Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 21:14)

Aha, žinau, kad Tavo labai mylima daina, kažkada gi buvau neįsipareigojančiai pasiėmus padaryt šią, bet kadangi nesugebėjau išpildyt, tai ir palikau. Dar vieną dalyką turiu "skoloj", bet kadangi be įsipareigojimų, tai nesakysiu biggrin.gif

Na, o šiaip fainai ir nuotaika atsiranda būtent klausant dainos smile.gif
Aš įsivaizdavau žmogų prie lango, atsisėdusį veidu į kambarį. Dar įsivaizdavau va tokią pozą http://clip2net.com/s/1gko8 kokioj nors gilumoj. Na, banalu tikriausiai, bet taip kažkaip įsivaizdavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 spalio 2011 - 22:48
o iki kada dainos nuotrauką reikia pateikt?
man šakės kaip sunkiai einasi unsure.gif man su jausmais kapiec, aš nemoku jų parodyt doh.gif bet ale beveik visos juk dainos apie jausmus, žmogaus būseną..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 23, 22:57)
o iki kada dainos nuotrauką reikia pateikt?
man šakės kaip sunkiai einasi  unsure.gif  man su jausmais kapiec, aš nemoku jų parodyt  doh.gif  bet ale beveik visos juk dainos apie jausmus, žmogaus būseną..

2-3 savaites. Likom, matyt, kokios pusantros. Aš tai pasirinkau ėjimą per vizualumą. Nežinau, gal pavyks.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 23, 23:02)
2-3 savaites. Likom, matyt, kokios pusantros. Aš tai pasirinkau ėjimą per vizualumą. Nežinau, gal pavyks.

ta prasme pagal vizualumą?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 23, 23:03)
ta prasme pagal vizualumą?
Na, nerodysiu žmogaus emocijos iš veido, labiau per judesį ir spalvas. Nugi nepasakosiu dabar detalaus plano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 23, 23:04)
Na, nerodysiu žmogaus emocijos iš veido, labiau per judesį ir spalvas. Nugi nepasakosiu dabar detalaus plano biggrin.gif

aij,aš galvojau, kad tipo iš klipo mintį vogsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 23, 23:11)
aij,aš galvojau, kad tipo iš klipo mintį vogsi  biggrin.gif

Pas mane nėr klipo (nors matyt jis egzistuoja, daina tai iki kaulų žinoma doh.gif ). Tai aš jo tyčia neieškojau. Ai *****, nesusilaikiau ką tik doh.gif

Labos - aš laikausi režimo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 spalio 2011 - 23:13
gotte- labai džiaugiuosi už tavo žingsnį žengtą nepažįstamųjų serijon, na labai linksma ir šilta močiūtė :4u:klaidas manau daugmaž aptartos... labai lauksim kitų nepažįstamųjų portretukų 4u.gif

Say - fainas tavo vaikis,pirmoji patiko ,ir fonas fainas,ir nu labai jau natūrali vaikiška foto 4u.gif

paluri - mergaitė labai graži,pastaba - kai fotografuoji žiūrėk koks antras planas,ar jis turi būti dominuojantis,ar jis tik turi būti bokeh,šiuo atveju man medis trukdo blush2.gif

Plumerija- rodos jau rašiau,kad šauniai susitvarkiai ir šiuo atveju jb variantas tikrai geriau 4u.gif

rG- žiūrėjau ir bandžiau kažką atrasti kritikuoti,ale kažkaip švelnus tvarkingi portretukai 4u.gif aj nebent moters koliaže nuotraukose norėtusi kažkaip matyti ir antrą ranką ax.gif

Zirze - mėlynuoja, labai suspausta,šiek tiek galyvtė nukirsta,kadangi tai pirmas kartas - kitą kartą tikrai bus geriau 4u.gif

Yvette - na tikrai labai gražiai iliustruota daina 4u.gif

nu va,rodos visas pakomentavau ,čius,labanaktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 23, 23:01)
aha, mačiau, pavydėtinas bw. Visiškai pritariu.
Reiks pakamantinėti brum'ą

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 23, 21:15)
dėl žaidimo "Atspėk kieno foto"
norite kad likusias foto įkelčiau vienu metu ,ar po kelias foto?  g.gif man jokio skirtumo šiaip  blush2.gif

gal po kelias. ir jei vienas žmogus atsiųs daugiau nei vieną, pamaišyk gal, ne šalia kelk?

QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 21:51)
žinok vertimas į jb nepatiko. o spalvotos nenorėjai palikti?
aš tai labai laukiu savo dainų iliustracijų. Kaip įdomu kokiu keliu pasuksit  smile.gif

aš savaitgalį "pildžiau", dabar reik ryškint ir pabaiginėt.. pačiai smalsu, kaip gausis biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 23, 21:58)
nė per milimetrą iš auksinio pjūvio ribų  biggrin.gif  gražus tavo vaikas, labai  rolleyes.gif  laukiu kada ir mano toks dičkis kažkada bus, ir pastovės bent sekundę  biggrin.gif

sulauksi sulauksi, o tada verksi, kaip greitai jis užaugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 24, 07:04)

Nu ok, LR... Neįmanoma iškamantinėtūi biggrin.gif Gal bus toj knygoj parodyta su PS pavyzdukų.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 24, 08:29)
Nu ok, LR... Neįmanoma iškamantinėtūi biggrin.gif Gal bus toj knygoj parodyta su PS pavyzdukų.

Na, siaip as manau, kad buvo tinkama foto su geru apsvietimu. Nes ne ant visu man gaunasi. o ir visad skirtingai darau. Esme, kad nuimu saturation ir slankioju tada Blacks, Contrast, Brighness ir pan. kas ten yra. Ir viskas. Jokiu magisku gudrybiu neturiu wink.gif
Ai, dar pastebejau, kad ant raw lengviau padaryt gera jb. Seniau darydavau ant jpg. Tai pradingdavo man pustoniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 24 spalio 2011 - 07:46