Kad cia ne visai jb man i zlasva gal atspalvi nesa... Beje pirmoji visai nieko,tik truputi ezina kad lapas taip i krasta atsiremes,nu taip erdves nors truputi norisi.O antrai ir pati viska susakei
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 21, 23:28)
Kad cia ne visai jb man i zlasva gal atspalvi nesa... Beje pirmoji visai nieko,tik truputi ezina kad lapas taip i krasta atsiremes,nu taip erdves nors truputi norisi.O antrai ir pati viska susakei
Ta prasme, terminas "j/b" siuo atveju netinka? Ar tiesiog toks atspalvis be rysio? Ar ir viena, ir kita?
Pastumdziau truputi Gradient Map, ir nesiekiau padaryti grieztai juoda-balta, bet man neatrodo zalsva... tai arba monitorius nusoko nuo proto, arba man akiniu reikia
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 22, 00:24)
Ateinu jus dar pasiurpinti... Kad jau ispeiket visos vakarykstes spalvas, tai emiausi radikaliu priemoniu ir nusprendziau paziureti, kas gausis be spalvu Man lyg atrodo, kad laseliai dabar tampa pagrindiniu akcentu - ar ne? Bet spalvu kazkaip gaila, del antrosios ypac nesu tikra, kad man patinka j/b. Pirmoji tai man visai nieko
Kadravimu antrosios nesu patenkinta - suspausta, centruota, bet gavosi kaip gavosi. O pirmojoj butent taip ir norejau parodyti, tik dali ziedo.
Kadravimu antrosios nesu patenkinta - suspausta, centruota, bet gavosi kaip gavosi. O pirmojoj butent taip ir norejau parodyti, tik dali ziedo.
be spalvu man geriau, šiaip jb vertimo gal norėtusi ne tokio pilko
Radau dar viena kadra, su siek tiek daugiau erdves. Ir sikart jau rodos j/b gavosi - jei ir vel zalsva/melsva/gelsva, tada jau nezinau, kodel man ne taip matosi... Tik man dabar gele per pilka atrodo...
Viskas, daugiau neberodysiu tos vargses nukankintos gelytes O kaip ji vadinasi, taip ir neprisiminiau - ant liezuvio galo sukasi, ir niekaip neatgaminu
Nu tai viskas aisku - jau du balsai, kad be spalvu geriau
"jb vertimo gal norėtusi ne tokio pilko" - zinok, nesuprantu... kontrasto daugiau, ar atspalvio kitokio?
Viskas, daugiau neberodysiu tos vargses nukankintos gelytes O kaip ji vadinasi, taip ir neprisiminiau - ant liezuvio galo sukasi, ir niekaip neatgaminu
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 21, 23:48)
Nu tai viskas aisku - jau du balsai, kad be spalvu geriau
"jb vertimo gal norėtusi ne tokio pilko" - zinok, nesuprantu... kontrasto daugiau, ar atspalvio kitokio?
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 21, 23:48)
Bet geriau, tai nereiškia gerai. Esmė ne tik spalvose. Jūržole, nežaisk su šitais kadrais, atvirai Tau sakau. Ieškok naujų kampų, erdvė tai nereiškia, kad truputį matosi daugiau fono... Dirbk dar dar ir dar.
Jei kas mano kitaip, netylėkit, gal esu kokia tai nenuovoki ir nieko nesuprantu...
Vis dėl to susiparinau ir pradėjau žiūrėt flower photography, na, sakau, gal tiesiog tai ne mano stilius. Bet, kad ne.
Ką čia negražu? Gal ne visi lobiai, bet tikrai įdomiau...
(aišku, aš turbūt profus rodau, bet kaip mokytis, jei į juos nenori lygiuotis )
Sėkmės
http://clip2net.com/s/1g53e
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 22, 00:04)
Na, taip, per pilka, norisi kontrasto. bet kad objektas neįdomus, va kur didžiausia bėda...
Kalbejot siandien apie Michael Freeman "Fotografo akis". O gal kas nors skaitete kita, naujesne, jo knyga, "The Photographer's Mind"? Darau sarasiuka Kaledu seneliui, ir galvoju, ar abieju situ noreti, ar tik "Akies"?
