Matau kalbėjot apie tai, kaip rasti kelią fotografuojamojo link. Aš kažkaip užsibuvau ties ta stadija, kad jei man žmogus neįdomus, jei aš jo nenoriu pažinti, tai aš jo ir fotografuoti negaliu. Žinoma bet kaip, pasinio tipo foto galiu pridaryti. Bet nei vienas nei kitas neliksim patenkintas. Tad maža iš manęs padėjėja šiuo atžvilgiu.
Kai nori susipažinti, pažinti, bendrauti, tai ir pats fotografavimas kitoks.
faina, kad kursai vis dar organizuojami.
Kikirike, sveikatos.
QUOTE(andriuska @ 2011 10 25, 15:33)
O del sumaisties, tai ramiai namuose pakartokit ka darem (su balta ir juoda). Tada juodoje aplinkoje nufotografuokit balta daikta su faktura kokia nors. Braketinga pabandykit. Nesigedykite paklausti per az. Viskas stos i vietas. Tikekit tuo, nepasiduokit, norekit suprasti. Juk mes labai zingeidi tauta. Kaip gi kitaip paaiskinti aplinkybe, kad dauguma tulike nagrineja oro gaiviklio sudeti ir instrukcija bei bando pramokti zodi "demesio" keliomis kalbomis
Juoda balta pratimas yra skirtas parodyti, kad kamera neturi smegenu ir nezino kas pries ja padeta. O fotografas turi smegenys, nes gali padaryti nuotrauka kur juoda yra juoda, o gali is juodos padaryti balta.
PASIULYMAS: zaidime "Atspek, kieno" nesukauti "sita nuotrauka ne mano, nes..." Na nebent tai sakoma taip, kad vis tiek niekas netiki Gi neidomu paskui spelioti...
Kelis komentarus (po dviem nuotraukom) del sios priezasties istryniau, tikiuosi, niekas labai nesupyks
Kelis komentarus (po dviem nuotraukom) del sios priezasties istryniau, tikiuosi, niekas labai nesupyks
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 25, 18:11)
PASIULYMAS: zaidime "Atspek, kieno" nesukauti "sita nuotrauka ne mano, nes..." Na nebent tai sakoma taip, kad vis tiek niekas netiki Gi neidomu paskui spelioti...
o aš siūlau tą linką numesti į sm pgotography "atspėk kieno" žaidimą, kad atsidaryti pastoviai galima būtų, o tai aš pastoviai pametu...
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 25, 18:19)
o aš siūlau tą linką numesti į sm pgotography "atspėk kieno" žaidimą, kad atsidaryti pastoviai galima būtų, o tai aš pastoviai pametu...
Pazymek kaip kontakta ir turesi visada ir matysi, ka naujo idejo
QUOTE(robobebras @ 2011 10 25, 16:46)
cia su salyga, jei pamirsai arba nespejai pasiimti tapsnoklio (nu to daikto su lietimui jautriu ekranu). Jei spejai - good for you, siki ir tapsnoji
QUOTE(S.B.M. @ 2011 10 25, 18:57)
Pazymek kaip kontakta ir turesi visada ir matysi, ka naujo idejo
As irgi taip pasidarius ir nera jokiu problemu
Kikirike, sveikatos tau
QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 19:22)
o aš skenuoju foto dainos iliustracijai.. jei viskas ok, rytoj bus
nu laba diena. dabar skenuoja o tik ryt įkels. Šiaaaaaaaaaandien norim
QUOTE(Yvette @ 2011 10 25, 18:41)
nu laba diena. dabar skenuoja o tik ryt įkels. Šiaaaaaaaaaandien norim
niaaaaaaaa, negera programa pas mane namie, tik daarbe galėsiu normaliai sutvarkyti viską.. nia nia nia nia nia nia nia
Einame į flickr grupę ir renkamės numeriuką. Burtai prasideda.