Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 10 23, 20:46)
Na, atsigriebkit  biggrin.gif

Nerandu kaip atsigriebti. biggrin.gif Paskutinė man labai, labai!

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 23, 20:48)

Oi, oi.. man ne pilka, man mėlyna oda.. unsure.gif Jei spalvotoje foto nesusitvarkai, gal jb versti? unsure.gif Nesu tikra..

Plumerija, man tai šis kadras toks dalis fs. smile.gif Nežinau, ne apie tą dainą. Apie kažkokią kitą Mamontovo dainą. Šitos dainos vien jau pavadinimas daug ką pasako. Vėjas man šios dainos akcentas. Norisi to vėjo nuotraukoje. Kažkokio, kažkaip, kažkur. smile.gif
Pati nuotrauka, labai liūdna.. bet man patinka, kad yra ta emocija. Jaučiasi. Ypač jb. Tik jb truputėlį pilkokas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 23, 20:46)
Na, atsigriebkit  biggrin.gif
Kritikai šeimyninių portretukų smile.gif .
Ir ką čia gero su paskutine sumąstyt ar kviestis mamą dar kartą kokiai vintage fotosesijai, nes labai graži tų laikų moteris smile.gif

Tikrai labai grazi moteris wub.gif Ir nuotraukos visos man patinka, spalvos grazios smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 23, 20:48)
o dabar.... ar labai susidirbau? blush2.gif
tai pirmas mano fotografuojamas kudikelis...
(man pilkuoja lyg kudikelio odele, pirstukai ypac, dar matau, kad tos geles fone lenda labai i akis, kas nera gera)

Man tai nelabai si nuotrauka unsure.gif Ir spalvos nepatinka, ir siaip man atrodo, kad jam ten nepatogu gulet, kieta... O ir siaip nelabai cia to kudikio matosi, tik galvyte is galo, tai man kazkaip nelabai blush2.gif Aisku gal nusisneku, nes pati dar tik mokausi ir neesu kudikiu fotografavus blush2.gif Nekreip demesio jei ka 4u.gif
Atsakyti
Beje, kas pasiūlė Mamontovo dainą?

QUOTE(rG @ 2011 10 23, 21:04)
Nu jau beveik Mamontovas biggrin.gif Nors spalvota  gražesnė. Bet čia ne apie grožį daina, ar ne? smile.gif Tiesa, palikčiau daugiau viršaus ir kirpčiau apačią. Batai taip pat nepatinka, bet čia matyt subjektyvu.

Ačiū už pastebėjimus 4u.gif

QUOTE(Ka @ 2011 10 23, 21:45)
Plumerija, man tai šis kadras toks dalis fs. smile.gif Nežinau, ne apie tą dainą. Apie kažkokią kitą Mamontovo dainą. Šitos dainos vien jau pavadinimas daug ką pasako. Vėjas man šios dainos akcentas. Norisi to vėjo nuotraukoje. Kažkokio, kažkaip, kažkur.  smile.gif
Pati nuotrauka, labai liūdna.. bet man patinka, kad yra ta emocija. Jaučiasi. Ypač jb. Tik jb truputėlį pilkokas.  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif Na, mano modelis negali atlėkti fotografuotis tada, kai man reikia, čia fotkinomės šiandien, o šiandien kaip žinia vėjo nebuvo. Bet man perklausius dainą būtent kilo tokios depresinės mintys, liūdnos... nors... norėjau, kad nuotraukoj būtų dviprasmiškas turinys, lyg liūdesys, lyg svajonė, bet nelabai man gavosi tas...

Dėl jb, tai jau rašiau ,kad jis man pilkas gaunasi, bet kitaip nemoku, bet išmoksiu būtinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 23, 19:40)
Atnešu foto šiai dainai (A. Mamontovas "Rudenio vėjas") ax.gif

Vel as ne kaip visi, bet man toje nuotraukoje truksta... vejo. Matau mergina, sedincia miske - kol visos nepradejo sakyti, man net neatrode, kad ji ten del kazko nuliudusi. Girdziu daina apie veja, skrendanti virs miesto, "liudesio drauga, pilna gyvybes". Nuotrauka, kaip suprantu, sukonstruota liudesio tema. Bet man vis tiek norisi vejo... ax.gif

Ir beje, man ta daina neatrodo depresova. Tiesa, labai primena anu laiku Mamontova, sakiusi, kad "tiktai liudesy - sielos dziaugsmas". Bet depresijos tikrai nekelia cool.gif Gal del to, kad su tuo teiginiu siek tiek sutinku biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 23, 19:46)
Kritikai šeimyninių portretukų smile.gif .

Ir ką čia gero su paskutine sumąstyt ar kviestis mamą dar kartą kokiai vintage fotosesijai, nes labai graži tų laikų moteris smile.gif

Labai grazus modeliukai, ir mergyte, ir moteris. Nesinori prie nieko kabinetis. Beje, kiek metu tai moteriai, kad tu ja vadini "tu laiku moterimi"? mirksiukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 23, 19:59)
Aš labiau linkus nekritikuoti meninių  nuotraukų. Nes tai kūryba, o ji šventa.

Tikiuosi, ta taisykle tik sioje temoje galioja? O tai visi meno kritikai be darbo liks... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 23 spalio 2011 - 20:57
Pagaliau pasivijau jus...

QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 20:52)
Daugybė idėjų kilo išgirdus savo dainą. Viena iš jų.  smile.gif Ši daina man be proto šviesi, šilta.. Todėl ir iliustraciją įsivaizduoju šviesią. Bet dar prieš akis stovi šios dainos vaizdo klipas. Jis mane irgi žavėjo.

Labai patiko!!!! Pati, aišku, įsivaizdavau kitaip. Ši daina visada nuramindavo mažąją. Visa šeima ją mokėjo smile.gif)
Bet šita idėja patiko nemažiau smile.gif

QUOTE(Ka @ 2011 10 22, 21:05)
Ačiū, Kike.  4u.gif  Ne, čia ne auto. Ech.. biggrin.gif
Beje, kieno, kieno šita daina pateikta?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 10 23, 12:54)
Kike, įtrauk ir mane i dalyvaujančių  sąrašą  smile.gif

įkėliau 4u.gif

DĖL SEMINARO
viskas taip kaip tariamės 18val. Savanorių 178, mano numeris 861111921 4u.gif

aš tik grįžau o jūs taip smagiai čia plepat,o aš laiko neturiu doh.gif nu ir foto norėčiau pakomentuoti,ale vėlgi laiko nėra,gal ryt kažkada užtaikysiu ramiai pakritikuoti blush2.gif

Dainą pasiūliau aš,nes aš neturiu special mėgiamų dainų,o Andrius M. man patinka ir jo dainos taip pat blush2.gif
dainos išpildymą gal ir kitaip įsivaizduoju,bet šiaip neblogai,jb man labiau tinka šiai dainai 4u.gif

dėl nuotraukų kritikavimo kažkas kažką rašė,aš noriu kritikos ir čia dainos žaidimui ir kitam žaidimui 4u.gif

taip faina žiūrėti kaip speliojate lotuliukas.gif kitą kartą irgi galėsiu dėti aš foto lotuliukas.gif beje,galiu pasakyti ,kad pusė nežinau kas siunčia o tai bando pėdskaus mėtyti iš neaiškių e-mailų siunčia doh.gif lotuliukas.gif bet vistiek nekomentuosiu,kad vėl nepradėčiau klaidinti,pakomentuosiu po žaidimo 4u.gif
Atsakyti
Foto dainai
With or without you
Ar tik ne pati rašiau praeitą kartą, jei kas šiai dainai sukurtų išbučiuočiau biggrin.gif
Tai vat.
Myliu šitą dainą. Nenorėjau jos iliustruoti, kaip meilės dainos. Nes, kas skaitė autoriaus pamąstymus apie pačią dainą, jei dar įsiskaitysit į žodžius, tai... na, apie meilę nenorėjau ir tiek. Todėl kabinausi už žodžių "and you give yourself away". Tokiu atveju auto labai tiko. Tokia vat dabartinė būsena.
Mane pačią nervina sienos faktūra. Į flickr įkelsiuir be faktūros, bet tada jau pati foto kitokia, jausmai kitokie.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 spalio 2011 - 21:17
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 23, 19:40)
Atnešu foto šiai dainai (A. Mamontovas "Rudenio vėjas") ax.gif

