QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 24, 13:38)
o kuo tu verti? siaip, manau, tau ir taip gerai gaunasi
Su actionais arba kurt kažkada Yvette rodė.
QUOTE(Maggie @ 2011 10 24, 15:39)
nu kas per atmazas?!
Įtikinamiau nesugalvojau
O jei ištiesų, tai nervina tas procesas, ruošies, bandai, darai ir iš 1000 kadrų po to ieškok kokio vieno bent kiek vykusio.. Tokie utopiniai projektai reikalauja daug laiko, kurio labai dabar neturiu.. Bet kažkada padarysiu.
QUOTE(gotte @ 2011 10 24, 16:51)
tavąjame buvo ir šis tas daugiau nei nuogumas
QUOTE(sayonara @ 2011 10 24, 17:43)
o man kokį trečią kartą per mano fotografavimo "karjerą" šeštadienį Vilijampolėje atsisakė vietinės bulvėm prekiaujančios
frau fotkintis
nu Tavo kalbos turtai mane nuo kėdės verčia.
QUOTE(sayonara @ 2011 10 25, 12:34)
geriausius portretistus, padarytų mokamas paskaitas, gal kuris nors atskleis paslaptį, kaip atpalaiduoti
O aš manau, kad tas dar labai ir nuo fotografuojančio asmenybės priklauso. Jei kokia rami, tyki mergelė fotografuos, bijodama bent žodį pasakyt, nu ir modelis toks bus. O jei ta rami tyki mergelė bandys lipti per save ir pezėt nenatūraliai nesąmones, įtampa tik padvigubės ir jai ir modeliui. Todėl manau, kad labai svarbu kiek atsipūtęs (arba geras aktorius) yra pats fotografas, kokią energiją jis spinduliuoja- kelia modeliui pasitikėjimą ar ne, moka modelį išlukštent pamažu, neišgąsdinant ar ne.. Čia negana vien gerai fotografuot, čia dar ir psichologu būti reikia