Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

DOsa smile.gif daina mano. Fainas išpildymas, toks netikėtas. Matyt būčiau kitu keliu ėjusi. Smagu, kad daina patinka

Kikirike, na aš tau jau pasisakiau apie foto. Man labai patinka ir dainai tinka
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 24, 15:56)
na ką gi,dedu pirmąjį variantą dainos  blush2.gif sunki daina buvo,teko biški analizuoti  ax.gif

as kaip Say, blynkt nuo kedes blink.gif nuotrauka labai grazi rolleyes.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 24, 16:17)
ple, o aš nė trupučio nepajudėjau su savo daina, neturiu nė menkiausio užsikabinimo, minčių nulis  verysad.gif  ką daryt, jei taip ir nesugalvosiu? žinokit einu miegot ir galvoju, indus plaunu ir galvoju, teliką žiūriu ir galvoju, tulike sėdžiu, ir ten galvoju, ir nieko nesugalvoju  doh.gif

man lygiai tas pats, daina gal ir nera labai sudetinga, bet minties nesugeneruoju niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 24, 15:16)
DOsa  smile.gif  daina mano. Fainas išpildymas, toks netikėtas. Matyt būčiau kitu keliu ėjusi. Smagu, kad daina patinka

Na, buvo tu minciu ivairiausiu. Jei turesiu laiko, gal antra varianta iseis padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 24, 15:48)
o prie atspėk kieno foto, možna būtų nuorodas į fickr prie dalyvaujančių nikų  g.gif  aš ne visas pamenu kur kas ir kaip  blush2.gif

Aha butu tikrai labai faina smile.gif

Yvette, Dosa, Kikirike - visu jusu nuotraukos dainai labai fainos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 24, 11:30)
siaip tikrai suprantu tave. nes as tai pati sablonus kalu ir grauziu save nuolat..

man ir panašiai... doh.gif jei neprasilaušiu link kažko naujo, tai fotografiškai nusidegraduosiu galutinai doh.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 24, 11:38)
O dėl auto, kuris sukėlė ažiotažą, aš manau, kad tai dėl nuogumo, nors pati asmeniškai nemanau, kad ten tai svarbiausia. Bet kažin ar būtų kam įdomu, jei būčiau su suknele.

tu teisi, manau... BET kita vertus ne bet koks nuogas auto yra geras ir ažiotažinis auto, o tavąjame buvo ir šis tas daugiau nei nuogumas mirksiukas.gif

QUOTE(Aistulle @ 2011 10 24, 12:13)
kolkas nenaudoju PS, nes tikrai dar nemoku.  blush2.gif

O kaip verti į JB, su kokia programa? g.gif Man visur pel pilkas tavo JB.

QUOTE(neiste @ 2011 10 24, 13:08)
taip fokuso nera, vakar viena forumiete bande taisyti padeti, jb gavosi zymiai geriau, bet fokuso vis tiek nepridesi..
paskubejau dedama foto, buvo galima taisytim juk papildomo vaziavimo ar kokiu imantriu priemoniu kartojimui nereikejo, visks vyko namie..

Fokusas nušoko į grindis, užtai negerai gavosi...tu visad kai nusifotografuoji, prisitrauk pažiūrėti iš arčiau foto, dar pačiame aparate. Kartais per tą mažą langelį atrodo liuks kadras, o perkeli į kompą ir pamatai, kad su fokusu - šnipštas. Nenuleisk rankų ir viskas eis tik geryn 4u.gif

Reiks ir man proginį auto mąstyt doh.gif kol kas minčių - nulis...man su auto irgi sunkiai... doh.gif
Papildyta:
Dosa, Kikirike, šauniai su dainos įgyvendinimu susidorojot! 4u.gif Yvette, taviškę pakomentavau flickr wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 10 24, 16:51)
tu teisi, manau... BET kita vertus ne bet koks nuogas auto yra geras ir ažiotažinis auto, o tavąjame buvo ir šis tas daugiau nei nuogumas mirksiukas.gif

