Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sandrutia @ 2011 10 24, 21:28)
Klausimas[/u]- ar yra buve kuriai nors, kad pvz kazkuri laika fotkinat, esat uzsikabinusios, ir paskui pora menesiu ar menesis - tyla, rankos nusvire, minciu nulis - arba jei ju yra, rankos neklauso, akys nenori matyti????

nesuprantu as saves - noras lyg ir yra, minciu apie tolesne eiga yra - o dabartine busena nezinau ka rodo sad.gif

oi, man labai daznai taip banguoja mirksiukas.gif pakilimas ir paskui nenoras nieko, nei komentuoti, nei bendrauti SM, nei paciai fotkinti rolleyes.gif pailsiu, ir vel viskas keiciasi rolleyes.gif vel atsiranda noras ieskoti, kurti, kazka daryti, mastyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 10 24, 21:28)

Klausimas[/u]- ar yra buve kuriai nors, kad pvz kazkuri laika fotkinat, esat uzsikabinusios, ir paskui pora menesiu ar menesis - tyla, rankos nusvire, minciu nulis - arba jei ju yra, rankos neklauso, akys nenori matyti????

nesuprantu as saves - noras lyg ir yra, minciu apie tolesne eiga yra - o dabartine busena nezinau ka rodo sad.gif

Nusiramink, visos yra tai pergyvenusios bei pajutusios. Jaučiu ir neviena kart. Taip kad dabar sėdėk domėkis bei lauk savo mintės mirksiukas.gif bet fotiko nepalikinėk namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip man patinka trys paskutiniosios nuotraukos dainu zaidimui (Yvettes, dosos ir Kikirikes) bigsmile.gif Patiko, kad Yvette nenuejo pavirsium, nepasirinko varianto "apie meile". dosos interpretacijoj nuotaika faina (nors gal per lengvabudiska pagal daina, bet man patinka). Kikirikei tikrai nelengva daina teko, bet va paanalizavo, padirbejo, ir gavosi - thumbup.gif Ir nuotraukos pacios savaime labai idomios. Fainas zaidimas (bet galvoju, kad gerai padariau, nusprendusi jame nedalyvauti... blush2.gif)

Ir dar - abejoju, sakyt-nesakyt, bet ai... pasakysiu, cia juk vis tiek tik zaidimas ax.gif Tai va, galvoju, kad Ka per daug lengvai issisuko su ta lopsine tongue.gif Galejo mums ka nors labiau netiketo parodyti negu mieganti mergina. Zinau, kad sugebetu - o ir ideju dar sakesi turinti. Ka, I dare you! lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Jurzole, prajuokinai. biggrin.gif biggrin.gif Aš ateityje tikrai padarysiu dar vieną kadrą šiai dainai. Bet ateityje, reiškia ne rytoj ir ne po ryt. smile.gif

Heh, paskaičiau apie pertraukas fotografavimo. Aš šiokiadieniais neturiu laiko, o savaitgaliais degu, kaip noriu fotografuoti. O šiokiadieniais aš vis akimis fotografuoju. Tai man šviesa nuostabi, tai mane linijos kokios nors pakeri. Kartais gaila, kad fotoaparato kartu su savimi nesitampau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 24, 21:07)
Jurzole, prajuokinai.  biggrin.gif  biggrin.gif  Aš ateityje tikrai padarysiu dar vieną kadrą šiai dainai. Bet ateityje, reiškia ne rytoj ir ne po ryt.  smile.gif

Heh, paskaičiau apie pertraukas fotografavimo. Aš šiokiadieniais neturiu laiko, o savaitgaliais degu, kaip noriu fotografuoti. O šiokiadieniais aš vis akimis fotografuoju. Tai man šviesa nuostabi, tai mane linijos kokios nors pakeri. Kartais gaila, kad fotoaparato kartu su savimi nesitampau.  rolleyes.gif

