16:29)
ėėė,aš ir noriu knygos  doh.gif  lotuliukas.gif bet deja deja,tenka pirkti naujus akinių rėmelius su stiklais - vyras privertė  doh.gif

hihihi.gif Net nusijuokiau, nes pagalvojau, negi iki šiol nešiojai tik rėmelius be stiklų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 10 21, 22:13)
FB mačiau kažkas buvo įmetę linką kur galima pasižiūrėt buvusią laidą wink.gif

O aš antra diena svaigstu dėl šito nuotraukos ir šiaip ši fotografė mane keri. Nereali ji man!!!

Yvette, sveikinimai  4u.gif

man patiko labai,super,kad parodei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 10 21, 15:48)
Nuotrauka dainai  ax.gif

dedu didesne, nes nesimato mazesne, tik kad i ekrana netilps  blush2.gif

Laukiu kritikos  4u.gif

tik šiandien galėjau ramiai išklaustyti dainos ir foto pažiūrėt, tai pritariu išsakytom mintim. Nesipaišo man tos nuotraukos su daina, bet čia tik mano matymas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 22 spalio 2011 - 13:15
QUOTE(je t'aime @ 2011 10 22, 09:12)
neskaičiau, bet taipogi domina, ar verta tokią turėt. smile.gif

kažkas ten sakė, kad laidos "per objektyvą" televizija nearchyvuoja. taigi va, pirmoji serija smile.gif ir vientisa.

Jau yra ir linkomanijoj.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 22, 13:40)

hihihi.gif Net nusijuokiau, nes pagalvojau, negi iki šiol nešiojai tik rėmelius be stiklų biggrin.gif

lotuliukas.gif na pastaruoju metu kai iškritinėdavo stiklas iš rėmo,budavo ir taip lotuliukas.gif

išryškinau juostelę,deja dainai foto nesigavo kiek mačiau,dar reikia kad išdžiūtų tada nuskanuosim ir tada jau bus verdiktas doh.gif
Atsakyti
Daugybė idėjų kilo išgirdus savo dainą. Viena iš jų. smile.gif Ši daina man be proto šviesi, šilta.. Todėl ir iliustraciją įsivaizduoju šviesią. Bet dar prieš akis stovi šios dainos vaizdo klipas. Jis mane irgi žavėjo.

Pelenai - Lopšinė
user posted image
Atsakyti
Ka,

na žinok man patiko,švelnu,aišku viskas tiesiai šviesiai,bet kažkaip tinka 4u.gif
o čia auto? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 22 spalio 2011 - 20:02
Ačiū, Kike. 4u.gif Ne, čia ne auto. Ech.. biggrin.gif
Beje, kieno, kieno šita daina pateikta? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 22 spalio 2011 - 20:08
QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 21:05)
Ačiū, Kike.  4u.gif  Ne, čia ne auto. Ech.. biggrin.gif

tikrai labai graži panelė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 22, 21:06)