Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Endži @ 2011 10 25, 21:54)
pataisiau savo parasyma 4u.gif  blush2.gif del iso tai jeigu lauke ar patalpoje nepakanka sviesos, reikia dididnti iso, kuo sviesesne diena tuo mazesni iso reikia rinktis g.gif

nu ok, užskaitau antrą nd biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 25, 22:58)
nu ok, užskaitau antrą nd  biggrin.gif

tada dedu 3 ND
user posted image

18 mm, 33 mm, 55 mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 25 spalio 2011 - 22:02
Kadangi vakar užsiminiau, tai gal kam įdomus bus, nors gal ir neprisimintumėt nė viena, bet va gal pasidžiaugti noriu biggrin.gif Mano kūrybinis vakaras praėjo puikiai, negatyvi kritika buvo arba ginčytina, arba ne esminė assa.gif O kadangi man tas vakaras buvo skirtas, tai ir asmenybę išnagrinėjo, įdomių dalykų prisiklausiau. Miau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 25, 23:02)
Kadangi vakar užsiminiau, tai gal kam įdomus bus, nors gal ir neprisimintumėt nė viena, bet va gal pasidžiaugti noriu biggrin.gif Mano kūrybinis vakaras praėjo puikiai, negatyvi kritika buvo arba ginčytina, arba ne esminė assa.gif  O kadangi man tas vakaras buvo skirtas, tai ir asmenybę išnagrinėjo,  įdomių dalykų prisiklausiau. Miau  wub.gif

o kur daugiau pasakojimo?

kas norit dainos iliustravimui smile.gif

tiesa, kad SM ne pasaulio bamba jaučiu kažkas kitas sakė smile.gif
nu man tai jei ne pasaulio bamba, bet bendravimo lietuvių kalba bamba tai tikrai biggrin.gif Per ausis lipa nebaigti darbai, o aš čia mirkstu, nes plepalų lietuviškai pasiilgstu.

Šaunuolės, kad naujai prisijungusių ND išnarstot iki smulkmenų. Tikrai joms bus į naudą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 spalio 2011 - 22:09
QUOTE(Endži @ 2011 10 25, 21:22)
dedu 2 ND 4u.gif

QUOTE(Endži @ 2011 10 25, 22:00)
tada dedu 3 ND

Arba man akyse liejasi, arba visose tavo nuotraukose fokuso truksta. Bet kadangi daugiau niekam neuzkliuvo, tai sakykim, kad mano akys kaltos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 25, 23:02)
Kadangi vakar užsiminiau, tai gal kam įdomus bus, nors gal ir neprisimintumėt nė viena, bet va gal pasidžiaugti noriu biggrin.gif Mano kūrybinis vakaras praėjo puikiai, negatyvi kritika buvo arba ginčytina, arba ne esminė assa.gif  O kadangi man tas vakaras buvo skirtas, tai ir asmenybę išnagrinėjo,  įdomių dalykų prisiklausiau. Miau  wub.gif

gal gali papasakot placiau kas per vakaras bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 25, 23:10)
Arba man akyse liejasi, arba visose tavo nuotraukose fokuso truksta. Bet kadangi daugiau niekam neuzkliuvo, tai sakykim, kad mano akys kaltos...  g.gif

na cia gal kad mazos foto, kai keliau i koliaza pinknic puslapyje g.gif nes siaip kai dideles man lyg yra fokusas unsure.gif
Atsakyti
ziurekit, man cia tokia mintis sove zaidimu tematika - tik nesusierzinkit, kad kisasi ta, kuri mazai cia reiskiasi tongue.gif

zinau, kad zaidet visokius zaidimus su sugalvota tematika - daiktais, emocijom ir pan.
O jei ta pati padarius su daina ? Issirenkat viena daina - ir paskui po kazkurio termino visos kelia ( as nzn ar dalyvauciau, nes paziurejus jusu rezultatus, tai blink.gif ) i viena vieta - kaip kad ir dabar zaidime 'atspek kieno foto'.

nes tarkim tai paciai dainai jus ir pacios sakot, kad daryciau kitaip, turiu kitu minciu.. Butu idomu, manau. Tiek, kad neuzvesti kitu ant kelio, ar nenukreipti minciu ne ta linkme ir pan - deti foto jau suejus terminui, visoms kartu - ir tada visom kartu nagrineti g.gif

as pas jus 'kabu' jau virs pusmecio, tai lyg su daina dar neesat per ta laika dare g.gif

nenoriu pasirodyt izuli - cia tik momentine ir staiga toptelejus mintis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 25, 22:07)
o kur daugiau pasakojimo?

QUOTE(Endži @ 2011 10 25, 22:14)
gal gali papasakot placiau kas per vakaras bigsmile.gif  4u.gif

Buvau pradėjus pasakotis, bet negaliu biggrin.gif Nes tai apie man svarbius dalykus, apie sėkmes, kas mane nuolat išgasdina doh.gif
Atsakyti
keliu iskart 4 ND prasau numones ir tada galesiu ramiai eiti miegot, ryt bandysiu 5 ND
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 10 25, 23:29)
Buvau pradėjus pasakotis, bet negaliu biggrin.gif Nes tai apie man svarbius dalykus, apie sėkmes, kas mane nuolat išgasdina  doh.gif

a suprantu 4u.gif , man irgi taip buna, kai tik pradedu nors ir slapcia dziaugtis savo sekme, butinai kas nors nutinka, tai db net bijau to unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 25 spalio 2011 - 22:29
QUOTE(Endži @ 2011 10 25, 22:33)
a suprantu 4u.gif , man irgi taip buna, kai tik pradedu nors ir slapcia dziaugtis savo sekme, butinai kas nors nutinka, tai db net bijau to unsure.gif  unsure.gif

Aš pasakotis nebijau, aš sėkmės bijau biggrin.gif Kai man sekasi, aš apsimetu, kad čia nieko tokio ir pan.
Nu kai kas nors įvyks konkrečiau, pasipasakosiu, nes bus faktai. Va. Dėkoju už supratimą biggrin.gif
Atsakyti
mergaites plyz kas dar nemiega pasakykit ar gerai 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 10 25, 22:00)
tada dedu 3 ND

18 mm, 33 mm, 55 mm

GERAI
Papildyta:
QUOTE(Endži @ 2011 10 25, 22:33)
keliu iskart 4 ND  prasau numones ir tada galesiu ramiai eiti miegot, ryt bandysiu 5 ND

GERAI

tik papasakok ką supratai iš šių nd?

Atsakyti