dėkui visom dar kartą
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 25, 13:23)
labas meginos...
sergu...todėl atėjau atlikti tik pareigos,įkėliau daugiau foto į žaidimą... sorry,prie kiekvieno niko nuorodos į jų puslapius tikrai nedėsiu ,nes visiškai mirštanti aš kažakda ateina ir pabaiga
sergu...todėl atėjau atlikti tik pareigos,įkėliau daugiau foto į žaidimą... sorry,prie kiekvieno niko nuorodos į jų puslapius tikrai nedėsiu ,nes visiškai mirštanti aš kažakda ateina ir pabaiga
ėėė.. sveik
QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 14:26)
ėėė.. sveik
pypt atsiprašant visa naktis nemiegota o dabar dar mirštu...
dėkui bandau...
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 25, 13:28)
žiūrėk Tu man..
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 25, 14:28)
Ojej, susirgai stipriai? Sveikatos tau, pailsėk kiek įmanoma.
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 25, 13:23)
labas meginos...
Sveik
Nuorodas as pameginsiu sudeti - vis tiek siandien nesidirba
Kike, nemirk dar kaaa... sveik!
Akasha, as as buvau vakar. info dar svtarkausi galvoje, dar per nakti (irgi naktis nemiegota) klausimu kilo, suformuluosiu - uzduosiu gal kita kart ponui destytojui info daug, ji naudinga (vel issitraukiau fotiko instrukcija ir dabar zinau kiek jame fokusavijo "kryziuku" tasku ).
Aciu lily fotostudijai uz priemima ir skania kava
As i blystes norejau, nors jos neturiu, bet kai cia tamsus miskas, bijau niekad ir neissirinksiu. Tinka +- abi dienos, nors gal sestadienis kiek patogesnis.
Akasha, as as buvau vakar. info dar svtarkausi galvoje, dar per nakti (irgi naktis nemiegota) klausimu kilo, suformuluosiu - uzduosiu gal kita kart ponui destytojui info daug, ji naudinga (vel issitraukiau fotiko instrukcija ir dabar zinau kiek jame fokusavijo "kryziuku" tasku ).
As i blystes norejau, nors jos neturiu, bet kai cia tamsus miskas, bijau niekad ir neissirinksiu. Tinka +- abi dienos, nors gal sestadienis kiek patogesnis.
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 25, 14:39)
Nu va as kaip tik irgi pamaniau kad galeciau vakare pasikuist ir nuorodas sudet,tik prisijungimo neturiu... Bet jei tau nedarbinga diena tai
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 25, 14:39)
is flickr gali paiimti, kur buvo grupe zaidmui sukurta, ten daug buvau sudejus
QUOTE(Cheles @ 2011 10 25, 14:46)
Na vadinasi kaip ir gerai viskas... zinoma, klausimai veliau kyla
Tai va nutarta seminaru data:
Fotografinių žinių pamatinis seminaras
Lapkričio 5 dieną 17val.
Fotografinių žinių pamatinis seminaras:
1. Fotoaparatas: kas jo išorėje ir viduje; mygtukai, stikliukai ir paukštelis, kuris išskrenda iš objektyvo.
2. Ekspozicijos trejybė: išlaikymas, diafragma ir ISO.
3. M, Av, T, P ar vis tik AUTO? Štai kur klausimas....
4. Šviesa ir spalva. Akis ir objektyvas. Ar galima dėti lygybės ženklą tarp šių žodžių.
5. 10 kompozicijos įsakymų ir kaip jiems nusidėti.
6. Blykstę naudoti negalima fotografuoti be jos. Kur padėti kablelį?
Seminaras skirtas visiems žengiantiems pirmuosius žingsnius fotografijoje ar tik galvojančius apie tai.
Seminaras skirtas visiems turintiems fotoaparatus (mulines, veidrodinius, povandeninius ir kt.) ar tik mąstančius apie kameros pirkimą.
Seminaras vyks šiltoje studijoje, draugiškoje aplinkoje. Čia galima užduoti bet kokį klausimą ir gauti į jį atsakymą.
Seminaro trukmė iki 3 val. 30 min.
Registracija el. paštu simona.benetyte@gmail.com
Kaina: 30Lt.
Seminaras: BLYKSTĖS
Kartojame seminarą apie blykstes... Kas su kuo ir kaip valgoma.
Seminaras vyks Lapkričio 7d. pirmadieni Nuo 18val Lily fotostudijoje. Seminaro trukmė apie tris valandas.
Informacija ir patarimais dalinsis, puikią pedagogo gyslelę turintis Andrius Karaliūnas.
Seminaro turinys:
BLYKSČIŲ TIPAI, KONSTRUKCIJOS, TECHNINIAI DUOMENYS
IMPULSINĖS ŠVIESOS SKIRTUMAS NUO APLINKOS ŠVIESOS
IŠORINĖS BLYKSTĖS NAUDOJIMAS
ŠVIESOS SKLAIDYMO BŪDAI IR PRIEMONĖS
STROBIZMAS
STUDIJINĖS BLYKSTĖS
PRAKTINIS DARBAS
SEMINARO APTARIMAS
Kaina: 30Lt.
apie seminarą jau buvau pasisakiusi, tai nebesikartosiu
apie blykstes -matyt neblogai būtų išgirst
noisy-B, patiko paskutinioji,o šiaip ir spalvos labai neblogos
Kikirike, kas čia tave taip greit susargdino? Seminare lyg ir gerai atrodei..Sveik
apie blykstes -matyt neblogai būtų išgirst
noisy-B, patiko paskutinioji,o šiaip ir spalvos labai neblogos
Kikirike, kas čia tave taip greit susargdino? Seminare lyg ir gerai atrodei..Sveik
QUOTE(Cheles @ 2011 10 25, 14:46)
Nereikia kito karto laukti. Seminaro dalyviai turi unikalia personalizuota privilegija klausti manes asmeniskai apie tai, kas buvo kalbama seminaro metu