Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 10 24, 00:12)
Labos - aš laikausi režimo  rolleyes.gif

papasakok placiau apie ji biggrin.gif
nes ir man reikia, o tai ishvis nupushiu. jau miego truksta shakes.

RG davai koki faina auto padaryk, labai butu idomu smile.gif man patinka tavo auto.
ir Laukine vis nepadarai. kas cia per bardakas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 10 24, 10:38)
sayonara, pirmoji man įdomi savo spalvom. Gal tikrai kairės šiek tiek mažiau norėtųsi ir daugiau apačios...  4u.gif  O kokio senumo juosta?

jei gerai pamenu, pasibaigusi 2007 m., nežinau, kur laikyta ir kokiom sąlygom. tai tas grūdas visai dar nieko man, netrukdo smile.gif

smagiai paskaičiau brum ir rG pokalbį..smile.gif Jūs nieko prieš, kad skaičiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 24, 11:42)
1. papasakok placiau apie ji biggrin.gif
nes ir man reikia, o tai ishvis nupushiu. jau miego truksta shakes.

2. RG davai koki faina auto padaryk, labai butu idomu smile.gif man patinka tavo auto.
ir Laukine vis nepadarai. kas cia per bardakas? biggrin.gif

1. Eiti iki 24 miegoti biggrin.gif na, bent jau iki 00:30. Jaučiuosi beveik bet kada išsimiegojus kai einu tuo metu miegoti. Jei einu 2, tai jau viskas doh.gif Miegok nors iki vidurdienio.

2. Ok, padarysiu. šią savaitę gal neišeis, gal kitą smile.gif) Arba per ilgąjį savaitgalį, kai namiškiai bus išmėžti į kaimą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 10 24, 11:42)

smagiai paskaičiau brum ir rG pokalbį..smile.gif Jūs nieko prieš, kad skaičiau? biggrin.gif

biggrin.gif tundra D
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 24, 11:45)

yep, that's me biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 24, 11:32)

ei, nesiteisink. as lauksiu tavo geliu.
be to, mane irgi uzmusha tokie pasakymai kaip siuo atveju Svajones "kame problema, EINI ir fotkini". ne visada yra upo, laiko, noro - whatever. end of story. smile.gif cia ne visos sedi dienom namie su vaikais, yra dirbanciu, iki velaus vakaro, o savaitgaliais norinciu pailseti wink.gif tad nereikia cia tokiu pasakymu. visgi as myliu fotografija, bet turbut labiau myliu save ir renkuosi pvz poilsi-miega, vaika-seima, ne visada foto 1 vietoj.

Aš suprantu, ir man ne visada yra noro ir ūpo.. pvz dabar- fotografuot ūpo nulis biggrin.gif tik tada nesuprantu kam kritikai dėt tokias pat nuotraukas, su tom pačiom klaidom n-tąjį kartą, ir tuo labiau,kad pati žino tas klaidas.. po to atsiranda tokių kurios stebisi,kad nebesulaukia komentarų po savo nuotrauka. o kokio velnio gaišt savo laiką kritikuojant, jei į tą kritiką niekas dėmesio nekreipia
Atsakyti
Dekui uz kritika mano plunksnom, paskubejau... viska pergalvojau ka saket 4u.gif bandysiu antra varianta padaryti

Ka, patinka daina, patinka nuotrauka ax.gif gal kiek daugiau erdves noretusi.

Gotte, saunuole 4u.gif uz drasa 4u.gif pirmojoj nukirpto sono gaila, idomi nuotrauka, antroji paprasta.

QUOTE(Plumerija @ 2011 10 23, 18:40)
Atnešu foto

nespalvota geriau atrodo, kazkaip mergina pernelyg kampe, virsus man asocijuojasi su pozityvumu, tad prislegto zmogaus ieskociau kadro apatinej dalyje

QUOTE(rG @ 2011 10 23, 18:46)
Na, atsigriebkit  biggrin.gif

Kritikai šeimyninių portretukų smile.gif .

Paskutine patiko- nuotaika, dziugios akys, pirmojoj mergaite atrodo prisimerkus, o vis tik akys svarbiausios cia. su puodeliu grazu, tik visos 3 skirtingo apdirbimo atrodo ar skirtingu spalvu spektro, tas kliuva.

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 23, 18:48)
todel, kad taip buvo priimta, zaidimu nuotraukos yra pasidziaugimui, akiu paganumui, galima ten kazka pamineti, bet mes ju nekritikuodavom rolleyes.gif

o dabar.... ar labai susidirbau? blush2.gif
tai pirmas mano fotografuojamas kudikelis...

kaip tik gera proga kritikos gauti.

Apacia patiko, bet bendras rezultatas man sikart ne. Fonas demesi atitraukia, spalvos ypac negeros, is pradziu galvojau, akd puse kadro kitaip apdirbta, viena leliuko galvos puse raudonuoja, kita zaliuoja/ melynuoja. baltam ar siaip neutraliam fone butu daug geriau. Ir isivaizduoju horizontalu kadra, gal del to fono.

QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 20:14)
Foto dainai

Klausiau ir ziurejau, tyrinejau, galvojau... tikslas pasiektas smile.gif
Man pirmoji labiau patinka, tekstura kiek nepatiko is pirmo zvilgsnio, bet patinka tas nesterilumas, ir zvilgsnis kitoje toks grieztas blush2.gif lyg sazines balsas, primenantis kiek skolu turiu blush2.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 24, 10:22)
cia as nesikabinesiu, siaip pasnekesiu smile.gif pvz tu labai idomus zmogus su labai idomiu mastymu. zinai, milijona savoku, kuriu as nezinau, visu tu pasamoniu ir filosofiju. va to pasigendu tavo nuotraukose smile.gif man pvz tu ir tavo nuotraukos yra visai skirtingi pasauliai. isskyrus tavo drasu auto, kuris va man buvo tavo pasaulis, daugiau nieko neatsimenu is jo. todel man visada keista matyt tavo, kaip nestandartinio zmogaus, standartines foto smile.gif sakau, neskabineju. tik seniai ta galvojau ir kazko nesakiau. galvoju, gal verta? nes man labai gerai buna, kai primena kas as is tikro esu biggrin.gif nors taves nepazistu, galiu ir klyst smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 10 24, 10:24)
As vis dar kankinu pskutines fs foto. Laisvo laiko praktiskai nebeliko. Sirdis verkia... 

Pirmoji koliazo nuotrauka labai statytine, merginos poza keista, nepatogi, masinele pamesta salia be minties beveik, gal kaip sake apkeitus geriau ziuretusi arba gal kita kadra pabandyk.

QUOTE(rG @ 2011 10 24, 10:33)
Gerai, ačiū biggrin.gif Tu jau dabar mane paskatinai, nes šiaip aš gyvenu tarp paprastų žmonių, kurie manęs nesupranta ir  aš pripratau neišsišokti. Va dabar ryt bus mano poezijos vakaras  blush2.gif  Univere. Būrely tokiam. Dėstytoja galima sakyti privertė dalyvauti ir kaip gera, kad po pirmųjų skaitymų radau pritariamųjų veidų, palaikymo. Gal ir su fotografija taip bus, pabandysiu  ir bus gera. Nors dabar didžiausia baimė, kad nesugebėsiu padaryti savo sumanymų.

na, žiūrėsiu, ketvirtadienį esu prisiplanavusi, gal kas pavyks...

bigsmile.gif dziaugiuosi
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 23, 20:46)
Na, atsigriebkit  biggrin.gif
Kritikai šeimyninių portretukų smile.gif .
Ir ką čia gero su paskutine sumąstyt ar kviestis mamą dar kartą kokiai vintage fotosesijai, nes labai graži tų laikų moteris smile.gif

Oho, čia tavo mama? bigsmile.gif tikrai kvieskis, labai jau graži moteris, man nuotraukytės patiko, ir mergaitės, ir su tea puoduku smile.gif Spalvingumas [actionas?] patiko. Tik toks kaip koliažas nelabai, man atskirai fainos nuotraukos. Pirmoje medis kairėj tiesus, o antroje nebe, kodėl? smile.gif nespalvotoji labai čiotka savo emocija, labai gražu, nieko sau, kokia tavo mama gražuolė mirksiukas.gif Oj, perskaičiau, kad ne tavo tongue.gif nu rimtai, kvieskis, labai graži.

Zirzė -> man nelabai kudikėlio nuotrauka... actionas tinka, bet jo veidelio nesimato, pakaušis iš karto į akis baumt, kažkaip nea. be to jis dar ir nukirstas...

Plumerija -> Man irgi per depresova nuotrauka... j/b geriau, bet man jis per tamsus... nors jb edar depresoviau atrodo. Visiškai nesimato, kad pana svajotų smile.gif

Yvette -> Labai įdomiai perteikei, man abu variantai patinka.

paluri -> Smagi mergytės emocija smile.gif

kristukass -> Patiko koliažas, tik mergina susikuprinus atrodo, kita vertus, ta mašinėlė atrodo šiaip sau padėta, nežinau kodėl smile.gif jos žvilgsnis kažkur kitur klaidžioja, atrodo, lyg ne jos būtų. Nors geras pamąstymas, jog foto vietomis pakeisti smile.gif Mintyse pakeičiau, lyg tais geriau smile.gif

Dėl make-up pamokėlės. FB galit pažėti Laura Žilionytė, viskas vyks flash studijoj. Ji tuom užsiima, dirba - ruošia merginas fotosesijoms [make-up'us daro]. Na, jei atsiras norinčių, tai būtų nebrangiai - po 10Lt, žiūrėkit, kaip kam smile.gif [http://www.facebook.com/flash.fotostudija]. Aš mąstau kitą savaitę gal arba dar kitą, po visų šventųjų.

Atsakyti
Sveikos.

Esu tikrai zalia cia, ir viskas pries akis. Kolkas pradedu nuo pradmenu. Mano nuotraukos aisku toli nuo geru, taisyklingu ir visa kita. Savaitgali su savo paprastuoju fotoaparaciuku bandziau kazka gaminti. Ir noriu labai daug kritikos, paaiskinimu po nuotraukelem stai cia. Jei kas galit ir netyngit pasisakykit, kitaip as cia nieko neismoksiu. blush2.gif biggrin.gif kolkas nenaudoju PS, nes tikrai dar nemoku. blush2.gif

http://www.flickr.co...s/68718940@N08/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulle: 24 spalio 2011 - 12:13
QUOTE(sayonara @ 2011 10 24, 12:42)

oi, taigi jis asmeninis buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 24, 12:14)
oi, taigi jis asmeninis buvo biggrin.gif

lotuliukas.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 24, 11:42)
Laukine vis nepadarai. kas cia per bardakas? biggrin.gif

Aš gal padarysiu kai kokį trikojį nusipirksiu, ne be jo, tai nelabai įsivaizduoju.. Tiesą sakant man su auto kolkas nėra net idėjos kaip tai padaryti, tad... dar brandinuosi smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 24, 12:05)

Dėl make-up pamokėlės.

Kokiame mieste?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 24, 13:31)

Laukine, klausei del jb. Tai zinok, as nedarau papunkciui.. Labiau viska is nuojautos smile.gif Kazko truksta, tai pridedu, ir tiek smile.gif
Atsakyti