Ačiū už gražius žodžius. Ir kitoms ačiū. Bet ir tada kiek pamenu, oi kaip reikėjo drąsos, maniau būsiu apkakota, bet taip neįvyko.
Atsakyti
Nu merginos saunuoles jus! Puikiai susitvarket su "Dainos" zaidimu blink.gif Tik pastebjimas, kad daugelis pamilo double expo ar bent jau duoble layer'ius biggrin.gif kagi, grazu, saunu, turbut ir nepaprasta su tuo expo g.gif
Dosa, saunuole! Retai rodai savo darbus! Kaip su juosta sekasi draugyste?
Kike, tai is vis...jautesi nuo pradziu, kad turi stipresni talenta fotografijoj...eini geru keliu! .
Yvette, gerulis auto dainai ir ne tik...textura kiek gruboka, bet emocija man cia ikeltoje gersene nei flickr'e. Aik tu sau, kaip man ciotkai tokie darbeliai..malonu atsiversti foruma!
Gi dar ir ta lopsines zaimui nuotrauka(nepamenu,berods Ka) irgi supatiko....ir RG mama bais grazus moteras.Vien zo, ciki piki...o man stilis ax.gif bet ai...praeis, uzeis, praeis ir vel...gal po to kas ir geresnio uzeis... lotuliukas.gif
Ai dar gi prisiminiau. Gotte projektuko "Pirmaja keistuole"...Su pradzia...smagu, kad zengei toki zingsni...as va ka tik, ka tik toki sansa praradau..turejau fotika salia, bet (kol kas nenoriu sakyti aplinkybiu) nelabai galejau taip imti ir fotkinti doh.gif bet jau tokia miela mociute buvo, tokia siluma is jos sklido,kad nu taip gaila pasidare jog nenufotkinau..nu bet neglejau...o tikrai planavau, norejua, esu tikra, kad ji butu su malonumu dovanojusi savo sypsena man rolleyes.gif ale, nespejau doh.gif nu ka...lauksim geresniu salygu biggrin.gif
Atsakyti
o man kokį trečią kartą per mano fotografavimo "karjerą" šeštadienį Vilijampolėje atsisakė vietinės bulvėm prekiaujančios frau fotkintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 10 24, 15:30)
foto dainai  Radiohed-Creep

I want a perfect body
I want a perfect soul

Puikiai! ohmy.gif bigsmile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 24, 15:56)
na ką gi,dedu pirmąjį variantą dainos  blush2.gif sunki daina buvo,teko biški analizuoti  ax.gif
http://www.youtube.c...h?v=cC4SBm7gQys

Nors ir sunki, bet padarei super gerą nuotrauką. bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, visa diena tvarkiau foto, ikeliu rezultata smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 24, 20:11)
Na va, visa diena tvarkiau foto, ikeliu rezultata smile.gif

Pirmam koliaze man nelabai tie vienkartiniai puodeliai... Antram koliaza nuotraukos lyg virsta i kaire g.gif Ir gal man visur per daug virsaus g.gif Na, bet gal labiau patyrusios issamiau pakometuos, nes manes tai dar nelabai klausyt verta blush2.gif As pati dar tik mokausi...
Atsakyti
as su klausimu
ar vaikiuko odeles spalva gera, ne per daug raudona? geltona?

user posted image

Gintarija, man pirmasis koliazas gerai ziurisi, tik keisciau vietomis nuotraukas rolleyes.gif (dar paklonuociau ten antroj foto ant suolelio islindusius daiktus) na ir noretusi, kad puodelis butu ne plasmasinis/vienkartinis rolleyes.gif

antram koliaze sulyginciau siuolelius taip, kad jie eitu viena linija is vienos foto i kita smile.gif

trecioje nuotraukoje velgi - puodelis negraziai ziurisi

o ketvirtoje noretusi ir anros rankos ant grandines.
Patiko spalvos, tokios ryskios, grazios rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 24 spalio 2011 - 19:22