Ir dar labai noreciau knygos apie Photoshop. Ne per daug akademiskos (tokia jau turiu, ir negaliu skaityt, nes uzmiegu), bet ir ne "PS for Dummies". Maciau, kazkas ''Sluoksnius" gyre - bet tai knyga konkreciai apie sluoksnius, taip? Man kazko universalesnio reiketu... Kelby nenoriu, nezinau, kiek gili jo ekspertize, bet mane uzknisa jo taip vadinamas "humoras"
Gal kas patarsit kokia tinkama pradinukams knyga?
Ir dar labai noreciau knygos apie Photoshop. Ne per daug akademiskos (tokia jau turiu, ir negaliu skaityt, nes uzmiegu), bet ir ne "PS for Dummies". Maciau, kazkas ''Sluoksnius" gyre - bet tai knyga konkreciai apie sluoksnius, taip? Man kazko universalesnio reiketu... Kelby nenoriu, nezinau, kiek gili jo ekspertize, bet mane uzknisa jo taip vadinamas "humoras"
Gal kas patarsit kokia tinkama pradinukams knyga?
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 22, 00:28)
Ką tik Svajonė siūlė knygą. Pradžiai Tau tikrai užteks
Ai, sorry, Tau reikia atskirų knygų ir turbūt ne Lt
QUOTE(rG @ 2011 10 22, 00:24)
Bet geriau, tai nereiškia gerai. Esmė ne tik spalvose. Jūržole, nežaisk su šitais kadrais, atvirai Tau sakau. Ieškok naujų kampų, erdvė tai nereiškia, kad truputį matosi daugiau fono... Dirbk dar dar ir dar.
Tai jau sakiau, kad baigiau su ta gele Su j/b zaidziau, nes kazkaip pasimeciau, kai visos taip vienbalsiai spalvas sukritikavot - mane butent spalvos patrauke, ir tie lasiukai. O dirbt tai kas be ko, reikia. Nors, jei atvirai, jauciuosi kazkokia riba priejusi su gelem - toks jausmas, kad griztu i pradzia, kai visiskai nieko gero neturejau parodyti. Net nezinau, kodel taip...
Is tu, kur tu parodei tai man, zinok, tik pirmosios dvi patinka, kitos tokios... nezinau... nea. Bet faina, kad ir tau, pasirodo, geles patinka
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 10 22, 00:29)
Ką tik Svajonė siūlė knygą. Pradžiai Tau tikrai užteks
Kaip suprasti - atskiru knygu? Einu ziureti, ka ten Svajone siule... Siaip, jei verstine, tai as geriau originala skaityciau (jei angliska ).
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 21, 21:01)
Bet jau imu galvoti, kad arba as spalvu nesuprantu, arba mano monitorius ne taip rodo - na ryskios tos spalvos, bet man jos neatrodo rekiancios... Kad nesubtilios, tai taip... matyt, papuga manyje prabudo
monitoriai tikrai skirtingai rodo. namie pakoregavus nuotraukas, o ypac ju spalva su nesiojamu, darbe plaukai piestu stojasi nuo spalvu rekimo, baisumo su stacionariu
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 10 22, 00:24)
(aišku, aš turbūt profus rodau, bet kaip mokytis, jei į juos nenori lygiuotis )
Sėkmės
negrazu, bent jau man gal gal pirmos dvi, o visos kitos feee
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 22, 00:28)
ir mane tas uzknisa. nemazai puslapiuku susidaro nereikalingu
QUOTE(rG @ 2011 10 22, 00:29)
as jau jai rasiau del knygos, tai jei dar laisva, as pirmsne eileje ta proga einu jamti dar akies ir sluoksniu. busiu tada ne tik grazi, bet ir protinga nuo tiek info
Yvette, uzjauciu nera nieko blogiau, kaip ligos, puolancios vaikus
Rašė čia kažkas, kad galima mano fotoaparatu [Kodak M320] keisti židinio nuotolį... Tiesa pasakius to nerandu niekaip, ar tikrai galiu ir kaip tai padaryti jei taip??
QUOTE(Eve... @ 2011 10 22, 09:44)
Rašė čia kažkas, kad galima mano fotoaparatu [Kodak M320] keisti židinio nuotolį... Tiesa pasakius to nerandu niekaip, ar tikrai galiu ir kaip tai padaryti jei taip??
zoomink