Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 10 22, 10:54)
bufo3 topsecret.gif Pakalbėk su gydytoją. Aš kol kas džiaugtis negaliu, nes tik 4-a diena, bet jau matau rezultatą... Bet kadangi esu atsargi, tai už mėnesio galėtum paklausti kaip sekasi...

cia kokie antibijotikai?

QUOTE(gizzy @ 2011 10 22, 10:54)
unsure.gif  Ir jus sveikit greiciau  4u.gif

dekui, stengiames, bet jau trecia savaite, tai gyjam tai vel atkrentam doh.gif
Atsakyti
Zirze ir jus sveikite 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 22, 09:56)
cia kokie antibijotikai?

Rūpūžės ištrauka.
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2011 10 22, 09:47)
4u.gif
atejau patarimo, gal kas gali patarti kur Kaune graziai padaro nuotraukas? Nuvyle copi 1,iki, ir t.t tai spalvas iskraipo, tai nuotrauku dydziai skiriasi. Noriu pasidaryti grazias nuotraukas

Atsiprasau jei ne i tema.

fotopro akivaizdus skirtumas tarp nuotraukų. Kaina didesnė, bet jei nori kokybės tai pas juos kreipkis mirksiukas.gif

QUOTE(Eve... @ 2011 10 22, 09:49)
Ai, čia apie tai kalba... doh.gif  Naudoju...
Bet su diafragma spėju neišeis man daryti 2 namų darbo...? g.gif

kad pas tave nurodyta nuo 3.1-5.6, jei gerai pamenu. tai turi pavykti

ir visiems kam reikia sveikatos 4u.gif
Atsakyti
dekui uz sveikata 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 22, 10:59)
Rūpūžės ištrauka.

aciu,pasidomesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 22, 07:57)
monitoriai tikrai skirtingai rodo. namie pakoregavus nuotraukas, o ypac ju spalva su nesiojamu, darbe plaukai piestu stojasi nuo spalvu rekimo, baisumo su stacionariu biggrin.gif

Tai va, as namuose tik su nesiojamu dirbu. Ir dar ant keliu laikau ji dazniausiai - tai ekranas vis kitu kampu atlenktas doh.gif Pabaigus tvarkyti nuotrauka vis tenka pasitikrinti, ar nenugrybavau blush2.gif

QUOTE(Eve... @ 2011 10 22, 08:44)
Rašė čia kažkas, kad galima mano fotoaparatu [Kodak M320] keisti židinio nuotolį... Tiesa pasakius to nerandu niekaip, ar tikrai galiu ir kaip tai padaryti jei taip?? blush2.gif  ax.gif

Eve, pries darant namu darbus, labai naudinga yra pasiskaityti tai, kas sudeta pirmojoje temos zinuteje. Ten daug kas paaiskinta, tame tarpe ir apie zidinio nuotolio keitima. Tuo nenoriu pasakyti, kad nereikia cia atseit klausineti mirksiukas.gif Tiesiog, darant namu darbus, tikrai verta pirmiausia suprasti tuos kertinius principus, kuriuos ir turetu iliustruoti namu darbai. Nes tik tada kazka ismoksti - kai supranti, kodel taip gaunasi (arba nesigauna). Va kad ir tavo pirmasis ND - ne tik muiline kalta, kad skirtumas nedidelis. Objektai per arti vienas nuo kito.

Tik nepriimk sitos zinutes kaip pamokslo 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 22, 09:09)
O Tu tai nosies nenukabink  mirksiukas.gif

4u.gif

Gal jos ir ne stebuklai, bet visada atsiranda tokių, kuriems viskas žiauriai (arba dalis) nepatinka, iš tų pavyzdžių, kuriuos parodai kaip siektinus. Bet, kad patys nė pusės neparodo, tai nesvarbu  biggrin.gif  Svarbu, kad kiti fee.

Taigi ne tavo nuotraukas sukritikavo biggrin.gif Vienam kazkuri nuotrauka atrodo siektinas pavyzdys, o kitam ne - normalu, sakyciau. (Nors man tai ne feee tos nuotraukos - grazios, ryskios, tvarkingos, tiesiog neidomios man jos, ir tiek.) Bet cia turbut vel ta pati tema - pats nemoki, tai ir kitu nekritikuok cool.gif As manau, kad galima kritikuoti (na gal kiek subtiliau negu "fee" smile.gif) - juk taip irgi mokomes mirksiukas.gif

Sveikatos visiems ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 22, 11:10)
kad pas tave nurodyta nuo 3.1-5.6, jei gerai pamenu. tai turi pavykti

Kad nerandu to meniu fotorgafavimo... g.gif O instrukcijos neturiu:unsure:

Juržole, skaitai, stenguosi po stuputį viską, iškarto paskui gaunasi toks susimaišymas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 22, 09:07)

ech kaip gaila

Gal jos ir ne stebuklai, bet visada atsiranda tokių, kuriems viskas žiauriai (arba dalis) nepatinka, iš tų pavyzdžių, kuriuos parodai kaip siektinus. Bet, kad patys nė pusės neparodo, tai nesvarbu  biggrin.gif  Svarbu, kad kiti fee.

wow lotuliukas.gif tiesiai i pasirdzius biggrin.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 22, 09:56)
cia kokie antibijotikai?

sveikateles ir jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2011 10 22, 10:55)
Kad nerandu to meniu fotorgafavimo... g.gif  O instrukcijos neturiu:unsure:

Juržole, skaitai, stenguosi po stuputį viską, iškarto paskui gaunasi toks susimaišymas... ax.gif

Nepamenu koki fotika turi, bet instrukcijos pabandyk pasieiskoti puslapyje fotofabrikas.lt Is ten norint parsisiusti reiktu uzsiregistruoti 4u.gif

Labas 4u.gif
Sergantiems 4u.gif

Ziurejau ir as siandien ta laida Pro objektyva, liudna, kad tokia trumpute laida, galetu ilgesne buti ax.gif
Atsakyti

Tai neskubek mirksiukas.gif Skaityk dar karta ir dar karta, kol suprasi ir nebesimaisys. Ne tu pirma pradedi mokytis, man irgi tas pats buvo pradzioj, skaiciau ir nieko nesupratau. Bet pamazu sklaidosi ta migla... 4u.gif

Jei gerai supratau cia, tai tavo fotike yra tik automatiniai rezimai - jei tikrai taip yra (pasiziurek, ar yra A ant to besisukiojancio disko virsuje - Mode dial), tai antraji ND tiesiog praleisk.

(Nors dabar pagalvojau, kad A gali reiksti ir ka nors kita, jei fotikas visiskai "automatinis".)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 22 spalio 2011 - 11:15

nesupyk bet pirštu tau čia nebaksnos kas kart, pati turi stengtis ir ieškoti. Čia visos vertina savo laika, už tai pinigų niekas negauna o aukoja savo laika tai kad ir tu pasistenk ir bent pagrindus susidėk galvoj. Ir ne piktai aš, tiesiog dėl kiekvienos smulkmenos nesinori man čia rašinėt
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 22, 11:10)
fotopro akivaizdus skirtumas tarp nuotraukų. Kaina didesnė, bet jei nori kokybės tai pas juos kreipkis mirksiukas.gif

Va ir mano sirdis linksta prie fotopro. Na dar laukiu pagirimu kas gamina geras nuotraukas.
Atsakyti