QUOTE(jlclove @ 2011 10 22, 07:57)
monitoriai tikrai skirtingai rodo. namie pakoregavus nuotraukas, o ypac ju spalva su nesiojamu, darbe plaukai piestu stojasi nuo spalvu rekimo, baisumo su stacionariu
Tai va, as namuose tik su nesiojamu dirbu. Ir dar ant keliu laikau ji dazniausiai - tai ekranas vis kitu kampu atlenktas
Pabaigus tvarkyti nuotrauka vis tenka pasitikrinti, ar nenugrybavau
QUOTE(Eve... @ 2011 10 22, 08:44)
Rašė čia kažkas, kad galima mano fotoaparatu [Kodak M320] keisti židinio nuotolį... Tiesa pasakius to nerandu niekaip, ar tikrai galiu ir kaip tai padaryti jei taip??
Eve, pries darant namu darbus, labai naudinga yra pasiskaityti tai, kas sudeta pirmojoje temos zinuteje. Ten daug kas paaiskinta, tame tarpe ir apie zidinio nuotolio keitima. Tuo nenoriu pasakyti, kad nereikia cia atseit klausineti
Tiesiog, darant namu darbus, tikrai verta pirmiausia suprasti tuos kertinius principus, kuriuos ir turetu iliustruoti namu darbai. Nes tik tada kazka ismoksti - kai supranti, kodel taip gaunasi (arba nesigauna). Va kad ir tavo pirmasis ND - ne tik muiline kalta, kad skirtumas nedidelis. Objektai per arti vienas nuo kito.
Tik nepriimk sitos zinutes kaip pamokslo
QUOTE(rG @ 2011 10 22, 09:09)
O Tu tai nosies nenukabink
QUOTE(rG @ 2011 10 22, 09:09)
Gal jos ir ne stebuklai, bet visada atsiranda tokių, kuriems viskas žiauriai (arba dalis) nepatinka, iš tų pavyzdžių, kuriuos parodai kaip siektinus. Bet, kad patys nė pusės neparodo, tai nesvarbu
Svarbu, kad kiti fee.
Taigi ne tavo nuotraukas sukritikavo
Vienam kazkuri nuotrauka atrodo siektinas pavyzdys, o kitam ne - normalu, sakyciau. (Nors man tai ne feee tos nuotraukos - grazios, ryskios, tvarkingos, tiesiog neidomios man jos, ir tiek.) Bet cia turbut vel ta pati tema - pats nemoki, tai ir kitu nekritikuok
As manau, kad galima kritikuoti (na gal kiek subtiliau negu "fee"
) - juk taip irgi mokomes
Sveikatos visiems ligoniukams