Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dosa @ 2011 10 24, 14:30)
foto dainai  Radiohed-Creep

I want a perfect body
I want a perfect soul
user posted image

va čia tai išpildymas bigsmile.gif nerealiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 24, 15:48)
o prie atspėk kieno foto, možna būtų nuorodas į fickr prie dalyvaujančių nikų  g.gif  aš ne visas pamenu kur kas ir kaip  blush2.gif

na kai grįšiu iš seminaro vakare gal pabandysiu atrinkti,jei pavyks blush2.gif
Papildyta:
na ką gi,dedu pirmąjį variantą dainos blush2.gif sunki daina buvo,teko biški analizuoti ax.gif

user posted image

http://www.youtube.c...h?v=cC4SBm7gQys
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 24, 11:14)
Sujungia sluoksnius gi biggrin.gif Žodžiu, siunčiau vizitkę JPG ir man atspausdino be tekstūros ir be rodyklės. Niekaip nesupratau kodėl, nes kompe viskas pas mane matosi. Pasirodo spaudai reikia sujungti tuo flatten  doh.gif  Tikiuosi, kad nuotraukoms tas negalioja, ot bus, kokios vestuvinės pvz, kompe bus gražios, o atspausdintos be dangaus ar su plėmu kokiu biggrin.gif Juokas pro arašas, bet nerimauju.

Antras dalykas, gi nepadarius flatten, negali taip lengvai redaguoti nuotraukų, aš kopijuodavau ir perkeldavau į naują lapą, o dabar taip paprasta pasirodo.

kažka tu ne taip čia surašei g.gif nesurenku galų Aš niekad nedarau flaten o koreguojasi lengvai. Spaustuvė priėmė jpg? jie kažkaip kitokius formatus tik priima kiek žinau, bet gal nuo spaustuvės priklauso
Dosa šauniai, tiksliau puikiai patiko labai
Atsakyti
Kike, mano daina. Super blink.gif rimtai..smile.gif) Brynkt ant žemės.. 4u.gif maladiec.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 24, 15:59)
Kike, mano daina. Super  blink.gif rimtai..smile.gif) Brynkt ant žemės.. 4u.gif maladiec.

taip ir maniau kad tavo lotuliukas.gif arba tavo arba Svajonės lotuliukas.gif kai gavau buvau atvėpusi žandikaulį ir maniau duosiu į kailį kas tokią įdėjo,bet dabar sakau tau ačiū,man pradėjo patikti šio atlikėjo dainos 4u.gif ir labai džiaugiuosi kad pataikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 24, 15:02)
taip ir maniau kad tavo  lotuliukas.gif arba tavo arba Svajonės  lotuliukas.gif kai gavau buvau atvėpusi žandikaulį ir maniau duosiu į kailį kas tokią įdėjo,bet dabar sakau tau ačiū,man pradėjo patikti šio atlikėjo dainos  4u.gif ir labai džiaugiuosi kad pataikiau  blush2.gif

nu per lengvai prognozuojama, vadinasi, esu biggrin.gif
rimtai, ačiū, kad pasigilinai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 24, 16:04)
nu per lengvai prognozuojama, vadinasi, esu biggrin.gif
rimtai, ačiū, kad pasigilinai wink.gif

bus antras variantas kai juostas irsykinsiu ,jei aisku gausis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 24, 15:04)
bus antras variantas kai juostas irsykinsiu ,jei aisku gausis  blush2.gif

ach dar ir antras..biggrin.gif ok, lauksiu ir antro..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 24, 14:58)
kažka tu ne taip čia surašei  g.gif nesurenku galų Aš niekad nedarau flaten o koreguojasi lengvai. Spaustuvė priėmė jpg? jie kažkaip kitokius formatus tik priima kiek žinau, bet gal nuo spaustuvės priklauso
Dosa šauniai, tiksliau puikiai patiko labai

Priima priima, ypač vizitkes.
O dėl flatten - tai žiūrint ką koreguoji, kartais suliejimas būtinas, arba seivini ir atsidarai iš naujo.

Kike, na, nežinau kaip dainos išpildymas, bet nuotrauka tai nuostabaus grožio
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 24, 16:09)
Priima priima,  ypač vizitkes.
O dėl flatten - tai žiūrint ką koreguoji, kartais suliejimas būtinas, arba seivini ir atsidarai iš naujo.

Kike, na, nežinau kaip dainos išpildymas, bet nuotrauka tai nuostabaus grožio

dėkui 4u.gif ištikro,čia jau paanalizavus apie ką yra daina, patį tekstą todėl gal ir nedaug kas supras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 24, 14:56)
na kai grįšiu iš seminaro vakare gal pabandysiu atrinkti,jei pavyks  blush2.gif
Papildyta:
na ką gi,dedu pirmąjį variantą dainos  blush2.gif sunki daina buvo,teko biški analizuoti  ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=cC4SBm7gQys

omg kaip gerai blink.gif blink.gif blink.gif šaunuolė thumbup.gif

oij nea, ne mano daina, mano visai su negiliu popsovu tekstu kažkam kliuvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 24, 15:11)
dėkui  4u.gif ištikro,čia jau paanalizavus apie ką yra daina, patį tekstą todėl gal ir nedaug kas supras  blush2.gif

davai papasakok smile.gif nes žiauriai tingiu labai stipriai gilintis, bet jau vien pavadinimas dainos daug ką sako
Atsakyti
Ačiū už pagyras smile.gif Daina, tiesiog faina pasitaikė, smalsu, kieno ji ax.gif
Kike, nuostabi nuotrauka, vis grįžtu prie jos -pasigrožėti rolleyes.gif

Kristuk-su proga tave 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 24 spalio 2011 - 15:34