Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Man apatinis sluoksnis matytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 24, 12:22)
cia as nesikabinesiu, siaip pasnekesiu smile.gif

as pritariu. RG auto - tai RG menas, butent jos, kadangi pazistu asmenishkai, tai galiu tik pritarti ka sake Brum.
bet kita vertus jei RG uzsiema komercija, tai per daug nepaeperimentuosi, tvarkingi seimos portretai visgi ant bangos.. nieko nepadarysi.
QUOTE(rG @ 2011 10 24, 12:28)
Žodžiu, gal pokštelėsiu kada. O gal ne biggrin.gif Žiūrėsim.

laukiu.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 24, 12:24)
Labuka.  blush2.gif

As vis dar kankinu pskutines fs foto. 

kristukass, man kažkaip nėra ryšio tarp tos basakojės merginos ir spausdinimo mašinėlės... aišku, paralelių galim įvairių išvest, bet... tai tik mano subjektyvi nuomonė 4u.gif Virš merginos tie bruzgynai nlb 4u.gif
QUOTE(rG @ 2011 10 24, 12:38)
ryt bus mano poezijos vakaras  blush2.gif 

rG, na va, Tu jau kūrėja esi... ir fotografijos sritis greičiausiai Tau "pasiduos" smile.gif
Atsakyti
ple, o aš nė trupučio nepajudėjau su savo daina, neturiu nė menkiausio užsikabinimo, minčių nulis verysad.gif ką daryt, jei taip ir nesugalvosiu? žinokit einu miegot ir galvoju, indus plaunu ir galvoju, teliką žiūriu ir galvoju, tulike sėdžiu, ir ten galvoju, ir nieko nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 24, 16:13)
oij nea, ne mano daina, mano visai su negiliu popsovu tekstu kažkam kliuvo  biggrin.gif

kažkaip įtariu, kad man biggrin.gif tai jei čia tavo, tai žinok kankinuosi su ja dar biggrin.gif
Atsakyti
kristukas, rimtc, gi su švente 4u.gif mano žiogas šnd irgi pirmąjį gimtadieni švenčia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2011 10 24, 15:18)
kažkaip įtariu, kad man biggrin.gif tai jei čia tavo, tai žinok kankinuosi su ja dar biggrin.gif

hah.gif hah.gif hah.gif vadinas ne man vienai blogai biggrin.gif aš kaip tikras lietuvis pasidžiaugsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 24 spalio 2011 - 15:20
Dėkui merginos, na sunkiai man su pasakojimais,bandžiau rašyti ,bet kad mažoji tampo už skverno,kai vakare vaikai užmigs parašysiu blush2.gif

QUOTE(andriuska @ 2011 10 24, 16:15)
Man apatinis sluoksnis matytas g.gif

tongue.gif
Atsakyti
Na, jei pasakysit, kad čia ne lygis šeimyninių fs nuotraukas rodyt, aš neberodysiu biggrin.gif Einu ką nors padubliuosiu hihihi.gif

Psio, damušta šiandien esu juodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 24, 13:31)
Aš gal padarysiu kai kokį trikojį nusipirksiu, ne be jo, tai nelabai įsivaizduoju.. Tiesą sakant man su auto kolkas nėra net idėjos kaip tai padaryti, tad... dar brandinuosi smile.gif
Kokiame mieste?

nu kas per atmazas?! as visus auto be jokiu trikoju dariausi. dabar kai turiu, ne karto jo neishbandziau biggrin.gif man lengviau be trikojo. plius visada galima panaudoti veidrodi wink.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 24, 13:44)
šnekat apie j/b verimą, tai aš kažkaip pastebėjau,kad ne visada tas pats metodas tinka kiekvienai foto  g.gif  labia daug kas priklauso nuo apšvietimo.. kartais taip paprastai gaunasi gražus j/b, o kartais vargsti vargsti, ir žiūri , kad ššššššš gaunasi..

visishkai pritariu. ir svarbiausiai, kad viena foto, atrodo, va greitai padarysiu grazhu jb ir nieeeekaip, nu niekaip nesigauna, jb tik pablogina foto. ir atvirksciai, kur rodos, bus sunku, raz dva ir done. taigi visu pirma foto visgi turi buti more or less technishkai tvarkinga, kad gautusi geras ir grazhus jb.

pagaliau, beveik, pirmadienis baiginejasi..
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 24, 15:39)
nu kas per atmazas?! as visus auto be jokiu trikoju dariausi. dabar kai turiu, ne karto jo neishbandziau biggrin.gif man lengviau be trikojo. plius visada galima panaudoti veidrodi wink.gif

nu jo, tą auto pvz dariau su senu, lievu trikoju, dabartinį mašinoj buvau palikus. Kai nori padarai. Nors man sunku auto daryt. Žiauriai
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 24, 12:03)
rankos taip nefainai atrodo, ties pažastimis taip, nzn negražu.. su veidu viskas gerai, bet su rankom kažkas ni to  g.gif

drinks_cheers.gif su proga Kristukss

dosa ,kike thumbup.gif
nu bet jus ir dainas isrenkat , buciau numirus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurik@.k: 24 spalio 2011 - 15:59
dosa -> faina foto, atitinka žodžius, labai gerai smile.gif
Kikirike -> Wow.

Man patinka double, žiūriu dauguma auto darėt sluoksniuodamos arba double smile.gif Smagu, fainai, gyvumo priduoda, man patinka.

O aš niekaip neprisiverčiu auro pasidaryti, turiu net du trikoljus, vienas naujesnis šustresnis, kitas senesnis, bet irgi ne prastas, jie taip ir guli... Matyt, kad nenoriu auto daryti, jei norėčiau, tai ir su kėde, stalu - knygom ir pan. galima tą fotoaparatą įtvirtinti kur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 24 spalio 2011 - 16:04