Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

http://fotokudra.lt/...p?p=66960#66960
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2011 10 22, 08:44)
Rašė čia kažkas, kad galima mano fotoaparatu [Kodak M320] keisti židinio nuotolį... Tiesa pasakius to nerandu niekaip, ar tikrai galiu ir kaip tai padaryti jei taip?? blush2.gif  ax.gif

o tai zoomo nenaudoji savo fotike?
Yvette sveikatos tavo vaikui, o pas mus darželyje sergančiu vėjaraupiais buvo, tai žiūrėsiu ar maniškiai susirgs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 22 spalio 2011 - 09:09
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 22, 00:42)
Bet faina, kad ir tau, pasirodo, geles patinka  mirksiukas.gif
Na, aš ir pati kartais pafotografuoju žolytes, gėlytes mirksiukas.gif Nors jau seniai tą dariau, vasarą tik... Nepasakyčiau, kad man pavyksta wink.gif
O Tu tai nosies nenukabink mirksiukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 10 22, 07:24)
o mes namuose likom. Mano Turtui roto virusas  verysad.gif
unsure.gif console.gif Laikykitės.

QUOTE(jlclove @ 2011 10 22, 07:57)
monitoriai tikrai skirtingai rodo. namie pakoregavus nuotraukas, o ypac ju
negrazu, bent jau man schmoll.gif gal gal pirmos dvi, o visos kitos feee
ir mane tas uzknisa.
Gal jos ir ne stebuklai, bet visada atsiranda tokių, kuriems viskas žiauriai (arba dalis) nepatinka, iš tų pavyzdžių, kuriuos parodai kaip siektinus. Bet, kad patys nė pusės neparodo, tai nesvarbu biggrin.gif Svarbu, kad kiti fee.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 spalio 2011 - 09:22
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 22, 01:28)
"The Photographer's Mind"

neskaičiau, bet taipogi domina, ar verta tokią turėt. smile.gif

kažkas ten sakė, kad laidos "per objektyvą" televizija nearchyvuoja. taigi va, pirmoji serija smile.gif ir vientisa.

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 22, 08:24)

unsure.gif vajej,kuo greičiau sveikite unsure.gif 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 10 22, 10:07)

ne juostininkams doh.gif aj tai tiek tos lotuliukas.gif
Papildyta:
dėl gėlyčių... na manes kai nelabai domina jos vienos,tai kažkaip sunku komentuoti, aš ir pati fotkinau ir dar pamenu kaip Svajone man sakė,nu kažko įdomiau kažko ano to,nu ji kai parodė tai supratau ką ji turi omenyje...bet tiesiog dabar man ne žolių etapas doh.gif už tai ir komentuoti kažkaip sunku g.gif
Atsakyti
4u.gif
atejau patarimo, gal kas gali patarti kur Kaune graziai padaro nuotraukas? Nuvyle copi 1,iki, ir t.t tai spalvas iskraipo, tai nuotrauku dydziai skiriasi. Noriu pasidaryti grazias nuotraukas

Atsiprasau jei ne i tema.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 22, 10:08)
o tai zoomo nenaudoji savo fotike?

Ai, čia apie tai kalba... doh.gif Naudoju...
Bet su diafragma spėju neišeis man daryti 2 namų darbo...? g.gif
Atsakyti

oi, kokia bjauri liga unsure.gif sveikatos jums visiems 4u.gif

mes irgi is ligu niekaip neissikapstom, vakar kraujo tyrimams pridavem, tikiuosi nepripaisys kokio blogio, nes siandien net ir kvepuojant snioksti pradejo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 22 spalio 2011 - 09:54

Oi kaip nesmagu unsure.gif sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2011 10 22, 10:47)
4u.gif
atejau patarimo, gal kas gali patarti kur Kaune graziai padaro nuotraukas? Nuvyle copi 1,iki, ir t.t tai spalvas iskraipo, tai nuotrauku dydziai skiriasi. Noriu pasidaryti grazias nuotraukas

Atsiprasau jei ne i tema.

na, jeigu is tu pigesniu, tai eurokoj neblogai spausdina smile.gif
o jei norit tikrai geru, tai neskit i patikima laboratorija, tik ten ir kainos aukstesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 22, 09:51)

bufo3 topsecret.gif Pakalbėk su gydytoją. Aš kol kas džiaugtis negaliu, nes tik 4-a diena, bet jau matau rezultatą... Bet kadangi esu atsargi, tai už mėnesio galėtum paklausti kaip sekasi...
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 22, 10:51)
mes irgi is ligu niekaip neissikapstom, vakar kraujo tyrimams pridavem, tikiuosi nepripaisys kokio blogio, nes siandien net ir kvepuojant snioksi pradejo verysad.gif

unsure.gif Ir jus sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti