Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 25, 11:08)

Na wa, rodausi, kaip žadėjau... Ale kiek sėdėjau prie tų foto, kiek nesėdėjau, jau man jos atrodo ne kaip  rolleyes.gif ir mane nervina, kad vienam pc taip, kitam anaip, dbr žiūriu dar kitaip pas tėvus... Tai man vat ir įdomu, kaip ten jūs matot tas spalvas. Ir šiaip patarkavimui smile.gif

paskutines trys labiausiai patiko 4u.gif
Atsakyti
prieš naktį Elfų Jums dovanoju..smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 19:22)

O mama mia kaip grazu doh.gif Kas mane taip pafotkyyytu... verysad.gif O tai dabar vaikui vienam duodu, ans fotkina fotkina ir sako "mom, this is like hunting" biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 20:22)

Oh my.. ohmy.gif Aš į šį modelį žiūrėčiau ir žiūrėčiau. Ji pati iš savęs kažką labai ypatingo skleidžia. wub.gif Super nuotraukos. wub.gif Pirma ypač.
Atsakyti

sąžinės turėk. Elfų duodi, o dainai foto tai ne, rytojaus matai reikia laukti.
Tu čia miltus gal kokius pūtei ant modelio? Pirmoje gal žaismingai atrodo, nors norisi nuvalyti veidą. O antroje man labai negražiai dešinė veido pusė atrodo. Tarsi dideli plotai odos pažeidimo ir kažkaip netinka prie visos atmosferos, nedera. Nemanau, kad čia tas variantas, su veido pažeidimais, tad man ko trūksta, tai miltų. Jų gūsio, skriejančio veido link. Nes dabar, nuoširdžiai, nesuprantu kodėl būtent taip ir ne kitaip ir t.t. Ko tiksliau nesuprantu, kodėl tokio nuostabaus grožio moteris, paslėpta po tokiais negražiais sluoksniais. Žinoma, galima slėpti išorinį grožį, norint parodyti vidinį, bet kitvertus o kam, galima ir kitaip vidų parodyti. Žodžiu. Visokių foto reik ir matyt paviršutiniškai aš žiūriu į šiuos darbus, bet kitaip šįkart neišeina, tad ir supratimas bei reakcija tik tokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 spalio 2011 - 19:57
QUOTE(Yvette @ 2011 10 25, 19:46)
sąžinės turėk. Elfų duodi, o dainai foto tai ne, rytojaus matai reikia laukti.

nu nyhaliūūū šiandien, rimtai, neišsidirbinėju smile.gif man reik PS, o ne aperturės smile.gif

Ka, man irgi jinai uf, griūk iš koto smile.gif wub.gif

c-girl wink.gif 4u.gif
Atsakyti

Labai labai labai patiko bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti

kokios akys swoon.gif tiesiog sukausto. nerealu. wow thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 20:48)

Wa čia gražiai antrojoj šviesa krinta patinka, ale kam tie miltai? Graži moteris dar tiesa smile.gif Pirmoji faina kokia, žvilgsnis kos, bet aš nesupratu, kam tie miltai? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 25, 19:53)
Wa čia gražiai antrojoj šviesa krinta patinka, ale kam tie miltai? Graži moteris dar tiesa smile.gif Pirmoji faina kokia, žvilgsnis kos, bet aš nesupratu, kam tie miltai? smile.gif  blush2.gif

kepti ruošėmės, voliojom miltuose, norėjau dar aliejaus ir kiaušinių pilti smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 20:55)
kepti ruošėmės, voliojom miltuose, norėjau dar aliejaus ir kiaušinių pilti smile.gif tongue.gif

Čia ne juokas, aš noriu su aliejum daryti fotosesiją, tik man reik gero apšvietimo namuose arba studiją nuomotis pas Akashą ir Kikirikę smile.gif

Tiesa, kaip tais nesimato nieko, todėl ir kilo klausima,s kam prie tokios negyvenamos sienos tie miltai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 25 spalio 2011 - 19:57

sayonara, modeliukas toks išraiškingas 4u.gif Bet kam tie miltai-nesupratau... g.gif šiaip ar taip jie turėjo savo paskirtį g.gif
Atsakyti