Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

dėkui visom dar kartą bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 25 spalio 2011 - 13:25
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 25, 13:23)
labas meginos...
sergu...todėl atėjau atlikti tik pareigos,įkėliau daugiau foto į žaidimą... sorry,prie kiekvieno niko nuorodos į jų puslapius tikrai nedėsiu ,nes visiškai mirštanti aš  doh.gif  verysad.gif kažakda ateina ir pabaiga  verysad.gif  doh.gif

ėėė.. sveik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 14:26)
ėėė.. sveik  unsure.gif

pypt atsiprašant visa naktis nemiegota doh.gif verysad.gif o dabar dar mirštu...
dėkui 4u.gif bandau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 25 spalio 2011 - 13:28
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 25, 13:28)
pypt atsiprašant visa naktis nemiegota  doh.gif  verysad.gif o dabar dar mirštu...
dėkui  4u.gif bandau...

žiūrėk Tu man.. verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 25, 14:28)
pypt atsiprašant visa naktis nemiegota  doh.gif  verysad.gif o dabar dar mirštu...
dėkui  4u.gif bandau...

Ojej, susirgai stipriai? Sveikatos tau, pailsėk kiek įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 25, 13:23)
labas meginos...

sergu...todėl atėjau atlikti tik pareigos,įkėliau daugiau foto į žaidimą... sorry,prie kiekvieno niko nuorodos į jų puslapius tikrai nedėsiu ,nes visiškai mirštanti aš  doh.gif  verysad.gif kažakda ateina ir pabaiga  verysad.gif  doh.gif

Sveik 4u.gif

Nuorodas as pameginsiu sudeti - vis tiek siandien nesidirba cool.gif
Atsakyti
Kike, nemirk dar kaaa... unsure.gif sveik!

Akasha, as as buvau vakar. info dar svtarkausi galvoje, dar per nakti (irgi naktis nemiegota) klausimu kilo, suformuluosiu - uzduosiu gal kita kart ponui destytojui smile.gif info daug, ji naudinga (vel issitraukiau fotiko instrukcija ir dabar zinau kiek jame fokusavijo "kryziuku" tasku biggrin.gif ).

Aciu lily fotostudijai uz priemima ir skania kava smile.gif

As i blystes norejau, nors jos neturiu, bet kai cia tamsus miskas, bijau niekad ir neissirinksiu. Tinka +- abi dienos, nors gal sestadienis kiek patogesnis.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 25, 14:39)
Sveik  4u.gif

Nuorodas as pameginsiu sudeti - vis tiek siandien nesidirba  cool.gif

Nu va as kaip tik irgi pamaniau kad galeciau vakare pasikuist ir nuorodas sudet,tik prisijungimo neturiu... Bet jei tau nedarbinga diena tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 25, 14:39)
Sveik  4u.gif

Nuorodas as pameginsiu sudeti - vis tiek siandien nesidirba  cool.gif

is flickr gali paiimti, kur buvo grupe zaidmui sukurta, ten daug buvau sudejus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 10 25, 14:46)
Kike, nemirk dar kaaa...  unsure.gif sveik!

Akasha, as as buvau vakar. info dar svtarkausi galvoje, dar per nakti (irgi naktis nemiegota) klausimu kilo, suformuluosiu - uzduosiu gal kita kart ponui destytojui smile.gif info daug, ji naudinga (vel issitraukiau fotiko instrukcija ir dabar zinau kiek jame fokusavijo "kryziuku" tasku  biggrin.gif ).

Aciu lily fotostudijai uz priemima ir skania kava smile.gif

As i blystes norejau, nors jos neturiu, bet kai cia tamsus miskas, bijau niekad ir neissirinksiu. Tinka +- abi dienos, nors gal sestadienis kiek patogesnis.

Na vadinasi kaip ir gerai viskas... zinoma, klausimai veliau kyla smile.gif

Tai va nutarta seminaru data:

Fotografinių žinių pamatinis seminaras

Lapkričio 5 dieną 17val.

Fotografinių žinių pamatinis seminaras:

1. Fotoaparatas: kas jo išorėje ir viduje; mygtukai, stikliukai ir paukštelis, kuris išskrenda iš objektyvo.

2. Ekspozicijos trejybė: išlaikymas, diafragma ir ISO.

3. M, Av, T, P ar vis tik AUTO? Štai kur klausimas....

4. Šviesa ir spalva. Akis ir objektyvas. Ar galima dėti lygybės ženklą tarp šių žodžių.

5. 10 kompozicijos įsakymų ir kaip jiems nusidėti.

6. Blykstę naudoti negalima fotografuoti be jos. Kur padėti kablelį?

Seminaras skirtas visiems žengiantiems pirmuosius žingsnius fotografijoje ar tik galvojančius apie tai.

Seminaras skirtas visiems turintiems fotoaparatus („mulines“, veidrodinius, povandeninius ir kt.) ar tik mąstančius apie kameros pirkimą.

Seminaras vyks šiltoje studijoje, draugiškoje aplinkoje. Čia galima užduoti bet kokį klausimą ir gauti į jį atsakymą.

Seminaro trukmė iki 3 val. 30 min.

Registracija el. paštu simona.benetyte@gmail.com

Kaina: 30Lt.

Seminaras: BLYKSTĖS

Kartojame seminarą apie blykstes... Kas su kuo ir kaip valgoma.

Seminaras vyks Lapkričio 7d. pirmadieni Nuo 18val Lily fotostudijoje. Seminaro trukmė apie tris valandas.

Informacija ir patarimais dalinsis, puikią pedagogo gyslelę turintis Andrius Karaliūnas.

Seminaro turinys:

BLYKSČIŲ TIPAI, KONSTRUKCIJOS, TECHNINIAI DUOMENYS

IMPULSINĖS ŠVIESOS SKIRTUMAS NUO APLINKOS ŠVIESOS

IŠORINĖS BLYKSTĖS NAUDOJIMAS

ŠVIESOS SKLAIDYMO BŪDAI IR PRIEMONĖS

STROBIZMAS

STUDIJINĖS BLYKSTĖS

PRAKTINIS DARBAS

SEMINARO APTARIMAS

Kaina: 30Lt.
Atsakyti
apie seminarą jau buvau pasisakiusi, tai nebesikartosiu 4u.gif
apie blykstes -matyt neblogai būtų išgirst smile.gif
noisy-B, patiko paskutinioji,o šiaip ir spalvos labai neblogos smile.gif
Kikirike, kas čia tave taip greit susargdino? Seminare lyg ir gerai atrodei..Sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 10 25, 14:46)
Kike, nemirk dar kaaa...  unsure.gif sveik!

Akasha, as as buvau vakar. info dar svtarkausi galvoje, dar per nakti (irgi naktis nemiegota) klausimu kilo, suformuluosiu - uzduosiu gal kita kart ponui destytojui smile.gif info daug, ji naudinga (vel issitraukiau fotiko instrukcija ir dabar zinau kiek jame fokusavijo "kryziuku" tasku  biggrin.gif ).

Nereikia kito karto laukti. Seminaro dalyviai turi unikalia personalizuota privilegija klausti manes asmeniskai apie tai, kas buvo kalbama seminaro metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 25 spalio 2011 - 14:22