Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ačiū, mergaitės wub.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 23, 20:56)
Beje, kiek metu tai moteriai, kad tu ja vadini "tu laiku moterimi"?  mirksiukas.gif
Man labai sunku kalbėtis su konstruktyviais žmonėmis kaip Tu biggrin.gif Turiu namie tokį hihihi.gif Na, aš turėjau omeny, kad tų laikų moteris yra ta, kuri taip atrodo vidumi ir išore smile.gif Metai ne prie ko.
Tikiuosi, ta taisykle tik sioje temoje galioja? O tai visi meno kritikai be darbo liks...  g.gif  biggrin.gif
Kandidatų gal ir yra čia į meno kritikus... Bet tik tiek tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 21:14)
Foto dainai
With or without you
Ar tik ne pati rašiau praeitą kartą, jei kas šiai dainai sukurtų išbučiuočiau  biggrin.gif
Tai vat.
Myliu šitą dainą. Nenorėjau jos iliustruoti, kaip meilės dainos. Nes, kas skaitė autoriaus pamąstymus apie pačią dainą, jei dar įsiskaitysit į žodžius, tai... na, apie meilę nenorėjau ir tiek. Todėl kabinausi už žodžių "and you give yourself away". Tokiu atveju auto labai tiko. Tokia vat dabartinė būsena.
Mane pačią nervina sienos faktūra. Į flickr įkelsiu ir be faktūros, bet tada jau pati foto kitokia, jausmai kitokie.

daina mano smile.gif)) aš irgi ją myliu, klausantis virpuliukai po kūna bėgioja. Tavo atlikimas patinka, tik man dar trūksta to jausmo iš jos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 23 spalio 2011 - 21:22
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 21, 23:24)
Ateinu jus dar pasiurpinti...  ax.gif  biggrin.gif Kad jau ispeiket visos vakarykstes spalvas, tai emiausi radikaliu priemoniu ir nusprendziau paziureti, kas gausis be spalvu  ax.gif Man lyg atrodo, kad laseliai dabar tampa pagrindiniu akcentu - ar ne?  unsure.gif Bet spalvu kazkaip gaila, del antrosios ypac nesu tikra, kad man patinka j/b. Pirmoji tai man visai nieko  g.gif

Kadravimu antrosios nesu patenkinta - suspausta, centruota, bet gavosi kaip gavosi. O pirmojoj butent taip ir norejau parodyti, tik dali ziedo.

ir vėl viskas prie kraštų prispausta.. taip pat kontrasto trūksta.. pilkokas toks j/b

ir tas pasakymas - gavosi kaip gavosi, tai užmuša biggrin.gif nu tikrai.. tai juk gėlė!! ji niekur neišėjo, ji nejuda, ji nesispyrioja, visada turi laiko kada papozuot.. tai kodėl rodai vėl su tomis pačiomis klaidomis? aš nesuprantu..
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 23, 22:21)
daina mano smile.gif)) aš irgi ją myliu, klausantis virpuliukai po kūna bėgioja. Tavo atslikimas patinka, tik man dar trūksta to jausmo iš jos blush2.gif
ech. ačiū tau už dainą.
nereali. dar nerealiau, kad kaskart jis išsirenka vis kitą merginą, kuriai dainuoja.
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 21, 21:24)
tvarkinėju vasarines nuotraukas. Kažkada vidury vasaros cinematic fotografuojant dar tokia išėjo  ax.gif Ne cinematic, bet man tokia nieko. Įdomi kitų nuomonė  ax.gif

man visai nieko portetas, tik labai gaila , kad trūksta nuotraukos dešinės..
Atsakyti
Plumerija paklausiau dainos. Šiaip artima man labai Mamontovo kūryba. Tavo foto labiau juodai balta gal tinka. Apie tikimą ar netikimą kaip ir nebereikia kalbėti. Gal tik kompoziciškai kitaip norisi. Bet šaunuolė, gerai susitvarkei.

Atsakyti
QUOTE(Diancikas @ 2011 10 23, 22:06)
Pagaliau pasivijau jus...
Labai patiko!!!! Pati, aišku, įsivaizdavau kitaip.  Ši daina visada nuramindavo mažąją. Visa šeima ją mokėjo smile.gif)
Bet šita idėja patiko nemažiau smile.gif
smile.gif

Ačiū tau. 4u.gif Be proto apsidžiaugiau pamačiusi ir išgirdusi. bigsmile.gif Džiaugiausi ir įgyvendindama.
Atsakyti
RG man labai fainos pirma ir antra iš dviejų daryta. Kažkaip džiugini.
Trečios apdirbimas nepatinka, o pati foto faina.
Papildyta:
Zirze, tavo foto gėlių tapetai tikrai per aktyvūs, bet tuo pačiu ir spalviškai nepatinka. Man taip pat žaliuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 spalio 2011 - 21:47
QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 21:44)
RG  man labai fainos pirma ir antra iš dviejų daryta. Kažkaip džiugini.
Trečios apdirbimas nepatinka, o pati foto faina.

Nugi ačiū. O jei smulkiau? Gal dar daryti kvadratą? Ar kalbi apie bw? ar apie veido tvarkymą? Jis minimalus, šiaip beveik jo ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 23, 13:15)
Mano foto dainai. Jau bijau cool.gif

man patiko mintis smile.gif labiau nei klipas patiko tongue.gif tik kaip jau minėjo, kokybės trūksta, ryškumo, erdvės šiek tiek viršuje..
--------------------------------------

daina ir išpildymas su plunksna nepatiko.. mintis faina, bet išpildymas nelabai.. ypač pirmoji nuotrauka, kur matosi, kad plunksna ne atsitiktinai nukritusi, o padėta/pastatyta ant šono smile.gif

pelenų dainos išpildymas nuspėjamas, kaip ir nenustebino toks išpildymas, bet faina, graži foto labai, ir dainai tikrai labai tinkanti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 10 23, 13:39)
Nu ateinu savo savo pirmu blynu užkalbinti ir nufotografuoti nepažįstamą žmogų

pirmoji labai faina 4u.gif tik tas užrašas nuotraukos apačioje erzina..

antrosios norėtųsi stambesniu planu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 23, 22:47)
Nugi ačiū. O jei smulkiau? Gal dar daryti kvadratą? Ar kalbi apie bw? ar apie veido tvarkymą? Jis minimalus, šiaip beveik jo ir nereikia.

žinok vertimas į jb nepatiko. o spalvotos nenorėjai palikti?

aš tai labai laukiu savo dainų iliustracijų. Kaip įdomu kokiu keliu pasuksit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 spalio 2011 - 21:55
QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 21:51)
žinok vertimas į jb nepatiko. o spalvotos nenorėjai palikti?

Man nepatiko vilnonė su žaluma. Turiu daugiau, pabandysiu ir nespalvotą. Dėkui 4u.gif
Atsakyti