Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 25, 20:40)
Pirma nuotrauka man patinka. Labai israiskingu akiu modeliukas, o kad ten miltai, tai net nesupratau, maniau, atsvaitai gal kokie ypatingi  biggrin.gif Antroji man ne, del tu paciu priezasciu, kurias Yvette suminejo. Na dar suprasciau, jei isdykeliska nuotrauka butu, galetum sakyti, pokstas toks, miltu musis vyko gal smile.gif O dabar - solidi siena, rimto veido mergina... ir miltai. As nepagaunu kampo...  ax.gif

neverskite manęs papasakoti Jums išgalvotą istoriją biggrin.gif
ok. man ten graži siena, šviesa, jos išnirimas iš tamsos, pusė veido. o jei miltų nebūtų, būtų ok? smile.gif ką tie miltai keičia? nu tarkim kepė bundes ir išsimiltavo, ėjo plauti rankų, žiūri, siena, galvoja, pastovėsiu įsirėmus, o iš už kampo jablynkšt fotografė ir nupyškino. reportažas beveik..biggrin.gif

supratau, aš iš tikro nesityčioju, man tik žaisminga nuotaika smile.gif noriu miltų mūšio, bet nedrįsčiau prašyti Kikės ir Akashos studijos smile.gif xixixi
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 20:22)
o jei rimtai ir nevisai apie miltus. aš galiu paklausti to paties, kai mergina fotkinama ant kelmo. kodėl jinai ant kelmo. kodėl basa? kodėl jos plaukuose gėlė? kodėl ji žiūri į dangų? kodėl ji užlaužus rankas? kodėl atlošus galvą? ir pan.
mes visi laisvai galime išsigalvoti atsakymą į klausimą, kodėl ji basa ant kelmo. bet ar reikia? na tuo metu taip susišvietė.. ax.gif
aš neturiu atsakymo į klausimą, prie ko ten tie miltai. pasirodė vizualu ir tiek smile.gif nemanau, kad reikia turėti paaiškinimą į visus klausimus. bent jau aš neturiu tų atsakymų..smile.gif

Na as tai galvoju taip - jei nuotrauka itikina, klausimu nekyla (arba bent jau nesinori taip smarkiai atsakymu gauti). Neitikina - tada klausineji. Kaip kazkas sake, kai netenkina visuma, kabinejiesi prie detaliu. O kaip ta visuma bus suvokta, aisku, labai nuo ziurovo priklauso - bet nuo fotografo gal kazkiek irgi? g.gif

Kita vertus, nuotrauka tavo - jei tau tie miltai atrodo laikui ir vietoj, tai kokios problemos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 25, 20:44)
Na as tai galvoju taip - jei nuotrauka itikina, klausimu nekyla (arba bent jau nesinori taip smarkiai atsakymu gauti). Neitikina - tada klausineji. Kaip kazkas sake, kai netenkina visuma, kabinejiesi prie detaliu. O kaip ta visuma bus suvokta, aisku, labai nuo ziurovo priklauso - bet nuo fotografo gal kazkiek irgi?  g.gif

Kita vertus, nuotrauka tavo - jei tau tie miltai atrodo laikui ir vietoj, tai kokios problemos... smile.gif

ai, aš tai nesureikšminu, gal kitą kartą pavyks įtikinti smile.gif faina, kad sukėlė diskusijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 25, 21:44)
Na as tai galvoju taip - jei nuotrauka itikina, klausimu nekyla (arba bent jau nesinori taip smarkiai atsakymu gauti). Neitikina - tada klausineji.

jei klausimu nekyla, tai gali buti, kad cia visai ne menas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 20:43)
neverskite manęs papasakoti Jums išgalvotą istoriją biggrin.gif
ok. man ten graži siena, šviesa, jos išnirimas iš tamsos, pusė veido. o jei miltų nebūtų, būtų ok? smile.gif ką tie miltai keičia? nu tarkim kepė bundes ir išsimiltavo, ėjo plauti rankų, žiūri, siena, galvoja, pastovėsiu įsirėmus, o iš už kampo jablynkšt fotografė ir nupyškino. reportažas beveik..biggrin.gif

supratau, aš iš tikro nesityčioju, man tik žaisminga nuotaika smile.gif noriu miltų mūšio, bet nedrįsčiau prašyti Kikės ir Akashos studijos smile.gif xixixi

Tai va gi, tame ir esme, kad viskas butent taip, kaip surasei - grazi siena, sviesa, isnirimas is tamsos, puse veido... ir staiga dar miltai. Bendram kontekste norisi i tuos miltus rimtai paziureti, ir nesiziuri jie tada.

Miltu musio reportazo tai labai smagu butu sulaukti... biggrin.gif

Viskas, baigiu vaidinti kritike ir einu lauk, o tai cia su jumis viska galima pamirsti doh.gif
Atsakyti
tai nieks nepasakys ar gerai mano ND ar ne unsure.gif g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 25, 20:53)
jei klausimu nekyla, tai gali buti, kad cia visai ne menas smile.gif

Na kai istrauki viena sakini is konteksto, tai jo, gaunasi visai kita diskusija mirksiukas.gif
Atsakyti
Endži, gerai. Tik kitą kartą dėk mažesnį koliažą, ištampė į šoną puslapį šis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 25 spalio 2011 - 21:03
atsakykit kas nors Endži, ar gerai ND, bo paskui pasijus ignoruojama.
man rodos gerai, bet esu sau pažadėjus tų nuosprendžių nedalinti, tai ir nedalinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2011 10 25, 20:57)
tai nieks nepasakys ar gerai mano ND ar ne unsure.gif  g.gif  blush2.gif  4u.gif

Neturim kada biggrin.gif

As sakyciau, kad gal gerai, nors antrojoj man fokuso truksta.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 25, 22:02)
Endži, gerai. Tik kitą kartą dėk mažesnį koliažą, ištampė į šoną puslapį šis. smile.gif

ačiū, gerai dėsiu mažesnį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 25, 22:01)
Na kai istrauki viena sakini is konteksto, tai jo, gaunasi visai kita diskusija  mirksiukas.gif

jo, bet patingejau pletotis biggrin.gif
Atsakyti