Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 24, 14:56)

na ką gi,dedu pirmąjį variantą dainos  blush2.gif sunki daina buvo,teko biški analizuoti  ax.gif

ispildymas wow, bet ar su daina susieciau - nezinau smile.gif bet cia vel gi man tik
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 24, 22:45)
Daugiausia RAW  mirksiukas.gif  1500 nuotraukų kažkur. Nėr kas, kai pleškini

Bendrai tai taip... ner kas biggrin.gif Bet as dabar pratinuosi iskart pratrinti - kai iskart, tai man gaunasi, negaila, o veliau jau imu abejoti.

Bet kokie detektyvai "Atspek, kieno" zaidime vyksta! Sekles Morkos dirba rimtai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 24, 15:17)
ple, o aš nė trupučio nepajudėjau su savo daina, neturiu nė menkiausio užsikabinimo, minčių nulis  verysad.gif  ką daryt, jei taip ir nesugalvosiu? žinokit einu miegot ir galvoju, indus plaunu ir galvoju, teliką žiūriu ir galvoju, tulike sėdžiu, ir ten galvoju, ir nieko nesugalvoju  doh.gif

tu ne viena biggrin.gif bet ir ma palengvejo, kad as ne paskutine biggrin.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 24, 19:20)
as su klausimu
ar vaikiuko odeles spalva gera, ne per daug raudona? geltona?

grazios spalvos ir pati nuotrauka man patinka 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 24, 21:50)
Kelios nuotraukos is savaitgalio pasivaiksciojimo...

man pirmoji wub.gif ta sviesa, tai kaip is rojaus kokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 24, 22:57)
man pirmoji wub.gif ta sviesa, tai kaip is rojaus kokio biggrin.gif

biggrin.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 10 24, 22:45)
Gal galima ir man į ausį šnabždelt, kuom čia dalintis ruošiatės?  bigsmile.gif

Neįsivaizduoju schmoll.gif Jei sužinosi, pranešk biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, norėjau apie savo auto, kur dainai daryta, parašyti, nes jau ne viena klausė.
Ten ne double expo. Viena paprasta foto su ilgu išlaikymu. Pradėjau fotografuoti vienaip, paskui pasukau galvą. Dariau n variantų, kol atradau tokį persidengimą, kuris kažkiek patiko. Ta kur akis atmerkta, pradinė pozicija, todėl tokia ryškesnė, kita išplaukusi nes ir mažiau laiko buvo likę ir sujudinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 spalio 2011 - 06:26
sveikos 4u.gif

Yvette, gerai, brūkštelsiu jei nieko nesigaus 4u.gif

merginos, gal reikia į tą spėjimų žaidimą dar kelias fotas įmest?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 25, 08:41)
merginos, gal reikia į tą spėjimų žaidimą dar kelias fotas įmest?

Ir as manau, kad reikia - ale matyt neber ka mest... merginos laukia paskutines dienos ir to ypatingo kadro, kuri bus galima isrinkti zaidimui... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 25, 08:53)
Ir as manau, kad reikia - ale matyt neber ka mest... merginos laukia paskutines dienos ir to ypatingo kadro, kuri bus galima isrinkti zaidimui...  biggrin.gif

tikriausiai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Isleidau savaitike viesejusius svetelius, tad su malonumu vel sugriztu smile.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 10 22, 11:12)
kažkas ten sakė, kad laidos "per objektyvą" televizija nearchyvuoja. taigi va, pirmoji serija smile.gif ir vientisa.

Labai laukiau sios laidos ir norejau pamatyti, tad ACIU uz nuorodele smile.gif
Siaip smagu, kad tokia laida startavo, norisi palinketi, kad nepritruktu ideju ir gazo smile.gif
Man asmeniskai labiausiai patiko reportaziukas apie gatves fotografija, gal del to, kad pati nedristu, o ten taip svelniai, graziai apie ja pasakojama tongue.gif
Taip pat smagiai fotografu dvikovos smagiai susiziurejo. Idomu is salies pastebeti kaip kiekvienas fotografas dirba, bendrauja su modeliu.
Lauksim dar.

Yvette, sveikatytes jums smile.gif Labai patiko tavo nuotrauka su persidengusiais vaiko, pianino klaviso kadrais. Ilgai ziurejau... Avataro nuotraukyte irgi panasios nuotaikos smile.gif

Dainos nuotrauka - vel su dviguba ekspozicija smile.gif tongue.gif , bet atlikimas patinka, tas nuotraukos dvilypumas tinka tam With or without you smile.gif

Ka, nuostabi dainos interpretacija. Labai patiko.

kristukass , kiek laiko fotografavai? Neatsistebiu kiek visko isbandet: pozu, aksesuaru smile.gif Man labai patinka si tavo fotosesija.
del koliazo... mergina ir rasymo masinele nuotraukoje kas sau... Tarp ju nera rysio... Mergina tiesiog prie jos pozuoja. Man sioje nuotraukoje norisi kontakto (pvz.: pasidejusi ant keliu ar atsigulusi ant pilvo zoleje raso, tarsi galvoja ka uzvertus galva, isikandus rudenini lapa tongue.gif na nezinau...)
Merginos poza nelabai, man ji kiek negraziai susikuprinusi. Dar vis ziurejau i kojas.... man per daug atviros jos virsuje...
Apie pacia rasymo masineles nuotrauka... Man patiko ta perkeltine rudeninio lapo prasme... Smagiai... Dar kada pazaiscisau sia ideja, bet kadravimas kliuna... Masinele tokia apkapota, nepatogiai isprausta i kadra. Apacioje per daug sugrusta, virsuje per daug erdves.

