Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas,
Sayonara, vaiko portretai šilti, jaukūs. Tik antroji veidukui nelabai kokią spalvą rodo pas mane
QUOTE(rG @ 2011 10 23, 19:46)
Na, atsigriebkit  biggrin.gif
Kritikai šeimyninių portretukų smile.gif .

paskutinė foto emocija, kadravimas žiūrisi thumbup.gif Vat, tokia užkabliavo, kad kitų nebetyrinėjau blush2.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 23, 19:48)
o dabar.... ar labai susidirbau? blush2.gif
tai pirmas mano fotografuojamas kudikelis...
(man pilkuoja lyg kudikelio odele, pirstukai ypac, dar matau, kad tos geles fone lenda labai i akis, kas nera gera)

žaliuoja mano monitoriuj, kitos pastabos jaų išdėstytos ir ne po kartą

QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 21:14)
Foto dainai

pažiūrėjau ir be faktūtos, vis tik šioji, kur čia įdėta labiau akį traukia. Kaip tik vakar pasižiūrėjau pirmąją "per objektyvą" laidą. Priminė konkursinį portretą tavoji dainos foto, nors iš tiesų visai kitokia yra, bet gal nuotaika panašios, nes pamačiua taviškę iš karto ta prieš akis blush2.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 23, 21:24)
man visai nieko portetas, tik labai gaila , kad trūksta nuotraukos dešinės..

4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 10 24, 11:24)
Labuka.  blush2.gif

As vis dar kankinu pskutines fs foto. Laisvo laiko praktiskai nebeliko. Sirdis verkia...  unsure.gif

aš nesupratau kas sieja merginą ir daiktą šalia jos. Grožis?

P.S. Atsiprašau, praleidau kas fotografavo Andriaus dainai. JB variantas panašiau, bet mano vizija tos dainos kitokia būtų, ta prasme ne miške mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 24 spalio 2011 - 12:51
šnekat apie j/b verimą, tai aš kažkaip pastebėjau,kad ne visada tas pats metodas tinka kiekvienai foto g.gif labia daug kas priklauso nuo apšvietimo.. kartais taip paprastai gaunasi gražus j/b, o kartais vargsti vargsti, ir žiūri , kad ššššššš gaunasi..
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 24, 13:31)
Aš gal padarysiu kai kokį trikojį nusipirksiu, ne be jo, tai nelabai įsivaizduoju.. Tiesą sakant man su auto kolkas nėra net idėjos kaip tai padaryti, tad... dar brandinuosi smile.gif
Kokiame mieste?

Vilniuje flash fotostudijoj.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 24, 12:40)
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 24, 13:31)

Laukine, klausei del jb. Tai zinok, as nedarau papunkciui.. Labiau viska is nuojautos smile.gif Kazko truksta, tai pridedu, ir tiek smile.gif

et..

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 24, 12:45)
Vilniuje flash fotostudijoj.

Pažiūrinėsiu tos moters darbų.. jei ką, parašysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 24, 13:05)

paluri -> Smagi mergytės emocija smile.gif

Aciu! smile.gif Bet ka su saule daryti?... doh.gif Gal PS galima ka nors pakoreguoti? blush2.gif
Atsakyti
Galima tokia nekokybe auto vadint? Ar tai jau butu izeidimas? biggrin.gif

Cia tipo proginis auto biggrin.gif Pries veidrodi. doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 24, 13:02)
Galima tokia nekokybe auto vadint? Ar tai jau butu izeidimas? biggrin.gif

rankos taip nefainai atrodo, ties pažastimis taip, nzn negražu.. su veidu viskas gerai, bet su rankom kažkas ni to g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 24, 14:03)
rankos taip nefainai atrodo, ties pažastimis taip, nzn negražu.. su veidu viskas gerai, bet su rankom kažkas ni to  g.gif

Fotika istiesus i prieki laikiau. doh.gif wink.gif Zinau, jog nera cia grozio. Ir ruosimosi jokio nebuvo. Reikia bandysti tikrai grazu auto padaryti. blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu su proga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Maggie,2011 10 24, 13:05]

idomi foto. bet apdirbimui sakau ne ne ne (ypac matosi kur plaukai). man fokuso ziauriai truksta, bet matyt cia jis slepiasi del to keisto apdirbimo. bet plaukai pakeri, grazhus tokie. paziurejus klipa (daina man siaip sau), foto sieju su vaizdoklipo mergina, nes ilgi shviesus plaukai, tas man patinka, lyg ir tesinys gaunasi, kad ji grizo i veshbuti, pas meiluzhi ar pan.

fotografuodama net negalvojau apie pratesima, ka norejau parodyti - rasiau, bet visi skirtingai matome, o tavo matymas man net labai patinka mirksiukas.gif

taip fokuso nera, vakar viena forumiete bande taisyti padeti, jb gavosi zymiai geriau, bet fokuso vis tiek nepridesi..
paskubejau dedama foto, buvo galima taisytim juk papildomo vaziavimo ar kokiu imantriu priemoniu kartojimui nereikejo, visks vyko namie..
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 24, 12:02)

Su 4u.gif

Su ragiukais bigsmile.gif
Sypsena, nuotaika smagi thumbup.gif
va rankos/ pazastys nesiziuri, akys i skirtingas puses ziuri, viena auskara pametei. Apacia tai butinai kirpciau iki pazastu, na ir ragiukus ax.gif arba ragiukus gali palikt tai selmiskai nuotaikai thumbup.gif
Atsakyti
kristukass, o man kaip tik įdomu būtent tai, kad ne glamūrnai 100 proc., o su tom pažastim..smile.gif su proga wink.gif
Atsakyti