o man kitokios nuotraukos norėtusi klausant šią dainą, man ji su daina nelabai jungiasi, liūdesio nelabai matau tik vienišuma labiau

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 23, 19:48)
o dabar.... ar labai susidirbau? blush2.gif
tai pirmas mano fotografuojamas kudikelis...

nepatinka tokia kūdikio odelės spalva ir pats fotografavimo kampas nepatogus atrodo

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 23, 19:51)
ajaj, neturiu laiko pakomentuoti nuotraukyčių, ryt bandysiu flickery pakomentuot  ax.gif
Turiu pasiūlymą, gal kas norit pasimokyti make-up'o? Galiu suorganizuoti su draugės pagalba tokį seminariuką. Reikia minimum 5 panelių. Tada kainą derins, priklauso, kiek žmonių susirinks  ax.gif  Ką manot? Bo pati noriu baisiausiai.

aš norėčiau bet ne pas bet ka, žinau pas ką norėčiau, tik kad kainos kandžiojasi, gal kada... smile.gif

kad neatrodytu kad tik neigiamsu dalykus rašau tai rg gražios spalvos

prisišnekėsiu kad paksui pačiai bus baisu kelti dainos foto tongue.gif
Atsakyti
dėl žaidimo "Atspėk kieno foto"
norite kad likusias foto įkelčiau vienu metu ,ar po kelias foto? g.gif man jokio skirtumo šiaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 23, 21:56)
Ir beje, man ta daina neatrodo depresova. Tiesa, labai primena anu laiku Mamontova, sakiusi, kad "tiktai liudesy - sielos dziaugsmas". Bet depresijos tikrai nekelia  cool.gif Gal del to, kad su tuo teiginiu siek tiek sutinku  biggrin.gif 

drinks_cheers.gif Man nė viena Mamontovo daina neatrodo deprasova. Visos su gilia mintimi. Dauguma su šviesiu vilties spinduliu. Aš kaip tik klausausi Mamontovo dainų kuomet noriu nusiraminti, viskas aplinkui erzina, niekas netinka. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nu ir prišnekėjot kol buvau prapuolus doh.gif pokolkas piramam puslapy dar sėdžiu doh.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 21, 21:43)
Ziurineju tas vakarykstes raudonos geles nuotraukas, ir nesuprantu, kaip jos tokios ryskios gavosi  ax.gif Diena, kai darbe ziurejau, maniau, kad gal visgi su PS busiu ryskumo pridejusi, nors ir neprisiminiau kazka keitusi. Betgi ne - spalvos nuotraukose ir yra butent tokios, superryskios, svytincios tiesiog. O buvo labai apniuke, beveik tamsu, nors ir diena. Blykstes nenaudojau. Tai kodel tokios intensyvios spalvos gavosi? Gal kad makro objektyvu fotografavau ir is labai arti?  unsure.gif

aš manau, kad tavo nuotraukose white balance "nušokęs" wink.gif kai white balance nugrybina, tai tada arba spalvos nesąmoningos būna, arba jos būna per daug sodrios, kartais sodrumo būna tiek, kad net su PS sunku ištaisyt..
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 23, 22:14)

Ką aš galiu pasakyti - super. wub.gif Tikrai perteikei mintį. wub.gif
Atsakyti