QUOTE(Eve... @ 2011 10 22, 08:44)
Rašė čia kažkas, kad galima mano fotoaparatu [Kodak M320] keisti židinio nuotolį... Tiesa pasakius to nerandu niekaip, ar tikrai galiu ir kaip tai padaryti jei taip??
o tai zoomo nenaudoji savo fotike?
Yvette sveikatos tavo vaikui, o pas mus darželyje sergančiu vėjaraupiais buvo, tai žiūrėsiu ar maniškiai susirgs
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 22, 00:42)
Bet faina, kad ir tau, pasirodo, geles patinka
Na, aš ir pati kartais pafotografuoju žolytes, gėlytes Nors jau seniai tą dariau, vasarą tik... Nepasakyčiau, kad man pavyksta O Tu tai nosies nenukabink
QUOTE(Yvette @ 2011 10 22, 07:24)
o mes namuose likom. Mano Turtui roto virusas
Laikykitės.QUOTE(jlclove @ 2011 10 22, 07:57)
monitoriai tikrai skirtingai rodo. namie pakoregavus nuotraukas, o ypac ju
negrazu, bent jau man gal gal pirmos dvi, o visos kitos feee
ir mane tas uzknisa.
Gal jos ir ne stebuklai, bet visada atsiranda tokių, kuriems viskas žiauriai (arba dalis) nepatinka, iš tų pavyzdžių, kuriuos parodai kaip siektinus. Bet, kad patys nė pusės neparodo, tai nesvarbu Svarbu, kad kiti fee.
negrazu, bent jau man gal gal pirmos dvi, o visos kitos feee
ir mane tas uzknisa.
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 22, 01:28)
"The Photographer's Mind"
neskaičiau, bet taipogi domina, ar verta tokią turėt.
kažkas ten sakė, kad laidos "per objektyvą" televizija nearchyvuoja. taigi va, pirmoji serija ir vientisa.
QUOTE(Yvette @ 2011 10 22, 08:24)
vajej,kuo greičiau sveikite
QUOTE(Yvette @ 2011 10 22, 10:07)
ne juostininkams aj tai tiek tos
Papildyta:
dėl gėlyčių... na manes kai nelabai domina jos vienos,tai kažkaip sunku komentuoti, aš ir pati fotkinau ir dar pamenu kaip Svajone man sakė,nu kažko įdomiau kažko ano to,nu ji kai parodė tai supratau ką ji turi omenyje...bet tiesiog dabar man ne žolių etapas už tai ir komentuoti kažkaip sunku
atejau patarimo, gal kas gali patarti kur Kaune graziai padaro nuotraukas? Nuvyle copi 1,iki, ir t.t tai spalvas iskraipo, tai nuotrauku dydziai skiriasi. Noriu pasidaryti grazias nuotraukas
Atsiprasau jei ne i tema.
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 22, 10:08)
o tai zoomo nenaudoji savo fotike?
Ai, čia apie tai kalba... Naudoju...
Bet su diafragma spėju neišeis man daryti 2 namų darbo...?
oi, kokia bjauri liga sveikatos jums visiems
mes irgi is ligu niekaip neissikapstom, vakar kraujo tyrimams pridavem, tikiuosi nepripaisys kokio blogio, nes siandien net ir kvepuojant snioksti pradejo
Oi kaip nesmagu sveikit greiciau
QUOTE(PILNATIS13 @ 2011 10 22, 10:47)
atejau patarimo, gal kas gali patarti kur Kaune graziai padaro nuotraukas? Nuvyle copi 1,iki, ir t.t tai spalvas iskraipo, tai nuotrauku dydziai skiriasi. Noriu pasidaryti grazias nuotraukas
Atsiprasau jei ne i tema.
na, jeigu is tu pigesniu, tai eurokoj neblogai spausdina
o jei norit tikrai geru, tai neskit i patikima laboratorija, tik ten ir kainos aukstesnes
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 22, 09:51)
bufo3 Pakalbėk su gydytoją. Aš kol kas džiaugtis negaliu, nes tik 4-a diena, bet jau matau rezultatą... Bet kadangi esu atsargi, tai už mėnesio galėtum paklausti kaip sekasi...
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 22, 10:51)
mes irgi is ligu niekaip neissikapstom, vakar kraujo tyrimams pridavem, tikiuosi nepripaisys kokio blogio, nes siandien net ir kvepuojant snioksi pradejo
Ir jus sveikit greiciau