Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 25, 23:38)
GERAI
Papildyta:
GERAI

tik papasakok ką supratai iš šių nd?

o ka butent papsakot, na pirmus kaip ir pasakiau kas ten kaip, del 3 , tai cia noris kuo mezesnes ryskumo zonos reikai daugiau zoominti, del 4 tai kuo mezesnis atstumas iki daikto tuo ryskumo zona mazesne, ar gerai suprantu? g.gif
Atsakyti
Tiesa, šiandien dalyvavau susitikime su Kęstučiu Marčiulynu. Na, man labai patiko. Žiūrėjom filmą iš Korėjos moterų vienuolyno smile.gif
Atsakyti
Labas vidury nakties smile.gif

noriu paklaust: jei R, G ir B visi po 255, tai jau išdegimas ania? Ir ar labai jis trukdo šioje nuotraukoje?

user posted image
Atsakyti
labas rytas, norėčiau parodyt savo katinėlį blush2.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
rG, smagu, kad Tau pavyko vakaras. būtų smagu paskaityti Tavo poezijos, bet tai tikriausiai toks gana intymus dalykas, kuris skirtas ne visoms akims smile.gif

dėl SM kaip pasaulio bambos. na, yra žmonių, kuriems SM yra pasaulio bamba. kitiems pasaulio bamba yra fotografija. noriu pasakyti, kad jeigu yra noras, galimybių visada atsiras tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 26, 07:57)
rG, smagu, kad Tau pavyko vakaras. būtų smagu paskaityti Tavo poezijos, bet tai tikriausiai toks gana intymus dalykas, kuris skirtas ne visoms akims smile.gif

na jei buvo vakaras, tai ne visai slaptas reikalas tai smile.gif Nebent išrinktųjų rateliui ax.gif Sveikinu, rG 4u.gif Tikrai labai įdomu butų išgirst. Kas žino, gal po kiek laiko vartysim kokį poezijos rinkinį bigsmile.gif O tai Marčiulynas Lietuvoj ar tik atvyko pasisvečiuot?
Atsakyti
labas rytas

dar vienas etapas žaidimo, įkėliau dar kelias foto 4u.gif
http://www.flickr.co...ith/6272030450/

gero žiūrėjimo 4u.gif

ir dėkui kas pridėjo nuorodas prie nikų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 26 spalio 2011 - 08:17
QUOTE(mamagute @ 2011 10 26, 08:11)
na jei buvo vakaras, tai ne visai  slaptas reikalas tai smile.gif  Nebent išrinktųjų rateliui ax.gif Sveikinu, rG  4u.gif Tikrai labai įdomu butų išgirst. Kas žino, gal po kiek laiko vartysim kokį poezijos rinkinį bigsmile.gif O tai Marčiulynas Lietuvoj ar tik atvyko pasisvečiuot?

Na, bet ne tarp bet kokių žmonių, o jei kas pasakys, kad nėra skirtumo, tai baikit smile.gif Say pasakė - tai pakankamai intymu. Aišku - labai norėjau su Jumis pasidžiaugti wub.gif
Marčiulynas Lietuvoj, turi keletą spektaklių, pas mus buvo užkimęs. Nu žiauriai patiko. Man ir šiaip jis patiko, bet gyvas bendravimas yra gyvas. Super žmogus. Net bauginantis žmogus savo energija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 26 spalio 2011 - 08:32
sayonara man pirma labai patiko, tikrai kaip iš elfų gyvenimo, ir tie miltai man čia myslingai atrodo ir tinka, antroji kotais ne.

Endži sveika prisijungusi, mačiau jau viska pakomentavo, o aš pasakysiu kita kart geriau nekelt kartu sulipintu nuotrauku jos pasidaro mažos ir sunku gerai viska įmatyti ypač fokusa smile.gif. Katinėlis mielas, bet fonas už jo galėtu būti kitoks mažiau dėmesio reikalaujantis. Jei jau prisijungei prie mūsų tai stenkis išgirdus kritika nesinervinti o suvokti ka mes sakome, nes pradžioj kritika skaudžiai skaitosi, o mes ne piktai rašome, tai kad sėkmės mirksiukas.gif

QUOTE(Plumerija @ 2011 10 25, 23:44)
Labas vidury nakties smile.gif

noriu paklaust: jei R, G ir B visi po 255, tai jau išdegimas ania? Ir ar labai jis trukdo šioje nuotraukoje?

255 ps reiškai visiškai balta spalva, todėl jei tokie skaičiukai tai informacija yra bevertė o mes sakome išdege smile.gif pati nuotrauka man nelabai ydomi blush2.gif

Kikirikejau sveika
rG plačiau gal ka, o dabar kaip šunims kaula pametei ir tyli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 26 spalio 2011 - 08:32
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 26, 09:31)

Endži sveika prisijungusi, mačiau jau viska pakomentavo, o aš pasakysiu kita kart geriau nekelt kartu sulipintu nuotrauku jos pasidaro mažos ir sunku gerai viska įmatyti ypač fokusa smile.gif. Katinėlis mielas, bet fonas už jo galėtu būti kitoks mažiau dėmesio reikalaujantis. Jei jau prisijungei prie mūsų tai stenkis išgirdus kritika nesinervinti o suvokti ka mes sakome, nes pradžioj kritika skaudžiai skaitosi, o mes ne piktai rašome, tai kad sėkmės  mirksiukas.gif
255 ps reiškai visiškai balta spalva, todėl jei tokie skaičiukai tai informacija yra bevertė o mes sakome išdege smile.gif pati nuotrauka man nelabai ydomi  blush2.gif

ačiū kad priėmėt, aš kritikos nebijau, atėjau čia išmokti, todėl man svarbi jūsų nuomonė ir kritika 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kas kurs nauja tema, gal galit ir mane itraukti i mokiniu sarasa smile.gif
Canon 1100D, kitinis objektyvas EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II
Atsakyti
o mane isbraukit is saraso. aciu smile.gif
Atsakyti