Tai gerai, kad prajuokinau - bele nesunervinau biggrin.gif

Kaip man pazistamas tas fotografavimas akimis... ax.gif O as jau kelinta ryta pakeliui i darba pravaziuoju nuostabu vaizda - tekancios ryto saules nusviestas ramus kanalas su mazais laiveliais, mediniu tiltuku, lygiu kaip stiklas vandeniu. ir sviesa absoliuciai fantastiska... Nors imk ir issok is traukinio cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 24 spalio 2011 - 21:21
QUOTE(Sandrutia @ 2011 10 24, 20:28)

man dabar toks periodas smile.gif net nepaimu fotko į rankas wink.gif išsisėmiau gal, nzn net.. bet nesiparinu aš dėl to visiškai, man apsoliutus dzin dzilin biggrin.gif

tik parinuosi, kad dėl dainos žaiimo kvepia paišikimu, nes penktadienį kažkur porai savaičių išvažiuoju, tai nzn ar čia dar per kelias dienas ką išmąstysiu, kažkaip bilekokios fotkės nenoriu dėt
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 10 24, 20:28)

Man tai ne tik su fotografavimu - man su visais pomegiais taip. Uzsikabinu uz kazko, degu, darau, apie nieka kita negalvoju, o po poros menesiu - visiskas stilis, ir imuosi kazko kito. Paskui vel griztu prie to, ka buvau uzmetusi. Jau pripratau ir nebesijaudinu del to, zinau, kad tos bangos uzeina ir praeina, ir paskui vel uzeina... Jau kaip ir laikas fotografavimo bangai laikinai nuslugti, pagal viska... smile.gif
Atsakyti
Kelios nuotraukos is savaitgalio pasivaiksciojimo...

Rudens popiete miske
user posted image

Platanu aleja
user posted image

"Jis butinai atplauks raudonom burem, i kapitona Greju panasus..." tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Svajone, dainų iliustravimui liko pusantros savaitės. Jei manai per tiek laiko nespėsi, prieš išvažiuodama brūkštelk čia, perduosim dainą kam nors kitam. Paskui tikrai pasimirš, o norisi, kad visos sulauktų savo siūlytos dainos iliustracijos.

Tiesa, Dosa, žinok vis labiau patinka tavo iliustracija dainai.
Aš šiaip užsiciklinusi ties Creep jau kurį laiką klausau tik šios dainos, todėl pradžioje taip na kritiškai pažiūrėjau į foto. Bet iš tiesų, dainai tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 spalio 2011 - 21:54
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 24, 23:50)
Kelios nuotraukos is savaitgalio pasivaiksciojimo...

Man antroji net labai patinka, oi kaip joje noretusi kokio modeliuko raudona suknele bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 24 spalio 2011 - 21:53
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 23, 19:40)
Atnešu foto šiai dainai (A. Mamontovas "Rudenio vėjas") ax.gif

ech, gera daina. ir visai ji nedepresova man g.gif ir nuotrauka man nedepresova. j/b geriau tiesa. pasikartosiu, bet ir man noretusi vejo, bei noretusi matyti jos liudna (nedepresova) veida smile.gif bet su uzduotim susitvarkei mirksiukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 23, 19:46)
Na, atsigriebkit  biggrin.gif

bliamba, neturiu prie ko prikibti

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 23, 19:48)

o dabar.... ar labai susidirbau? blush2.gif
tai pirmas mano fotografuojamas kudikelis...
(man pilkuoja lyg kudikelio odele, pirstukai ypac, dar matau, kad tos geles fone lenda labai i akis, kas nera gera)

man gal ne spalvos kliutis, o labiau pats kadravimas. noretusi daugiau to leliuko matyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 24, 22:15)
bliamba, neturiu prie ko prikibti

***** baisiai smagu

Yvette, man dosos atlikimas apskritai superinis, nes nuotaika nuotraukoje yra vienas prie vieno prie dainos pradžios. Vėliau klausantis gali kilti visokių klausimų, tačiau puiki pradžia pusė darbo biggrin.gif
Atsakyti