nai nai nai
..
Aš išvydusi foto ne iš karto pamačiau miltus. Aš mačiau pirmoje nuotraukoje pasakišką vaizdą. Mergina tarsi iš kokios nebulos išnyranti.
o jei rimtai ir nevisai apie miltus. aš galiu paklausti to paties, kai mergina fotkinama ant kelmo. kodėl jinai ant kelmo. kodėl basa? kodėl jos plaukuose gėlė? kodėl ji žiūri į dangų? kodėl ji užlaužus rankas? kodėl atlošus galvą? ir pan.
mes visi laisvai galime išsigalvoti atsakymą į klausimą, kodėl ji basa ant kelmo. bet ar reikia? na tuo metu taip susišvietė..
aš neturiu atsakymo į klausimą, prie ko ten tie miltai. pasirodė vizualu ir tiek nemanau, kad reikia turėti paaiškinimą į visus klausimus. bent jau aš neturiu tų atsakymų..
noisy-B, aliejus? nude gl darysi?
mes visi laisvai galime išsigalvoti atsakymą į klausimą, kodėl ji basa ant kelmo. bet ar reikia? na tuo metu taip susišvietė..
aš neturiu atsakymo į klausimą, prie ko ten tie miltai. pasirodė vizualu ir tiek nemanau, kad reikia turėti paaiškinimą į visus klausimus. bent jau aš neturiu tų atsakymų..
noisy-B, aliejus? nude gl darysi?
QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 21:22)
o jei rimtai ir nevisai apie miltus. aš galiu paklausti to paties, kai mergina fotkinama ant kelmo. kodėl jinai ant kelmo. kodėl basa? kodėl jos plaukuose gėlė? kodėl ji žiūri į dangų? kodėl ji užlaužus rankas? kodėl atlošus galvą? ir pan.
todėl ir įdomu
QUOTE(neiste @ 2011 10 25, 11:22)
Dar noriu pasveikinti Gotte su josios svente!!!Nuostabus ir geros sirdies sitas zmogeliukas!! Zydek, brangioji!! Pasisekimo tau visame kame!
dėkui
bandysiu kažkokį auto regzti...žiūriu populiaru čia proginiai visokie
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 25, 13:07)
Todėl manau, kad labai svarbu kiek atsipūtęs (arba geras aktorius) yra pats fotografas, kokią energiją jis spinduliuoja- kelia modeliui pasitikėjimą ar ne, moka modelį išlukštent pamažu, neišgąsdinant ar ne.. Čia negana vien gerai fotografuot, čia dar ir psichologu būti reikia
Man šitam reikale žiauriai pasitarnavo žurnalistinio darbo patirtis panašu abiejose srityse, tiek fotografijoj, tiek žurnalistikoj gebėjimas "prakalbinti" žmogų... juk susitinki tiek skirtingų charakterių, požiūrių, skirtingo gyvenimo būdo asmenybių..ir prie kiekvieno "prieiti" reikia mokėti... Stebuklas kažkoks, bet žurnalistikoj man buvę tik keli atvejai, kai buvo žiauriai sunku...kur sutinki žmogų ir jis tave "nuginkluoja"...savo kažkokia vidine tvirtybe...nežinau net kaip pavadinti tą jausmą. Vienas tokių - profesorius akademikas širdies chirurgas V.J. Sirvydis. Stovėjau prieš jį su begaline pagarba ir kažkokia baime...nokautavo jis mane vien savo žvilgsniu.. Ir tada ka-koks vidinis "paralyžius" ištinka
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 25, 20:28)
todėl ir įdomu
bet tai kad tie galvoje vykstantys procesai neaiškūs. sakau, miltai ant galvos atsidūrė netyčia, o tada jau prasidėjo dūkimas ir gavosi, kas gavosi.
nežinau, aš negalvoju, kaip viską logiškai paaiškinti ir sudėlioti į lentynėles
QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 21:22)
tai žinoma nereikia turėti atsakymo, bet nu normalu juk. Ateini, pamatai foto ir iškart klaustukas. Tarkim parodoje gal būtų pavadinimas. Dvi foto su miltais ant veido, reiškias idėja kaip ir buvo, vizija. Dviejų foto serijai per mažai. Bus pratęsimas, nebus. Kodėl tik dvi. Ko aš neįžvelgiu. ir t.t. Nu man normalu prie kitokių foto vat taip sustojus pamąstyti.
nu va, dabar parašei, kad dūkimo foto, vizijos nebuvo. tai ir nebesikapstysiu, nes matyt nerasiu to, ko ieškosiu.
QUOTE(Yvette @ 2011 10 25, 20:32)
tai žinoma nereikia turėti atsakymo, bet nu normalu juk. Ateini, pamatai foto ir iškart klaustukas. Tarkim parodoje gal būtų pavadinimas. Dvi foto su miltais ant veido, reiškias idėja kaip ir buvo, vizija. Dviejų foto serijai per mažai. Bus pratęsimas, nebus. Kodėl tik dvi. Ko aš neįžvelgiu. ir t.t. Nu man normalu prie kitokių foto vat taip sustojus pamąstyti.
tai tada aš tikrai nežinau, kodėl ten tie miltai dviejose parodytose foto buvo. nes visa juosta "miltuota"
man nesudarytų sunkumo išgalvoti kokią nors didžiai galingą prasmę, kodėl miltai. kodėl antroje foto pusė veido miltuota, o kita pusė - ne, kodėl jos toks gilus žvilgsnis, sukurpčiau istoriją, gal kas net ašarą nubrauktų bet jei kyla tokie klausimai, ir ne vienam žmogui, vadinasi foto tiesiog yra ne tos, kurios nekelia klausimų. nepakankamai vizualios pačios iš savęs, jei reik paaiškinimų
labai geras pastebėjimas, Yvette. prisiminau aiškinimą, kiek daug priklauso nuo žiūrovo, o ne fotografo.. matysim, ką norim matyti, ko ieškom. faina aš irgi matyt elfus norėjau matyti, o išėjo miltai
QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 19:22)
prieš naktį Elfų Jums dovanoju..
Pirma nuotrauka man patinka. Labai israiskingu akiu modeliukas, o kad ten miltai, tai net nesupratau, maniau, atsvaitai gal kokie ypatingi Antroji man ne, del tu paciu priezasciu, kurias Yvette suminejo. Na dar suprasciau, jei isdykeliska nuotrauka butu, galetum sakyti, pokstas toks, miltu musis vyko gal O dabar - solidi siena, rimto veido mergina... ir miltai. As nepagaunu kampo...