Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Endži @ 2011 10 25, 21:05)
labas vakaras, norėčiau prisijungti prie jūsų pagaliau  4u.gif  blush2.gif
dedu pirma namu darba

Man rodos, kad gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 25, 22:19)
Man rodos, kad gerai  mirksiukas.gif

dedu 2 ND 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 10 25, 22:22)

Na, kad jau visos rašė, tai ir tu parašyk koks f buvo ir ISO. ax.gif
Atsakyti
f20 iso 200, f10 iso 400, f4,5 iso 800 (jei nesuklydau del diafragmos blush2.gif )
Atsakyti
Burtai. biggrin.gif Ne tokius rezultatus matytumėm, jei tokie parametrai būtų parinkti. O supranti kas turi vykti, keistis?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 25, 22:38)
Burtai. biggrin.gif Ne tokius rezultatus matytumėm, jei tokie parametrai būtų parinkti. O supranti kas turi vykti, keistis?

o radau paziuret kur,pirmo netuos skaucius buvau uzrasius
f29 iso 800, f10 iso 400, f4,5 iso 800, kaip supratau turi issilieti antras planas g.gif kuo placiau atverta diafragma tuo vaizdas visas ryskesnis, kuo ji maziau atverta tuo labiau issilieja antra fonas, ar klystu? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 25 spalio 2011 - 21:45
Say, pirmoji labai stipri modelio zvilgsniu. Graziai pagauta. Moki, tu moki is zmogaus vidaus kazka islupti. biggrin.gif
Antrojoje is pirmo zvilgsnio atrode, kad veidas suzalotas cool.gif Paskui tik muiltu sluosni iziurejau smile.gif
Smagiai jus ten miltais pasitasket tongue.gif

Endži, gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 25 spalio 2011 - 21:45
QUOTE(Endži @ 2011 10 25, 21:44)
o radau paziuret kur,pirmo netuos skaucius buvau uzrasius
f29 iso 800, f10 iso 400, f4,5 iso 800, kaip supratau turi issilieti antras planas g.gif

kas priklauso nuo diafragmos? tų F "skaičiukų" ?
kas priklauso nuo iso reikšmės?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 25, 22:46)
kas priklauso nuo diafragmos? tų F "skaičiukų" ?
kas priklauso nuo iso reikšmės?

kuo f skaiciukai mazesni tuo labiau issiliejes antras palanas, kuo jie didesni tuo planas ryskesnis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 25 spalio 2011 - 21:52
QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 12:34)
aš jaučiu kartosiuos, bet Tu, pvz., vartai albumus? padaryk tai kasdieniu darbu - kas vakarą po vieną praversti arba popierinį, arba kokį nors autorių internete pražiūrėti sustojant. dėkis galvon vaizdus, kompozicijas, spalvas, pustonių išsidėstymą kadre, galvok apie priemones, kurių reikia kadrui padaryti.

drinks_cheers.gif Nežinau kiek kartų Yvetė tai yra sakiusi. SM ne pasaulio bamba
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 10 25, 21:48)
kuo placiau atverta diafragma tuo vaizdas visas ryskesnis, kuo ji maziau atverta tuo labiau issilieja antra fonas, ar klystu? (na kuo didesnis skaicius f tuo labiau issilieja fonas, kuo jis mazesnis tuo viskas ryskiau nezinau ar gerai pasakiau biggrin.gif

visiškai netaip smile.gif pažiūrėk ką parašei, ir dar kart išsididinus pažiūrėk savo padarytą nd smile.gif

ir dar- kas vyksta keičiant iso reikšmę?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 25, 22:51)
visiškai netaip smile.gif pažiūrėk ką parašei, ir dar kart išsididinus pažiūrėk savo padarytą nd smile.gif

ir dar- kas vyksta keičiant iso reikšmę?

pataisiau savo parasyma 4u.gif blush2.gif del iso tai jeigu lauke ar patalpoje nepakanka sviesos, reikia dididnti iso, kuo sviesesne diena tuo mazesni iso reikia rinktis g.gif
Atsakyti