Del auto ir man pazastys kliuna... Nedailiai atrodo... Veiduke emocijos liuks. Tu man vis kitokia kiekvienoje auto smile.gif
O siaip su proga sveikinu!!!! smile.gif

Zirze, daug jau buvo teisingu pastabu, nesikartosiu. Man kiek spalvos pilkokos.

Antroje spalvos geresnes, bet dar ciut sviesinciau ier siltinciau, kad odytes faktura graziau atrodytu.

rG, spalvotos nuotraukos veza spalvomis smile.gif Mergytes portretukas butu zavus, bet man ta, per apacia istemta skara kiek atitraukia demesi nuo zavaus mergytes veiduko.
Moters su puodeliu foto tokios ryskios, tvarkingos, bet aiskiai supozuotos, gal del to taip stipriai nekabina kaip paskutinioji. Siaip labai zavi moteris, daili sypsena, grazus paltukas, smagi skara.
Paskutinioji savo emocija paperka, nors galima butu kabinetis prie sviesos ir JB vertimo.
Tavo vietoj as tikrai pasikviesciau pafotkinti. Tikrai charizmatiska moteris.

paluri , grazus vaiko susikuklinimas, bet kadras kiek suspaustas...

Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 24, 16:18)
nu į akį gausi, ką čia šneki  biggrin.gif 

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 24, 16:26)
Nu va, nu va… negana kad kritikuoja, tai dar ir i aki siulo…  lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 24, 16:28)
ateičiai: jei norėsi pokyčių, raukis ant manęs, aš dubcėn siūlau biggrin.gif

chi,chi, smagiai cia susiskaite tongue.gif smile.gif

dosa, smagiai cia smile.gif Man visai tinka ?smile.gif Saunuole!
As jau gailiuosi, kad prazioplinau zaidima tongue.gif

Kikirike, daina tikrai ne is lengvuju. Ispildymas - wow! Gerai padirbeta!

Gintarija86, kliuna fotosesijoje plastikiniai puodeliai. Nu jei pasirupinai aksesuarais, tai reiketu pasirupinti fotogeniskesniais. Paprastas puodukas man geriau cia ziuretusi.
Paltas irgi kiek per daug rekiantis,atitraukiantis demesi nuo veiduko, akiu.
Siaip labai smuklmeniskai pastabas surase rG, Zirze

Jurzole, pirmoji grazi sviesa ir tuo keliuku, bet nepatinka isdeges dangus ir per tamsus medziai kaireje,antroji nereali, tik desineje puseje kiek daugiau medziu buciau paemusi.
Trecioji nekabina - na tiesiog laivai...
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 10 24, 21:28)
Klausimas[/u]- ar yra buve kuriai nors, kad pvz kazkuri laika fotkinat, esat uzsikabinusios, ir paskui pora menesiu ar menesis - tyla, rankos nusvire, minciu nulis - arba jei ju yra, rankos neklauso, akys nenori matyti????

as kaip ir Svajone - ne kiek neliudziu del to, nes niekur neskubu, man foto tai malonumas. jei jis dingsta, tai dingsta, zinau juk, kad grish. nieko per prievarta.
QUOTE(rG @ 2011 10 24, 23:29)
Tiesa, šiandien 30 GB pratryniau be jokių sentimentų biggrin.gif Jei kas pamena, tokias gėles pavasarį kur mėlynai žydi, narcizus, tulpes. Fu, kaip aš taip galėjau fotkint  biggrin.gif

nu tu ir keistuole biggrin.gif
man nera nieko sunkiau uz nuotrauku trinima. as beveik visas pasilieku, ishtrinu tik visishkai nevykusius kadrus, kur pvz kokia ranka netycia ilindo ir pan. ir nors visko neperziuriu, apie tvarkyma foto ishvis ner kalbos, netrinu. nes zinau, kad kazhkada ziuresiu.

atneshu viena. kazhkada labai megau fotografuoti dangu. dabar irgi patinka, tik zinau, kad daugelis nesizhavi dangaus fotografija, a la tuscia, nieko ypatingo, nuobodu. o kaip manot jus?

user posted image
Atsakyti
Maggie, nu visai nesuprantu, kodėl tą foto su dešinėj klecku rodai. Dangus tai gražus, bet tas kleckas.. doh.gif Jeigu būtų tik dangus, tai dar nieko, dabar gi sorry, bet brokas. 4u.gif
Atsakyti