Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 24, 13:45)
Vilniuje flash fotostudijoj.

o kada ir kiek? rolleyes.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 10 24, 14:02)
Galima tokia nekokybe auto vadint? Ar tai jau butu izeidimas? biggrin.gif

Cia tipo proginis auto  biggrin.gif Pries veidrodi.  doh.gif

del pazasu jau minejo smile.gif
sveikinimai birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 24, 13:54)
et..

smile.gif o kuo tu verti? siaip, manau, tau ir taip gerai gaunasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 24 spalio 2011 - 13:40
QUOTE(Maggie @ 2011 10 24, 12:05)
o man visai idomu butu paziureti, kaip tu jas fotkini, pastebejau, kad su gamta visai nedraugauji smile.gif ir nujauciu, kad visai neblogai tau pavyktu. pabandyk kada  mirksiukas.gif

na reiks reiks pabandyti ax.gif

dėl kosmetikos pamokėlių - aš už 4u.gif

greitai sukelius antrą raundą fotkių žaidimui mirksiukas.gif

kristukasss- su proga tave 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 24 spalio 2011 - 13:55
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 24, 11:31)
Hm, nu pabandžiau nepadaryti flatten, tai ir ant mano ir ant vyro kompo vistiek rodo taip kaip padariau nuotrauką smile.gif Tai gal saugant visgi ir be flatten jie susiriša?

Na, jau tikrai būčiau sužinojus, jei nesurištų visai biggrin.gif Bet va skaičiau juodu ant balto - spaudai reikia flatten picture, o turiu vizitkes be flatten, jos be tam tikrų komponentų, nors kompe jie yra biggrin.gif Kaip ten yra ištikrųjų - aš nežinau.
Papildyta:
Aš dar vis svarstau - o jei taip reikia gimdyti, gal neverta apie tai galvoti, nes gal tiesiog nesi kūrybiškas, toks, koks norėtum būti (arba reikia išlaukti)...

Nors vėl - paklausk bet kokio kūrėjo, aniems visada kūrybinės kančios protą knisa.
Atsakyti
na ką,antras raundas žaidimo mirksiukas.gif Eikit paciokinti 4u.gif
Atsakyti
Visgi aš apsirikau, ne taip. 50Lt nuo žmogaus. Viskas vyks flash foto studijoje, todėl galima bus nusifotografuoti su make up'u savo, tad - pasiimkit fotikus ax.gif Na žodžiu, sakau, gal atsiras norinčių, min 5 reikia. Nes man vienai neves pamokėlės smile.gif
Ei, jei kas turit kokių minčių, kur galima dar pasimokyti su make-up'o įvairovę ir subtilybėm, rašykit bigsmile.gif man labai įdomu, gal yra kur dar.
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 10 24, 14:02)
Galima tokia nekokybe auto vadint? Ar tai jau butu izeidimas? biggrin.gif

Cia tipo proginis auto  biggrin.gif Pries veidrodi.  doh.gif

http://farm7.static....a1601276a_z.jpg

Koks smagu auto, jau išsišiepus nuo vienos ausies link kitos, su švente tave happybday.gif hi.gif Kuo daugiau kūrybingumo ir puikių minčių smile.gif
P.S. dėl pažastų pritariu, iš kart krito į akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 24, 15:05)
Aš dar vis svarstau - o jei taip reikia gimdyti, gal neverta apie tai galvoti, nes gal tiesiog nesi kūrybiškas, toks, koks norėtum būti (arba reikia išlaukti)...

Nors vėl - paklausk bet kokio kūrėjo, aniems visada kūrybinės kančios protą knisa.

na as paskutiniu metu galvoju, ka reiskia, kad as kazko nedarau.. ar tai, kad tyngiu, ar tai, kad man tiesiog nelemta tokiai but smile.gif pvz, nebepiesiu. ar negabi visgi, kad nesipiesia savaime, ar visgi esu begalo tingine?.. smile.gif manau, visgi mene yra labai labai daug darbo ir proto. o lengvu keliu nukeliaut lengva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 24, 08:30)
Skirtingos nuomonės dar kartą įrodo, kad žmonės tas pačias dainas supranta skirtingai. na klausiau klausiau aš tą dainą, bet ji man liūdna nors tu ką smile.gif Ačiū už nuomones labai 4u.gif

Na taip, nelinksma daina – nors liudesys irgi buna visoks, ir vat sitoj dainoj tas liudesys man niekaip nera depresyvus, matyt todel ir “nepriimu” tavosios interpretacijos ax.gif Ir isvis man labiau patiko tavo pradine ideja – sakei, kad norejai parodyti lyg liudesi, lyg svajone, tai va toki varianta as visai isivaizduoju – mergina liudnu/svajingu veidu, vejo plaikstomais plaukais…

Bet tai tik mano nuomone – kaip tu ir sakei, kiekviena skirtingai isivaizduojam ta pacia daina drinks_cheers.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 24, 11:53)
Aš suprantu, ir man ne visada yra noro ir ūpo.. pvz dabar- fotografuot ūpo nulis  biggrin.gif  tik tada nesuprantu kam kritikai dėt tokias pat nuotraukas, su tom pačiom klaidom n-tąjį kartą, ir tuo labiau,kad pati žino tas klaidas..

Kam kam… na buka esu, nesupratinga, todel ir kartoju tas pacias klaidas, ir paskui dar rodau jas... cool.gif biggrin.gif Ne nu rimtai, baigiam jau ta tema, ka? 4u.gif

O del upo fotografuoti – pasikartosiu, bet dar reikia ir laiko, ne tik upo. Ne vien fotografija gi zmogus gyvas (bent jau as tai tikrai).
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 24, 14:54)
greitai sukelius antrą raundą fotkių žaidimui  mirksiukas.gif

jee, jau matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 24, 14:15)

Kam kam… na buka esu, nesupratinga, todel ir kartoju tas pacias klaidas, ir paskui dar rodau jas...  cool.gif  biggrin.gif Ne nu rimtai, baigiam jau ta tema, ka?  4u.gif

O del upo fotografuoti – pasikartosiu, bet dar reikia ir laiko, ne tik upo. Ne vien fotografija gi zmogus gyvas (bent jau as tai tikrai).

nu į akį gausi, ką čia šneki biggrin.gif visos mes protingos bukų nėr tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 24, 14:18)
nu į akį gausi, ką čia šneki  biggrin.gif  visos mes protingos bukų nėr tongue.gif

Nu va, nu va… negana kad kritikuoja, tai dar ir i aki siulo… lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 24, 15:12)
Visgi aš apsirikau, ne taip. 50Lt nuo žmogaus. Viskas vyks flash foto

kiek laiko truks, kada planuojama?
Atsakyti